Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

akşam yemeğim 3 yemek kaşığı pilav, et sote ve küçük kase yoğurt Biraz öncede nar yedim
afiyet bal olsun kuşumaaa
afiyet olsun tatlım bugünde hep bahsediğldi kekten yarın yapabilirim bende belki
yarın yap bari sende neyliii

Sen ne yapmayı düşünüyorsun plan yaptın mı melis yeni yıl için
yaa yeni yılda ankaradayız ablamgil ailem olur galibaa...ev ortamını seviyorum eş dost mezelr pastaalr ana yeemekl er yaaprızz ................bide ne diycem topikçe yeni yıl için hediyelesekkkk burda çekiş yapsak

Oh ne güzel Bende ev ortamını severim çok daha samimi oluyor birde sevdiğim insanlar olursa çok daha keyifli olur tabii Bizde tam netleştirmedik büyük ihtimal bizimkilerle kutlarız bizde
Olur bana uyar meliscim çekiliş işi yarın kızlar görünce yazarlar zaten

herkese iyi geceler
tam uyumustum ne guzel kiz uyaniyo surekli. burnu da akio
simdi babasi gezdirio offffffff deliksiz uykuya o kadar cok ihtiyacim var ki hamileligimde bile uyuyamadim.neredeyse 2 yil olacak soyle bi 8-9 saat araliksiz uyumayali

kuşum topikçe yapsak çekiliş heeke<z birbirine hediye alıp yolasaa neğüzel dimii

sana uyar bandaa kızlarr sabah bakarlar onlarda isterse çekiiş yaparız.

herkese iyi geceler
tam uyumustum ne guzel kiz uyaniyo surekli. burnu da akio
simdi babasi gezdirio offffffff deliksiz uykuya o kadar cok ihtiyacim var ki hamileligimde bile uyuyamadim.neredeyse 2 yil olacak soyle bi 8-9 saat araliksiz uyumayali

iyi geceler Geçmiş olsun buket burnu tıkanıyosa uyurken ondan uyanmıştır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…