Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay kızlar ne anlatcam bakın :))) şimdi bizim müdür yanıma geldi.seni ekledim msn den neden kabul etmedin dedi.açmadımki dedim.niye dedi ne gerek var dedim.aç dedi.açtım kabul ettim falan.yerine indi :) bana msn den çiçek gönderdi tşk ederim dedim.sana feda olsun o kadar bagırıyorum kahrımı çekiyosun dedi :)
ondan hemen önce artışmıştık ama baya geri cevap vermiştim.hatta bişiler daha yazıyodu müsade ederseniz bi an önce işlerimi bitirmek istiyorum yazdım :)
ne yani mesafeli mi ol diyosun dedi bişi yazmadım.bazen şımarıklıgı tutuyo morali yerinde olunca.

kıllzzalrr ben geldimm....ne çok yazışmısısnız aşk olsunn:))

sabah tarıtıldım kilo aldım ya ben 61.7 oldumm poff(

menüm sabah klasik
ögelen salata çorba
akşam dışlarda yedik kocişlee et döner pilav içli köfte
künefee:)

kılzar bi fikrimm var yılbaşı için birbirimizke çekiliş yapıpı hediyelesek topikçeee olmazmıı

naff kzılar ne dersinzz olurmukii[:)))))

oliş kek tarifimm
Malzemeler

3 yumurta
12 yemek kaşığı margarin
12 yemek kaşığı şeker
12 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
1 adet elma
Hazırlanışı

Yumurta ve şeker iyice çırpılıp krema haline getirilir. Portakal kabuğu ve margarinle bir daha çırpılıp margarinin dağılması sağlanır. Un,vanilya, kabartma tozu ve tarçın elenip eklenir. Sonra elma, havuç rendesi ve ceviz eklenir.İsteyen sadece elma veya sadece havuçla da yapabilir.Ben tercihimi havuçtan yana kullandım. Yağlanmış tepsiye dökülüp 180 derecede ağır ağır pişirilir.
Not; ıslak kek tarzında olduğu için fırın soğumadan içinden çıkarmayın. Hem kalıba fazlaca yapışabiliyor hem de sönme yapıyor.

1 adet havuç
1 adet portakal kabuğu rendesi
yarım bardak kıyılmış ceviz

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar
sonunda ben de gelebildim
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum
sanırım bayramda kilo aldım gibi geliyor tartılmaya korktum inanın
neyse artık yürüyüşlere devam cuma ne çıkacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…