Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar dün başıma neler geldi bilseniz :))) işyerindeki çocukla dışarı çıktık.neyse gittiğimiz yerden geri dönmek için otobüse bindikki otobüs 20 dk sonra kalkıyo neyse işte otobüste ikimiz varız bi de bi yaşlı adam :78: adam dediki evde bekleyeneniz mi var canım nolcak bekleyin dedi yanımdaki de dediki benim var valla dedi ( ailesini kasdetti).adam dediki senın bekleyenin yanında dedi :82: ben dedimki abi naptın yaa biz iş arkadaşıyız dedim dedki bırak bu işleri bizde hanımımla eskiden iş arkadaşıydık dedi neyse bi sessizlik oldu.çocuk durdur durdu dediki adam içimi okudu dedi onu bile zor söledi kıvrandı söleyene kadar kem küm etti o çıktı agzından

Hahahahah Allah razı olsun o abiden olmasa seninkinin bişey söyleyeceği yok mervecim yaa :82:

ee neguzel iste. senin de gonlun varki onunla geziosun
bence sende at 1 adim. anlasilan cok cekingen senden de bisiler beklio

Hahahahah Allah razı olsun o abiden olmasa seninkinin bişey söyleyeceği yok mervecim yaa :82:

hadi ya sen ne düşünüyorsun
ay ne güzel ilk heyecanlar ah ahh:97:
bencede allah razı olsun ama henüz resmi olarak teklif etmedi pazar gün de pazar gün diyo
hadi bakalım merviş hayırlısı olsun
dur bakalım pazar günü ne dicek
ee neguzel iste. senin de gonlun varki onunla geziosun
bence sende at 1 adim. anlasilan cok cekingen senden de bisiler beklio

kız ben konuşturmak için sürekli sıkıştırıyorum.mesela akrabalarının düğünü varmış benide davet ediyo.ne işim var düğünde diyorum ben istiyorum diyo.niye ama diyorum işte ya diyo öldürcek beni bu çocuk yaaa sabah aşadan bana seslendi bi bakarmısın dedi sen çağırırsında bakmazmıyım dedim :76: çocuk işle ilgili sölice şeyide unuttu

kızlar bu arada sabah kahvaltıda yarımşar domates salatalık,2 zeytin,iincecik bi dilim beyaz ekmek yedim.çay içtim.
ara:ımmm bi mandalina yerim şimdi
öğlende bilmiyorum ne var yazarım

çokta yazışmayın gebertirim
kaçtım byeee
gule gule canim

ahh ahhh ne guzel ilk heyecanlar.. degerini bilin, tadini cikarin

Nafcım mesajını aldım koştum geldim :)

Ya hayatım inan kafam öyle dolu ki unuttum burayı.
Eşim iş kazası keçirdi parmakları kırıldı bu aralar böyle bi gariplik bende.
Bu hafta izin istiyorum beni almayın listeye.
Ne kilo var aklımda ne başka bişey

Sağol canım Allah razı olsun.
Unutmuş değilim yani sizi tamam mı?
Seviyorum sizi biliyorsunuz

Kız belki pazar günü teklif eder

ama sütlaç var onu biliyorum.yicem bi kase
Bi sevemedim sütlacı :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…