- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.541
ben sevmiyorum tadını ya.. c vitamininde tadını kaçırmayayım yanında yiyip....Kızlar bu arada okuduğum bişeyi paylaşiyim. Yeşil çayı c vitamini içeren bişeyle içmek gerekiyomuş tek başına çok faydalı olamıyormuş. İçine limon dilimleri atabilirsiniz demlerken veya yanında 1 mandalina yahut yarım portakal. Yada benim gibi tadını sevmiyorsanız araöğünde c vitamini içeren bir meyva ile beraber içebilirsiniz :83:
al benden de o kadar. evin 5 dk yakınında spor salonu var.. erkek-bayan karışık spor mu olurmuş diye diyor..ve gidemiyorum.. sonrada kilo al - kilo ver etim sarkıyokilo alıp vermekten bıktım offffffffffffff
yine başlıycam diyete
56 kiloyum 5 kilo vermem lazım
kötü olan çok zor veriyorum
bende katılyım sizlere
aslında spor salonuna yazılmak istiyom ama
kızkanc nişanlım izin vermiyor oda deli edicek beni
haklisin canim kizlarin hepsi cok iyidir saolsunlar....2005 ten beri bu topikteyim hic tartisma yasanmamistir burda kimler geldi kimler gecti eskilerden bir ben kaldim hicbiri yok simdi ama ne eskilerle ne yenilerle hic kimse birbiriyle bir sorun yasamamistir ...herkes anlayisli herkes iyi burda
Bende beyin fırtınası yapıyorum kendi kendimenaf hediyeni ayarladım kafamda :97:
İşlerimi ancak bitirebildimnerdesiniz kızlar yaaaaaaavalla işim yoğun deil siz yoksunuz bu defada
Hoşgeldin şekerimmerhabalar ben aranıza yeni katıldım hepinizi kucaklıyorum kızlar
Yarın bildirirsen ben alırım cnm :82:Kim not alıyo başlangıç kilolarını filan acaba? Bide sizde şimdi çekiliş heyecanı var ne güzel. Ben hiç sevmiyorum hediye almayıda vermeyide evdede yasakladım
Bende kuru pilav ve yoğurt yedimbu arada
öğle yemeğim
hiç ekmek yemedim
pilav vardı çünkü 2 yk pilav
4yk etli kurufasülye
birazda turşu
Selam tatlım kendi adıma iyiyim sen nasılsın :98:selam kizlar nasilsiniz????mutfakta biraz isim var halledip geliyorum hemen....
Yetişemezsen öptüm seni olişş :97:ben kaçtım sizin iş çıkışınıza yetişemem heralde kızlar öpüyomm :92:
:103:
Öyle olurmuymuşsağol oliş güle güle canım
kızlar durupdururken öndişimin bitanesinin alt kısmı parçalandı ya hafiften kalsiyum eksikliğimi var acaba ya çok sinir oldum
şimdi hep elim oraya gidiyo tırtıklı oldu
Zaten saat geç olmuş cnm :44:ayyy acıktım ama hemen inmicem yemeğe.çünkü bu satte yiyince akşam eve çok aç düşüp sapıtıyorum.
Hazallll merak ettim seni :97: inşallah biran önce yapılır bilgisayarın :81:selam kizlar uzun zamandir giremiyorum ve bildirilerimide yapamadim.bilgisayarim bozuk ne zaman yapilir bilemiyorum.istersen nafcim beni listeden cikart. haksizlik olmasin cunku ne zaman bildirim yapabilirim bilemiyorum..ve ne zaman bilgisayarim yapilir onuda bilmiyorum...
Unutmam umarım bu sıralar pek dalgınım :44:naf cim kilo bildirim gunu yarin biliyorum ama ben eger vakit bulupta giremezsem eklersin kilomu bu sabah 62.2 geldim...
Ben geldim sen kaçtın mı bebik :97:ben çıkıyorum çok yavaş burası :95: sinir oldum akşama doğru uğrarım:80:
al benden de o kadar. evin 5 dk yakınında spor salonu var.. erkek-bayan karışık spor mu olurmuş diye diyor..ve gidemiyorum.. sonrada kilo al - kilo ver etim sarkıyo( sonrada aaa sende selülitmi oldu. aa popon büyümüş azcık sanırım...vs... al kafasına carp o popoyu sonra dimi ama
Tam üzerinde baskı kurulacak erkek tipi merve kaçırmakızlar dün akşam işten erken çıktık burdaki çocuklaneyse gezdik birazcık anaaammmmm ben hayatımda böle utangaç erkek görmedim tuhafıma gitti tmm güzel güzel sohbet ediyoruz falan sohbeti çekilir biri :79: ama bi türlü bişi çıkaramadı ağzından ay çok komik yaa kıvrandı resmen ama söleyemedi
Sen çekip bana yollarsın ben koyarım siteye bebik :82:kız ben beceremem beee
Evet tatlım yarın bildirim günü :97: ben birinciyim ama sondan birinci :95:merhaba hatunlar
kilo bildirimi yarin dimi :82:
anammm bu aksam arkadasi yemege goturuces. sanirim kaciririm yemeyi :76:
al benden de o kadar. evin 5 dk yakınında spor salonu var.. erkek-bayan karışık spor mu olurmuş diye diyor..ve gidemiyorum.. sonrada kilo al - kilo ver etim sarkıyo( sonrada aaa sende selülitmi oldu. aa popon büyümüş azcık sanırım...vs... al kafasına carp o popoyu sonra dimi ama
hosgeldin canim bu son bir aydir bende cok giremiyorum oglumdan dolayi....5 senedir bu topikteyim ilk defa bu kadar uzun zaman ugrayamadigim oldu....ne yapayim bebisimin cani saolsun....kilo almamissindir insallah...ben giremeyince aldiml valla motivasyon falan kalmadi:97:
evde yapmaya calis bari canim hic yapmamaktan iyidir
merve patronun bu çocuğa da öyle davranmıyor mu
yada patronun sana öyle davranamsına çocuk bir şey demiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?