- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.461
Sağol bebekimm 64 olimm sonra korucam kilomunaaff harikasın yaaaa.süper görünüyosunn.bırak kilo almayı,gözüme incelmiş göründün.kilonu korusan yeter yaaaa
Melisim herşey tamam ama kim kime çıktı süpriz olacak sadece ben bilicemkılzarrrr yılbaşı çekilşi için önce katıkmak istyen arkdaşalrımız nafıma isismleirni yazdırcakalr....
2....sonrasında çekiliş yapılcak kim kime çıktysa ona hediyesi gönbdeilecek
3.kargoyla özleden adresler kim kime çıktıysa ona verilcek
4.bütçe belirlenmesin bence arkdaşalr kim ne alcaksa göölünden bütçesinden ne gelrise önemli olan mutlu olup paylaşmak..........5....ve en önemlisi zevklerimiz nerelri severiz boy kilo sevdiği renkler şaçları uzun kısa....vb...........
Ben liste yapayım :82:yeni yıl çekişini naf haletcek listemizde yapcak
bizde boy kilo hangi renkelri seviyoruz gibi detya vercez..........
kim kime çıktıysa o na adersini özelden vercek okadarr
Tamamdır topu aldım bebik :87:nafım top sende gececiler anlaştı gündüzcüler karar sizde
Olişş tebrik ederim :82: iyi uykular canımkızlar bitirdim valla heralde yarın gecikirim epey şimdiden günaydınnn diyimm barii :82:
sağanak yamur var dışarda da...
Günaydın nihancım nasıl oldun karnın ağrıyomu ? yanına yedek eşofman pantolon filan getirseydin kuzucuk :78:ya alıntı yapıp yazdığım cevaplar gitmiş sabah sabah deli etme beni internet:95:
kızlar günaydın hepinize
akşam yemek memek yapamadım gittiğim gibi uzandım
zar zor (hiç iştahım yok bu arada) yarım dilim ekmek ve
2 yemek kaşığı kadar kavurma yedim
bu sabah ta
1 dilim ekmek ve yumurta
günaydın canım :82: Paralasaydın ya aşkitom adamlarıgececiler gündüzcüler vardiyalı çalışıyormuşuz gibi olmuş valla
kk bize para mı ödese ne
kızlar ben aşırı yorgunum dün gittiğime çok pişman oldum kavga da ettim ordakilerle ama bişey değişmedi
belki bir daha gitmem paramda yanarsa yansın napıyım o kadar sıkıntı yaşıyorum
Günaydın gülsu bebik naber :97:Günaydın herkese
..özge sanada günaydınnn
Günaydın tatlım afiyet olsungünaydın fıstıklarrrrben bişeyler atıştırim geliyim ohh çatlasın müdür :92:
Günaydın fıstıkgünaydın bebişler ..
ben dün akşam bişi yemedim uyumuşum erkenden
sabah kepek ekmeğine peynir domates yidim :)
Ben beğenilmeyeceğini düşünmüyorum gülsucum ama yine de sen bilirsin tabi :82:YOk Özgecim ya, masraf,adres falan değilde önemli olan.. cogunuzu cok yakından tanıyamıyorum ya az girdiğim için.. bana cıkan kişi aldıgım hediyeyi begenmez diye kaygılanıyorum sadece.. hani sizler daha yakın arkadaşsınız ya. hergün görüşüyorsunuz sonucta.. ben sık da giremiyorum zaten..
Günaydın tatlım ben uygulamadım pek bir bilgimde yokgünaydın .arkadaşlar aranızda dukan diyetini uygalamış olan varmı.ben yapmajk istiyorumda.tecrübesi olan avrmı emrak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?