Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydınn kuzularr :92:

çay demliyorum anca kalktım çok işim var bugünn

bana çift mesai verin özgee

geçmiş olsun şekerimm

Günaydın herkese
..özge sanada günaydınnn
slm gülsu

özge sen bilirsin ama mümkünatı varsa sinirlerini aldır git
ehe tabi aynı şey yine olursa paralayabilirsin hatunları tikkat ett :82:

niye beğenmeyim fıstıkımm :78:

bende kdv mi bitirim ..
bide masam savaş alanı gibi onu toparlıyım ..
ekran açık emme ben yokum ..
sınav sonucunu gözetliyom of of :2:
slm abatuşko kendini paralama bu kadar kuşumm sen elinden gelen herşeyi yapmışsınn :92:

ayy kızlar katalogların oldugu raflar var odamdada berbat durumdaydı.ama yoğunluktan yapamıyodum bişey.şimdi başladımda bi tarafı bitti sayılır.bi tarafınıda öğleden snra yapcm

canım öncelikle hoşgeldin.aranıza yeni katıldım diyip yok olma sonra heee ve başlangıç kilon hedef kilon şu andaki kilonuda söylersen arkadaşımız not alır

" topice yazabilmek için aktivasyonumu bekliyordum.Birkaç gündür bu siteyi takip ediyorum.Resmen içinde kayboluyorum.Burası harika bir yer.Özellikle bu topici bulmak beni duygulandıracak derecede mutlu etti.Sizler harikasınız Motivasyonunuz, sevecenliginiz..Gerçekten diyet yaparken psikolojik destek konusunda bir hazine burası öncelikle planlarımı size anlatmak istiyorum. senelerdir kilolarımla ugraşıp duruyorm daha önce defalarca diyet yaptım geçen sene diyetistyene gidip 15 kilo verdim ama sigarayı ve diyetistyeni aynı anda bırakınca 5 ayda tekrar geri aldım Tekrar kilo vermeye karar verdim."Yeni bir hayat" istiyorum..yarın diyetistyene gidecegim kilomu ve ideal kilomu, haftalık beslenme programımı alacagım. Ayrıca profesyonel bölgesel egzersiz CDleri aldım,düzenli spor yapmaya başlayacagım birde 8 seanslık kavitasyon ve radyofrekans aldım 1 ay sonra başlayacak tüm tecrubelerimi sizinle paylaşmak istiyorum şimdiden hepinizi çok sevdim kızlar umarım sizlerle ve kendi gücümle başarılı olurum.."
bunu başka bir topice yazmıştım beni ve benim derdimi çok iyi anlatıyor diye düşünüyorum bugün diyetistyene gidecegim sizinle kilomu ve ideal kilomu paylaşacağım

Kim not alıyo başlangıç kilolarını filan acaba? Bide sizde şimdi çekiliş heyecanı var ne güzel. Ben hiç sevmiyorum hediye almayıda vermeyide evdede yasakladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…