Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben sevmiyorum tadını ya.. c vitamininde tadını kaçırmayayım yanında yiyip....
tekim sevmeyen sanıyordum mehayda sevmiyormuş :))

mehay yoktun bayagıdır oglun yoruyo snei artık anlaılan

al benden de o kadar. evin 5 dk yakınında spor salonu var.. erkek-bayan karışık spor mu olurmuş diye diyor..ve gidemiyorum.. sonrada kilo al - kilo ver etim sarkıyo ( sonrada aaa sende selülitmi oldu. aa popon büyümüş azcık sanırım...vs... al kafasına carp o popoyu sonra dimi ama

cnm mrb naber hatırladın mı beni:)
malesef bende geri döndüm bugün itibariyle...ne güzel en son 58i görmüştüm...sen ne yaptın?
13.takımda başlıyorum bugün... görüşürüz

kızlarr öğlende bi kase arpa şehriye çorbası içtim,4-5 kaşık patlıcanlı yemek yedim,2 kaşık pirinç pilacı ve 1 dilim tam buğday ekmeği...

saçlarımı boyadım tatilde.dökülme falan yok artık.yediklerimi iyi dengelem lazım.bundan sonra böle

naf hediyeni ayarladım kafamda :97:
Bende beyin fırtınası yapıyorum kendi kendime

nerdesiniz kızlar yaaaaaaa valla işim yoğun deil siz yoksunuz bu defada
İşlerimi ancak bitirebildim ( aslında bitmedi ama yoruldum mola dedim yaa :82: )

merhabalar ben aranıza yeni katıldım hepinizi kucaklıyorum kızlar
Hoşgeldin şekerim

Kim not alıyo başlangıç kilolarını filan acaba? Bide sizde şimdi çekiliş heyecanı var ne güzel. Ben hiç sevmiyorum hediye almayıda vermeyide evdede yasakladım
Yarın bildirirsen ben alırım cnm :82:

bu arada

öğle yemeğim
hiç ekmek yemedim
pilav vardı çünkü 2 yk pilav
4yk etli kurufasülye
birazda turşu
Bende kuru pilav ve yoğurt yedim

selam kizlar nasilsiniz????mutfakta biraz isim var halledip geliyorum hemen....
Selam tatlım kendi adıma iyiyim sen nasılsın :98:

ben kaçtım sizin iş çıkışınıza yetişemem heralde kızlar öpüyomm :92:
:103:
Yetişemezsen öptüm seni olişş :97:

Öyle olurmuymuş

ayyy acıktım ama hemen inmicem yemeğe.çünkü bu satte yiyince akşam eve çok aç düşüp sapıtıyorum.
Zaten saat geç olmuş cnm :44:

Hazallll merak ettim seni :97: inşallah biran önce yapılır bilgisayarın :81:

naf cim kilo bildirim gunu yarin biliyorum ama ben eger vakit bulupta giremezsem eklersin kilomu bu sabah 62.2 geldim...
Unutmam umarım bu sıralar pek dalgınım :44:

ben çıkıyorum çok yavaş burası :95: sinir oldum akşama doğru uğrarım:80:
Ben geldim sen kaçtın mı bebik :97:

Çekiliş için adres bildirmeyen arkadaşlarımız
melis
tinkerbell
asya
abatu
kevser

Kızlar sizde bildirinde tamamlayayım :98:

Bu arada kızlar hediyeler geldikten sonra resimlerini çekip paylaşıcaz ona göre :97:

kızlar dün akşam işten erken çıktık burdaki çocukla neyse gezdik birazcık anaaammmmm ben hayatımda böle utangaç erkek görmedim tuhafıma gitti tmm güzel güzel sohbet ediyoruz falan sohbeti çekilir biri :79: ama bi türlü bişi çıkaramadı ağzından ay çok komik yaa kıvrandı resmen ama söleyemedi

Tam üzerinde baskı kurulacak erkek tipi merve kaçırma

kız ben beceremem beee
Sen çekip bana yollarsın ben koyarım siteye bebik :82:

merhaba hatunlar
kilo bildirimi yarin dimi :82:
anammm bu aksam arkadasi yemege goturuces. sanirim kaciririm yemeyi :76:
Evet tatlım yarın bildirim günü :97: ben birinciyim ama sondan birinci :95:

yaa üzerinde baskı kurulur mu bilmemde inanılmaz iyi biri ya nası bu kadar iyi olmayı başarıyosun diyorum sürekli ama henüz ağzındaki baklayı çıkaramadı.sürekli biyerlere çağırıyoçakşamları mesaj atıyo arıyo falan ama bilmiyorum yaa bakalıma rtıkın

ayy çok güldüm. Spor salonu eğlenceli olabilir belki ama devamlılığı olmaz bence kızlar. Ben mesela alıştım şimdi hergün kahvaltıdan sonra 40-45 dk yürüyorum ve eve bir koşu bandı alana kadarda böle devam edicem

canim aldim verdim. yoyo gibi oldum kac aydir. suan 86. kiloyum.
nafcim sorun olursa beni listeden cikart. haksizlik olmasin. ben adetliyim. bu hafta bilgisayarim calismis olsaydi bildirimi yapmiyacaktim siskinlikten dolayi. birdaha ne zaman girerim bilemem.annemdyim suan .

merve patronun bu çocuğa da öyle davranmıyor mu
yada patronun sana öyle davranamsına çocuk bir şey demiyormu

kız bana kötü davranan patron değil müdür

ayrıca ona öyle davranmıyo.şirket kuruldu kurulalı beraberlermiş onlar burda

hiç o denk gelmedi müdürün bana bagırmasına.denk gelsede bişey demez.ben ona anlatıyorum bazen de,o biraz dengesiz he de geç boşver diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…