- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #28.981
Ayıp ama bu saatte kek yaptırıcaksın bana
kızlar öglen afiyetle yedil:))napım yapn hadi sizdeeebu arada melisdeniz kekin harika görünüyor ama bu saatte bu yapılırmı bize :))
duydum ama geç galibaÇıkmamışsın şu an oyun oynuyorsun galiba
kızlar öglen afiyetle yedil:))napım yapn hadi sizdeee
Ayıp ama bu saatte kek yaptırıcaksın bana
bu arada melisdeniz kekin harika görünüyor ama bu saatte bu yapılırmı bize :))
geç gelmisisn ama geldin ya duymuussn sesimiToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
tinkerbell2,melisdeniz+,selence,
gelmişsin kuşum
kızlar öglen afiyetle yedil:))napım yapn hadi sizdeee
afiyet bal olsun kuşumaaaakşam yemeğim 3 yemek kaşığı pilav, et sote ve küçük kase yoğurt Biraz öncede nar yedim
yarın yap bari sende neyliiiafiyet olsun tatlım bugünde hep bahsediğldi kekten yarın yapabilirim bende belki
yaa yeni yılda ankaradayız ablamgil ailem olur galibaa...ev ortamını seviyorum eş dost mezelr pastaalr ana yeemekl er yaaprızz ................bide ne diycem topikçe yeni yıl için hediyelesekkkk burda çekiş yapsakSen ne yapmayı düşünüyorsun plan yaptın mı melis yeni yıl için
geç gelmisisn ama geldin ya duymuussn sesimi
Afiyet olsun da ben burda bir kışkırtma seziyorum
duydum yaa evet hep söylüyorumbirde şöyle titreşim dürtme olsaydı ya
afiyet bal olsun kuşumaaa
yarın yap bari sende neyliii
Aslında ben üzümlü severim en çokk ama eşim kakaolu sevdiği için öyle yaparım büyük ihtğimalle gerçi onuda severim ya
yaa yeni yılda ankaradayız ablamgil ailem olur galibaa...ev ortamını seviyorum eş dost mezelr pastaalr ana yeemekl er yaaprızz ................bide ne diycem topikçe yeni yıl için hediyelesekkkk burda çekiş yapsak
Oh ne güzel Bende ev ortamını severim çok daha samimi oluyor birde sevdiğim insanlar olursa çok daha keyifli olur tabii Bizde tam netleştirmedik büyük ihtimal bizimkilerle kutlarız bizde
Olur bana uyar meliscim çekiliş işi yarın kızlar görünce yazarlar zaten
onuda mnsden yaaprızzz
herkese iyi geceler
tam uyumustum ne guzel kiz uyaniyo surekli. burnu da akio
simdi babasi gezdirio offffffff deliksiz uykuya o kadar cok ihtiyacim var kihamileligimde bile uyuyamadim.neredeyse 2 yil olacak soyle bi 8-9 saat araliksiz uyumayali
aynı msnde ki gibi iyi olmazmıydı kızz. Verelim birbirimize msn adreslerimizi aslında
herkese iyi geceler
tam uyumustum ne guzel kiz uyaniyo surekli. burnu da akio
simdi babasi gezdirio offffffff deliksiz uykuya o kadar cok ihtiyacim var kihamileligimde bile uyuyamadim.neredeyse 2 yil olacak soyle bi 8-9 saat araliksiz uyumayali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?