- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.001
herkese iyi geceler
tam uyumustum ne guzel kiz uyaniyo surekli. burnu da akio
simdi babasi gezdirio offffffff deliksiz uykuya o kadar cok ihtiyacim var kihamileligimde bile uyuyamadim.neredeyse 2 yil olacak soyle bi 8-9 saat araliksiz uyumayali
dur ben yazıyyım adresimi özel mesaja
ee yolladım yanlışmı yolladım bende çıktı adın
aynı sorun bizde de var kızın kaç aylık buket ?
benimki 21 aylık oldu ama hala geceleri uyanıyor durmadan o yüzden yatmıyorum bende geç saatlerde iyice dalıyor hiç olmazsa bende 1-2 saat deliksiz uyuyorum
Hoşgeldin zuhalHerkese merhaba. Burası baya eğlenceli gözüküyor ve bende size katılmak ve zayıflamak istiyorum ismim Zuhal.
Bu adam tehlikeli göründü gözümeay kızlar ne anlatcam bakın :))) şimdi bizim müdür yanıma geldi.seni ekledim msn den neden kabul etmedin dedi.açmadımki dedim.niye dedi ne gerek var dedim.aç dedi.açtım kabul ettim falan.yerine indi :) bana msn den çiçek gönderdi tşk ederim dedim.sana feda olsun o kadar bagırıyorum kahrımı çekiyosun dedi :)
ondan hemen önce artışmıştık ama baya geri cevap vermiştim.hatta bişiler daha yazıyodu müsade ederseniz bi an önce işlerimi bitirmek istiyorum yazdım :)
ne yani mesafeli mi ol diyosun dedi bişi yazmadım.bazen şımarıklıgı tutuyo morali yerinde olunca.
Ben bayram için düşünmüştüm ama söylemedim isteyen olur istemeyen olur diyekılzar bi fikrimm var yılbaşı için birbirimizke çekiliş yapıpı hediyelesek topikçeee olmazmıı
naff kzılar ne dersinzz olurmukii[:)))))
Günaydın bebikgünaydın kızlarrrr
akşam amma çok kaynatmışsınız
ohhh smileyler sonunda gözüküyor ekranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?