- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.501
" topice yazabilmek için aktivasyonumu bekliyordum.Birkaç gündür bu siteyi takip ediyorum.Resmen içinde kayboluyorum.Burası harika bir yer.Özellikle bu topici bulmak beni duygulandıracak derecede mutlu etti.Sizler harikasınız Motivasyonunuz, sevecenliginiz..Gerçekten diyet yaparken psikolojik destek konusunda bir hazine burası öncelikle planlarımı size anlatmak istiyorum. senelerdir kilolarımla ugraşıp duruyorm daha önce defalarca diyet yaptım geçen sene diyetistyene gidip 15 kilo verdim ama sigarayı ve diyetistyeni aynı anda bırakınca 5 ayda tekrar geri aldım Tekrar kilo vermeye karar verdim."Yeni bir hayat" istiyorum..yarın diyetistyene gidecegim kilomu ve ideal kilomu, haftalık beslenme programımı alacagım. Ayrıca profesyonel bölgesel egzersiz CDleri aldım,düzenli spor yapmaya başlayacagım birde 8 seanslık kavitasyon ve radyofrekans aldım 1 ay sonra başlayacak tüm tecrubelerimi sizinle paylaşmak istiyorum şimdiden hepinizi çok sevdim kızlar umarım sizlerle ve kendi gücümle başarılı olurum.."
bunu başka bir topice yazmıştım beni ve benim derdimi çok iyi anlatıyor diye düşünüyorumbugün diyetistyene gidecegim sizinle kilomu ve ideal kilomu paylaşacağım
Kim not alıyo başlangıç kilolarını filan acaba? Bide sizde şimdi çekiliş heyecanı var ne güzel. Ben hiç sevmiyorum hediye almayıda vermeyide evdede yasakladım
kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın
merhabalar ben aranıza yeni katıldım hepinizi kucaklıyorum kızlar
saol tatlım ben de iyiyim bir taraftan benim cimcimeyle uğraşıyorum bir tarafdan buraya bakıyorum :)
kızlar yağsız sütle tarçını akşamları deneyen oldu mu?
sağol bebişim ağrımıyor karnım o sadece 1 gün sürüyor artık tehlike geçti yaniSağol bebekimm 64 olimm sonra korucam kilomu
Melisim herşey tamam ama kim kime çıktı süpriz olacak sadece ben bilicemadreslerinizi bana yollayın ben kim kime çıktıysa ona yollarım özelden :97:
Ben liste yapayım :82:
Tamamdır topu aldım bebik :87:
Olişş tebrik ederim :82: iyi uykular canımbu arada ben sana hediye alıcam dedim dün beğenmedin mi
Günaydın nihancım nasıl oldun karnın ağrıyomu ? yanına yedek eşofman pantolon filan getirseydin kuzucuk :78:
günaydın canım :82: Paralasaydın ya aşkitom adamları
Günaydın gülsu bebik naber :97:
Günaydın tatlım afiyet olsun
Günaydın fıstık
Ben beğenilmeyeceğini düşünmüyorum gülsucum ama yine de sen bilirsin tabi :82:
Günaydın tatlım ben uygulamadım pek bir bilgimde yokkusura bakma yardımcı olamadım :97:
günaydınn kuzularr :92:
çay demliyorum anca kalktım çok işim var bugünn
bana çift mesai verin özgee
geçmiş olsunşekerimm
slm gülsu
özge sen bilirsin ama mümkünatı varsa sinirlerini aldır git
ehe tabi aynı şey yine olursa paralayabilirsin hatunları tikkat ett :82:
niye beğenmeyim fıstıkımm:78:
slm abatuşko kendini paralama bu kadar kuşumm sen elinden gelen herşeyi yapmışsınn :92:
bildiğin türk çayı mervecim misss gibi ohhh :82: yeşil çay da neymişşş :82:limonlu kırmızı çay nası gııı
onlar bende de var.. aynen diyetisyeninin dediklerini yaptım.. karın yağları gittikçe insülin direnci düşüyo.. hormonlar dengeleniyo.. sakın pes etmeKızlar bana 2.5 ay önce polikistik over ve insülin direnci tehşisi kondu. Dietisyen verdi listeyi elime ve ayda 2 kilodan fazla veremezsin dedi. Hiç aç kalamıyorum ve 2 saat arayla mutlaka bişeyler yemem lazım. 88.2 kilo ile başladım 2 ay sonunda tam bayram öncesi 82 e inmiştim (birazıda ödemdir die düşünüyorum) Bayramda malum diyet rafa kalkıyor. Sonrasındada regl oldum. 1-2 güne biter haftasonu tartılcam bakalım. Ozaman çizelgede yaparım
ben günlük süt içerimkızlar yağsız sütle tarçını akşamları deneyen oldu mu?
afiyet olsun nihancım:92:bu arada
öğle yemeğim
hiç ekmek yemedim
pilav vardı çünkü 2 yk pilav
4yk etli kurufasülye
birazda turşu
ha bu arada bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek krem peynir domates marul yedim baska bisey istemedi canim
oglen 1 dilim cavdar ekmegi 3 kasik et sote 3 parca haslanmis brokoli 3 kasik yogurt
aksam karar veremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?