Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar bu arada okuduğum bişeyi paylaşiyim. Yeşil çayı c vitamini içeren bişeyle içmek gerekiyomuş tek başına çok faydalı olamıyormuş. İçine limon dilimleri atabilirsiniz demlerken veya yanında 1 mandalina yahut yarım portakal. Yada benim gibi tadını sevmiyorsanız araöğünde c vitamini içeren bir meyva ile beraber içebilirsiniz :83:

kilo alıp vermekten bıktım offffffffffffff
yine başlıycam diyete
56 kiloyum 5 kilo vermem lazım
kötü olan çok zor veriyorum
bende katılyım sizlere
aslında spor salonuna yazılmak istiyom ama
kızkanc nişanlım izin vermiyor oda deli edicek beni

menün süpermiş canım. Benim dietisyenin verdiğinin aynısı diebilirim ara öğünler yok sadece sende. Bende uymaya çalışıyorum ama her öğünde yoğurt yemekten böööö geldi

canim normalde ara ogunlerimde meyve oluyor ama dun cok yedim bugun canim hiç istemiyor birde ara ogun olarak biraz kolorisi yuksek bisey yemeyi dusunuyorum aslindayazamadim firca yerim diye kizlardan bu arada hosgeldin aramiza sende....

hosgeldin aramiza canim...ahhh su erkekler hem incecik zarif bir bayan isterler yanlarinda hemde bunu elde etmek icin cabalamamiza izin vermezler bencil seyler

Karnım tokken ben bi alışverişe gidiyim kızlar. Aç karna gidince gözüm takılıyo illa bişeylere :44: sonra aklımda kalıyo o gün olmasa ertesi gün yiyoorum. en iyisi tokken gidim hemen

selam kizlar uzun zamandir giremiyorum ve bildirilerimide yapamadim.bilgisayarim bozuk ne zaman yapilir bilemiyorum.istersen nafcim beni listeden cikart. haksizlik olmasin cunku ne zaman bildirim yapabilirim bilemiyorum..ve ne zaman bilgisayarim yapilir onuda bilmiyorum...

hoşbulduk canım
aynen bencil evde yap diyor
evdede yapmaya üşeniyorum
gerçe nişanlım olmasa 70lere doğru gidiyordum onun sayesinde bukadar killoyu verdim
şuana kada 15 verdim ama boğazımı tutmasam yine alıcam kilolarımı allah korusun
şu 5 killoyuda atabilsem
yine başladı eziyetli günlerim:

canim normalde ara ogunlerimde meyve oluyor ama dun cok yedim bugun canim hiç istemiyor birde ara ogun olarak biraz kolorisi yuksek bisey yemeyi dusunuyorum aslindayazamadim firca yerim diye kizlardan bu arada hosgeldin aramiza sende....

Hoşbuldum teşekkür ederim. Doğrusu burdaki herkes çok sıcak o yüzdende pek yeni gelmiş gibi hissetmedim açıkçası

hosgeldin canim bu son bir aydir bende cok giremiyorum oglumdan dolayi....5 senedir bu topikteyim ilk defa bu kadar uzun zaman ugrayamadigim oldu....ne yapayim bebisimin cani saolsun....kilo almamissindir insallah...ben giremeyince aldiml valla motivasyon falan kalmadi:97:

evde yapmaya calis bari canim hic yapmamaktan iyidir

mehaycım senin kilon iyiymiş 2 kilon var ne güzel
benim boy 1.60 56 kiloyım yaşım 25
bugünde herkez bana kilo aldın diyor nasıl moralıim bozuluyor
neyse canlar akşam görüşürüz

haklisin canim kizlarin hepsi cok iyidir saolsunlar....2005 ten beri bu topikteyim hic tartisma yasanmamistir burda kimler geldi kimler gecti eskilerden bir ben kaldim hicbiri yok simdi ama ne eskilerle ne yenilerle hic kimse birbiriyle bir sorun yasamamistir ...herkes anlayisli herkes iyi burda

mehaycım senin kilon iyiymiş 2 kilon var ne güzel
benim boy 1.60 56 kiloyım yaşım 25
bugünde herkez bana kilo aldın diyor nasıl moralıim bozuluyor
neyse canlar akşam görüşürüz

yok canim yaa ne iki kilosu ben 53 olmak istiyorum evlendigimde 55 tim...yeniden hamile kalmadan once 53 kilo olmak ve o kiloda hamile kalmak istiyorum...

:97: teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…