- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.521
menün süpermiş canım. Benim dietisyenin verdiğinin aynısı diebilirim ara öğünler yok sadece sende. Bende uymaya çalışıyorum ama her öğünde yoğurt yemekten böööö geldi
canim normalde ara ogunlerimde meyve oluyor ama dun cok yedim bugun canim hiç istemiyor birde ara ogun olarak biraz kolorisi yuksek bisey yemeyi dusunuyorum aslindayazamadim firca yerim diye kizlardan bu arada hosgeldin aramiza sende....
hosgeldin canim bu son bir aydir bende cok giremiyorum oglumdan dolayi....5 senedir bu topikteyim ilk defa bu kadar uzun zaman ugrayamadigim oldu....ne yapayim bebisimin cani saolsun....kilo almamissindir insallah...ben giremeyince aldiml valla motivasyon falan kalmadi:97:selam kizlar uzun zamandir giremiyorum ve bildirilerimide yapamadim.bilgisayarim bozuk ne zaman yapilir bilemiyorum.istersen nafcim beni listeden cikart. haksizlik olmasin cunku ne zaman bildirim yapabilirim bilemiyorum..ve ne zaman bilgisayarim yapilir onuda bilmiyorum...
hoşbulduk canım
aynen bencil evde yap diyor
evdede yapmaya üşeniyorum
gerçe nişanlım olmasa 70lere doğru gidiyordum onun sayesinde bukadar killoyu verdim
şuana kada 15 verdim ama boğazımı tutmasam yine alıcam kilolarımı allah korusun
şu 5 killoyuda atabilsem
yine başladı eziyetli günlerim:
mehaycım senin kilon iyiymiş 2 kilon var ne güzel
benim boy 1.60 56 kiloyım yaşım 25
bugünde herkez bana kilo aldın diyor nasıl moralıim bozuluyor
neyse canlar akşam görüşürüz
ne güzel canım yaa.burda ihtiyacın olan tüm desteği bulacagına eminim...ben yaklaşık 7 aydır burdayım.ve çok mutluyum.seviyorum burayı.hepimiz kardeş gibi olduk.dğer topikler gibi deiliz.diyetten ziyade günlük sohbetler dertler sıkıntılar anlatılıyo birbirimize.sana sadece inat etmek kalıyo.öpüyorum canım başarılar :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?