Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese iyi geceler
tam uyumustum ne guzel kiz uyaniyo surekli. burnu da akio
simdi babasi gezdirio offffffff deliksiz uykuya o kadar cok ihtiyacim var ki hamileligimde bile uyuyamadim.neredeyse 2 yil olacak soyle bi 8-9 saat araliksiz uyumayali

aynı sorun bizde de var kızın kaç aylık buket ?
benimki 21 aylık oldu ama hala geceleri uyanıyor durmadan o yüzden yatmıyorum bende geç saatlerde iyice dalıyor hiç olmazsa bende 1-2 saat deliksiz uyuyorum

şimdi geldiii sabah eklicem gözüm dönüü rüzgarda var burda elektirik arıxa ypacak..kuşum.....

akşam gell muakkaa tyamm 9 da felann....çıkıyorum şimdii...çekişilide konuşun sabah bi kızlarla

aynı sorun bizde de var kızın kaç aylık buket ?
benimki 21 aylık oldu ama hala geceleri uyanıyor durmadan o yüzden yatmıyorum bende geç saatlerde iyice dalıyor hiç olmazsa bende 1-2 saat deliksiz uyuyorum

saolun kizlar
13.5 aylik kizim. hala uyutamadik. burnuna okyanus suyu da sıktırmıo:26: offfff ne zormus yaa

akşam nohut yedim
sabah tam buğday ekmeğim bitmiş mecbur poğaça yedim
ama yağlı değildi yağsız ve otlu poğaça çok hoşuma gitti

Herkese merhaba. Burası baya eğlenceli gözüküyor ve bende size katılmak ve zayıflamak istiyorum ismim Zuhal.
Hoşgeldin zuhal

Bu adam tehlikeli göründü gözüme

kılzar bi fikrimm var yılbaşı için birbirimizke çekiliş yapıpı hediyelesek topikçeee olmazmıı

naff kzılar ne dersinzz olurmukii[:)))))
Ben bayram için düşünmüştüm ama söylemedim isteyen olur istemeyen olur diye bana uyar kızlara da sormak lazım :78:

günaydın kızlarrrr
akşam amma çok kaynatmışsınız
ohhh smileyler sonunda gözüküyor ekranda
Günaydın bebik

Günaydın kızlar

akşam
1 tabak kereviz yemeği
1 dilim ekmek
yoğurtlu pancar salatası

1 muz

Sabah
Yarım gevrek
1 kk peynir
yeşillik
şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…