Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

İyi cok dğeilmiş bari.. neden kabul etmesinler ki hizmet bedeli ödenmiş isim değişikliği yapılacak...

benim pc bugun acaip yavaş.. yazıyorum cümleler 1 dakika sonra göünüyor ekranda... tosbaaa oldu bugun bu pc (

merve ve abatu sizede günaydın....

YOk Özgecim ya, masraf,adres falan değilde önemli olan.. cogunuzu cok yakından tanıyamıyorum ya az girdiğim için.. bana cıkan kişi aldıgım hediyeyi begenmez diye kaygılanıyorum sadece.. hani sizler daha yakın arkadaşsınız ya. hergün görüşüyorsunuz sonucta.. ben sık da giremiyorum zaten..

günaydın .arkadaşlar aranızda dukan diyetini uygalamış olan varmı.ben yapmajk istiyorumda.tecrübesi olan avrmı emrak ettim

naaff harikasın yaaaa.süper görünüyosunn.bırak kilo almayı,gözüme incelmiş göründün.kilonu korusan yeter yaaaa
Sağol bebekimm 64 olimm sonra korucam kilomu

Melisim herşey tamam ama kim kime çıktı süpriz olacak sadece ben bilicem adreslerinizi bana yollayın ben kim kime çıktıysa ona yollarım özelden :97:

yeni yıl çekişini naf haletcek listemizde yapcak
bizde boy kilo hangi renkelri seviyoruz gibi detya vercez..........
kim kime çıktıysa o na adersini özelden vercek okadarr
Ben liste yapayım :82:

nafım top sende gececiler anlaştı gündüzcüler karar sizde
Tamamdır topu aldım bebik :87:

kızlar bitirdim valla heralde yarın gecikirim epey şimdiden günaydınnn diyimm barii :82:

sağanak yamur var dışarda da...
Olişş tebrik ederim :82: iyi uykular canım bu arada ben sana hediye alıcam dedim dün beğenmedin mi

Günaydın nihancım nasıl oldun karnın ağrıyomu ? yanına yedek eşofman pantolon filan getirseydin kuzucuk :78:

günaydın canım :82: Paralasaydın ya aşkitom adamları

Günaydın herkese
..özge sanada günaydınnn
Günaydın gülsu bebik naber :97:

günaydın fıstıklarrrr ben bişeyler atıştırim geliyim ohh çatlasın müdür :92:
Günaydın tatlım afiyet olsun

günaydın bebişler ..

ben dün akşam bişi yemedim uyumuşum erkenden
sabah kepek ekmeğine peynir domates yidim :)
Günaydın fıstık

Ben beğenilmeyeceğini düşünmüyorum gülsucum ama yine de sen bilirsin tabi :82:

günaydın .arkadaşlar aranızda dukan diyetini uygalamış olan varmı.ben yapmajk istiyorumda.tecrübesi olan avrmı emrak ettim
Günaydın tatlım ben uygulamadım pek bir bilgimde yok kusura bakma yardımcı olamadım :97:

Günaydın yavruşkalarımm :80:

Dün akşam liseden kızlarla çıkmıştım ya pizza yidik :78: bide sonra çay içtim tatlı yemedim

Bugün sabah
2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
salatalık,maydonoz
birkaç çatal peynirli yumurta
şekersiz çay

birazdan yeşil çay içicem :92:

Yılbaşı çekiliş listesi
melis
tinkerbell
özge
naf
asya
abatu
merve
olala ( ben hediye alıcam kuşuma )
nihan
kevser

şimdilik bu kadar :98:

Edit : Arkadaşlar lütfen çekilişe katılacak olan bebikler adreslerinizi bana özel mesaj yolu ile bildirin. Kargo şubesinden teslim alınacak kargolarda telefon numaranızıda bildirin ki size ulaşabilsinler

Son düzenleme:
Kızlar patronun istediği stok dökümlerini yapmam lazım artık yoksa kovulcam :44: müsadenizle yavaştan uzuyorum işimi bitirir bitirmez damlarım öptüm sizi daha yandan daha candan :98:

Son düzenleme:
kızlar bence herkes sevdiği renkleri falan yazsın yaaaa.ne bilim atıyorum badi alıcam kimi siyah sever koyu renkler kimi açık renkler sever.

ben çok carlak renkleri sevmiyorum.sade ve düz şeyleri seviyorum

bende tek tek renkleri yazmaya gerek yok kimsenin çok cırtlak renkler seveceğini snamıyorum
ama tabii isteyen yine yazsın ama bunun içinde tektek şu yazdı şu yazmadı olmasın bence
naf bide bunla mı uğraşçak
mesela bana kimin çıkacağı belli dğeil herkesin beğendiği renkleri nasıl aklımda tutayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…