Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet canim dogru dusunmussun bebegim zaten 1 ayda gidiyor kargoyla....bende iyiyim ama yorgunum iste oyle....

özge okunuyo demişsin ama ne bilimm bazen bana öyle gelmiyo işte belki kendi kuruntum bilemiyorum

ama her gün 45 dk alıyo genelde yani baya uzun bi süre o yüzden okunmuyosa değmiyo o kadar uğraşmaya diye düşünüyorum napiimmm

Sağol tatlım
Ben okuyorum bebikim :98:

sel çok geçmiş olsunn allah şifa versinnn cnm

nafcım mavişim ben 52.6yımm :82:
Tamam talım not ettim :82:

siz gelmişsiniz ama ben çıkıyorum kızlar zaten 40 dkdır geçmiş okuyup cevap yazdımm :96:

zaten hala sistem oturmamış ya extra alıntı geliyo ya yazdıklarım uçuyo psikolocimm bozuldu :95:
Bende de oluyodu ben artık hızlı cevap kısmından yazıyorum çıkmıyo oliş

selam kizlar nasilsiniz???ne cekilisi yapiyorsunuz bakayim???
naf cim dun kilomu bildirmistim ama yinede yazayim canim 62.2 ...
Selamm tatlım not ettim kilonu canım :82: yılbaşı çekilişi bebikk sen yurtdışındasın diye zor olur sanırım :78: keşke sende katılabilsen

hepinizi opuyorum kizlar benim acil cikmam lazim dolabi bosaltti oglum hemen toplamam lazim buralari :))))
Allah yardımcın olsun cnm
Naf sana ÖM attım sakin bi zamanın olursa okur msn cnm
Bakıyorum şimdi bebik :97:

ben arada uğrarım yine öpüyorum

ha bi de karalahana yemeği yapıcam lezzetli tarifiniz var mı patatesli falan??
Yemesini severim ama tarif bilmiyorum cnm :92:

Bebik benle alakalı bi yorum yapıyosan kesin cevap veriyorum ben :44: neden öyle bi hisse kapıldın ki :94:

Nihanım asya bende katılırım dedi ama bidaha uğramadı :44: şimdi çekiliş yaparım ama ben katılmıycam derse yine baştan çekiliş yapmam gerekir bu hiç olmaz o yüzden en azından 16:00 ' e kadar bekleyelim gelmezse üzülerek çekilişten elemek zorunda kalıcam sizde onaylarsanız tabiki :97:

anladım canım ozaman ben çıkıyorum 4 te gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…