- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.721
hoşgeldin mehaycım özledik seni yaaa.kendi adıma iyiyim sen nasılsın.yılbaşı çekilişi yapıyoruz.hediyeleşcez.sende geldin aklımıza ama yurtdışına gönderimde sorun olur diye düşündük sonradan
[ı]Ayy bugün bi şımarıklığım üstümde yaaa :92: [/ı]
ay olabilirrrdünkü olaydan dolayı olmasın kız
delisin mervişşş kısss
ayy kendi kendime durup durup sırıtıyom ya
Sağol tatlımafiyet olsuunnn
Ben okuyorum bebikim :98:ya yine yaptığım son alıntıların hepsiii uçtuuuu :95: :95: :95: :95: :95:
zaten değiyo mu bilmiyorum 45 dk uğraşıyorum ama okuyonus mu bilmiyorum bile kuzular :97:
valla moralim down oldu zaten herkes yemekteeeeofffff
Tamam talım not ettim :82:sel çok geçmiş olsunn allah şifa versinnn cnm
nafcım mavişim ben 52.6yımm :82:
Bende de oluyodu ben artık hızlı cevap kısmından yazıyorum çıkmıyo olişsiz gelmişsiniz ama ben çıkıyorum kızlar zaten 40 dkdır geçmiş okuyup cevap yazdımm :96:
zaten hala sistem oturmamış ya extra alıntı geliyo ya yazdıklarım uçuyo psikolocimm bozuldu :95:
Selamm tatlımselam kizlar nasilsiniz???ne cekilisi yapiyorsunuz bakayim???
naf cim dun kilomu bildirmistim ama yinede yazayim canim 62.2 ...
Allah yardımcın olsun cnmhepinizi opuyorum kizlar benim acil cikmam lazim dolabi bosaltti oglum hemen toplamam lazim buralari :))))
Bakıyorum şimdi bebik :97:Naf sana ÖM attım sakin bi zamanın olursa okur msn cnm
Yemesini severim ama tarif bilmiyorum cnm :92:ben arada uğrarım yine öpüyorum
ha bi de karalahana yemeği yapıcam lezzetli tarifiniz var mı patatesli falan??
Bebik benle alakalı bi yorum yapıyosan kesin cevap veriyorum ben :44: neden öyle bi hisse kapıldın ki :94:özge okunuyo demişsin ama ne bilimm bazen bana öyle gelmiyo işte belki kendi kuruntum bilemiyorum
ama her gün 45 dk alıyo genelde yani baya uzun bi süre o yüzden okunmuyosa değmiyo o kadar uğraşmaya diye düşünüyorum napiimmm
Nihanım asya bende katılırım dedi ama bidaha uğramadı :44: şimdi çekiliş yaparım ama ben katılmıycam derse yine baştan çekiliş yapmam gerekir bu hiç olmaz o yüzden en azından 16:00 ' e kadar bekleyelim gelmezse üzülerek çekilişten elemek zorunda kalıcamsizde onaylarsanız tabiki :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?