- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.681
tamam tamam biraz daha böyle devam edelim bakalım
kızlar dün başıma neler geldi bilseniz :))) işyerindeki çocukla dışarı çıktık.neyse gittiğimiz yerden geri dönmek için otobüse bindikki otobüs 20 dk sonra kalkıyoneyse işte otobüste ikimiz varız bi de bi yaşlı adam :78: adam dediki evde bekleyeneniz mi var canım nolcak bekleyin dedi yanımdaki de dediki benim var valla dedi ( ailesini kasdetti).adam dediki senın bekleyenin yanında dedi :82: ben dedimki abi naptın yaa biz iş arkadaşıyız dedim dedki bırak bu işleri bizde hanımımla eskiden iş arkadaşıydık dedi neyse bi sessizlik oldu.çocuk durdur durdu dediki adam içimi okudu dedi onu bile zor söledi kıvrandı söleyene kadar kem küm etti o çıktı agzından
HahahahahAllah razı olsun o abiden olmasa seninkinin bişey söyleyeceği yok mervecim yaa :82:
kızlar dün başıma neler geldi bilseniz :))) işyerindeki çocukla dışarı çıktık.neyse gittiğimiz yerden geri dönmek için otobüse bindikki otobüs 20 dk sonra kalkıyoneyse işte otobüste ikimiz varız bi de bi yaşlı adam :78: adam dediki evde bekleyeneniz mi var canım nolcak bekleyin dedi yanımdaki de dediki benim var valla dedi ( ailesini kasdetti).adam dediki senın bekleyenin yanında dedi :82: ben dedimki abi naptın yaa biz iş arkadaşıyız dedim dedki bırak bu işleri bizde hanımımla eskiden iş arkadaşıydık dedi neyse bi sessizlik oldu.çocuk durdur durdu dediki adam içimi okudu dedi onu bile zor söledi kıvrandı söleyene kadar kem küm etti o çıktı agzından
kızlar ben çıkıyorum 1,5 ta falan gelirim ben gelmeden çekiliş yapma naffffff nütfen
Tamam cnm :97:kızlar ben çıkıyorum 1,5 ta falan gelirim ben gelmeden çekiliş yapma naffffff nütfen
Zaten yemek saati geliyoçokta yazışmayın gebertirim
kaçtım byeee
HahahahahAllah razı olsun o abiden olmasa seninkinin bişey söyleyeceği yok mervecim yaa :82:
bencede allah razı olsunhadi ya sen ne düşünüyorsun
ay ne güzel ilk heyecanlarah ahh:97:
dur bakalım pazar günü ne dicekhadi bakalım merviş hayırlısı olsun
ee neguzel iste. senin de gonlun varki onunla geziosun
bence sende at 1 adim. anlasilan cok cekingen senden de bisiler beklio
gule gule canimçokta yazışmayın gebertirim
kaçtım byeee
bencede allah razı olsunama henüz resmi olarak teklif etmedi pazar gün de pazar gün diyo
dur bakalım pazar günü ne dicek
kız ben konuşturmak için sürekli sıkıştırıyorum.mesela akrabalarının düğünü varmış benide davet ediyo.ne işim var düğünde diyorum ben istiyorum diyo.niye ama diyorum işte ya diyoöldürcek beni bu çocuk yaaa sabah aşadan bana seslendi bi bakarmısın dedi sen çağırırsında bakmazmıyım dedim :76: çocuk işle ilgili sölice şeyide unuttu
Kız belki pazar günü teklif ederbencede allah razı olsunama henüz resmi olarak teklif etmedi pazar gün de pazar gün diyo
dur bakalım pazar günü ne dicek
kız ben konuşturmak için sürekli sıkıştırıyorum.mesela akrabalarının düğünü varmış benide davet ediyo.ne işim var düğünde diyorum ben istiyorum diyo.niye ama diyorum işte ya diyoöldürcek beni bu çocuk yaaa sabah aşadan bana seslendi bi bakarmısın dedi sen çağırırsında bakmazmıyım dedim :76: çocuk işle ilgili sölice şeyide unuttu
Bi sevemedim sütlacı :97:ama sütlaç var onu biliyorum.yicem bi kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?