Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ne güzel canım yaa.burda ihtiyacın olan tüm desteği bulacagına eminim...ben yaklaşık 7 aydır burdayım.ve çok mutluyum.seviyorum burayı.hepimiz kardeş gibi olduk.dğer topikler gibi deiliz.diyetten ziyade günlük sohbetler dertler sıkıntılar anlatılıyo birbirimize.sana sadece inat etmek kalıyo.öpüyorum canım başarılar :78:

selam selence hoşgeldin venüs yürüyüşle hemen bugün başlayabilirsin cnm egzersize :82:

limonlu kırmızı çayımı içiyorumm
yeşil çay da neymişşş
havalı oldu böyle bee

Kızlar bana 2.5 ay önce polikistik over ve insülin direnci tehşisi kondu. Dietisyen verdi listeyi elime ve ayda 2 kilodan fazla veremezsin dedi. Hiç aç kalamıyorum ve 2 saat arayla mutlaka bişeyler yemem lazım. 88.2 kilo ile başladım 2 ay sonunda tam bayram öncesi 82 e inmiştim (birazıda ödemdir die düşünüyorum) Bayramda malum diyet rafa kalkıyor. Sonrasındada regl oldum. 1-2 güne biter haftasonu tartılcam bakalım. Ozaman çizelgede yaparım

kızlar yağsız sütle tarçını akşamları deneyen oldu mu?

Canım benim dietisyenim vermişti onu. Tarçının kan şekerini dengeleyici özelliği varmış. Akşam yemeğinden 2 saat sonra 1 meyve yatmadanda 1 çay bardağı az yağlı süte tarçın. Ben içiyorum hergün ama bazen geç yatmak zorunda kalınca yine acıkıyorum. O zamanda leblebi veya beyaz nohut atıştırıyorum biraz yoksa aç uyuyamam

sağol bebişim ağrımıyor karnım o sadece 1 gün sürüyor artık tehlike geçti yani
özelden atarım şimcik adresi

sağol olişim

bu arada

öğle yemeğim
hiç ekmek yemedim
pilav vardı çünkü 2 yk pilav
4yk etli kurufasülye
birazda turşu

ha bu arada bugunku menum

sabah 2 dilim ekmek krem peynir domates marul yedim baska bisey istemedi canim

oglen 1 dilim cavdar ekmegi 3 kasik et sote 3 parca haslanmis brokoli 3 kasik yogurt

aksam karar veremedim daha

kızlar fişi takmaya üşenince msj yazarken hattan düştümm ama yılmadım çıkmadan bi bay bay diyim dedimm :103:

limonlu kırmızı çay nası gııı
bildiğin türk çayı mervecim misss gibi ohhh :82: yeşil çay da neymişşş :82:

onlar bende de var.. aynen diyetisyeninin dediklerini yaptım.. karın yağları gittikçe insülin direnci düşüyo.. hormonlar dengeleniyo.. sakın pes etme

kızlar yağsız sütle tarçını akşamları deneyen oldu mu?
ben günlük süt içerim
canım çekerse tarçınla
kan şekerini dengeliyomuş çubuk da atabilirsin kolay olur

bu arada

öğle yemeğim
hiç ekmek yemedim
pilav vardı çünkü 2 yk pilav
4yk etli kurufasülye
birazda turşu
afiyet olsun nihancım:92:

ha bu arada bugunku menum

sabah 2 dilim ekmek krem peynir domates marul yedim baska bisey istemedi canim

oglen 1 dilim cavdar ekmegi 3 kasik et sote 3 parca haslanmis brokoli 3 kasik yogurt

aksam karar veremedim daha

menün süpermiş canım. Benim dietisyenin verdiğinin aynısı diebilirim ara öğünler yok sadece sende. Bende uymaya çalışıyorum ama her öğünde yoğurt yemekten böööö geldi

sağol oliş güle güle canım

kızlar durupdururken öndişimin bitanesinin alt kısmı parçalandı ya hafiften kalsiyum eksikliğimi var acaba ya çok sinir oldum
şimdi hep elim oraya gidiyo tırtıklı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…