- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.701
Kız belki pazar günü teklif eder
Bi sevemedim sütlacı :97:
Ayyy canımmmm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunNafcım mesajını aldım koştum geldim :)
Ya hayatım inan kafam öyle dolu ki unuttum burayı.
Eşim iş kazası keçirdi parmakları kırıldı bu aralar böyle bi gariplik bende.
Bu hafta izin istiyorum beni almayın listeye.
Ne kilo var aklımda ne başka bişey
Bizde seni seviyoruz bebikk sıkma canını kiloyu boşver şimdi öptüm seniSağol canım Allah razı olsun.
Unutmuş değilim yani sizi tamam mı?
Seviyorum sizi biliyorsunuz
berkun ben nefret ederdim yürüyüşten diyetten önce.. hareketsiz değildim ama hiççççç sevmezdim.. diyet yaparken vücuda yüklenmeyim diye yürüyüşü seçtim alışınca da sevdim.. alışınca insan her şeye ısınıyo heraldeNe güzel yaaa. Kutluyorum seni. Ben çok hareketsizdim , sürekli bi uyku hali , bi ağırlık. Diyete başlayınca yürümeyede başladım ufaktan. Önce 20 dk sonra 30 dk sonra alıştım yavaş yavaş hergün 40 dk yürüyorum. İpodu takıyorum yürüyorum ama bazen sıkıcı oluyo. Bi arkadaşım olsa beraber yürüsek daha güzel olucak sanki
tebrikler tatlımm :92:Bu topicte ilk kez yazıyorum arkadaşlar. Ben 2 ay önce diyetisyene başladım ve sağlıklı beslenme üzerine odaklandım. 2 ayda tam 8 kilo verdim, üstelik hiç spor yapmadım, hiç aç kalmadım ve enerjim hiç düşmedi. Hatta iyi beslendiğim için daha da enerjik oldum. Daha önce yaptığım diyetlerde verdiğim kiloları hep geri almıştım ama şimdi sağlıklı beslendiğim için kilo alma ihtimalim yok. Hala vermem gereken 8 kilom var ama onun da kısa zamanda gideceğine eminim.
Bu kadar zamanda öğrendiğim sağlıklı beslenme kurallarını sizinle de paylaşayım istedim. Sağlıklı beslenmede en az 2 listre su içmem gerektiğini, mutlaka 6 öğün yemem gerektiğini öğrendim. Protein almadan kilo veremiyorsunuz ama dozunu iyi ayarlamak lazım, günde 2 köfte yeterli. Mutlaka ara öğünlerde meyve, 10-15 tane fındık yada süt içmek gerekli. Günlük kalsiyumu almadan da kilo vermek zor. Ben her gün bir bardak civarı yoğurt yedim. Bir de geceleri yatmadan son öğün meyve oluyor genelde ama mutlaka o öğünü atlamamak lazım aksi halde gece kan şekeri düşebiliyor. Öğün araları en fazla 4 saat olmalıymış bir de bunu öğrendim. Diyetisyenim her hafta listemi değiştiriyor, durumuma bakıyor ve ona göre yeni liste veriyor. Eğer kendi kendinize kilo vermekten zorlanıyorsanız imkanınız varsa diyetisyeni öneririm. Profesyonel birisinin yardımıyla diyet çok kolay oluyor. Çikolata olmadan yapamayan ben 2 aydır bir parça bile çikolata yemedim çünkü canım istemiyor. Diyetisyenim baştan eğer verdiğim şekilde beslenirsen canın çikolata çekmeyecek demişti. Abur cuburu bırakmak da çok önemli. Sağlıklı kilo vermenin ve iyi beslenmenin tadını çıkartıyorum bu aralar
Umarım herkes sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulur
kevsercim nasısın şekerimmbende bildirmmi şimdiden yapayım nafcm buaralar sürekli çocuk bakıyorum malumoyüzden sık giremiorum nete..bayramdan bu yana 60-61 arası gidip geldim ama yine 60 ı göremedm :84: göremedm gibide almışm 61 kilom
nihan züper gördüm seni bebikk :92:hadi ya üzülme tatlım
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
2 dilim ekmek
hamsi buğulama
salata
sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
akşam 1 saat yürüyüş
naf bi tartılayım dedim 58.5 diyii tartı regl olmama rağmen
özgecan diyetisyene gitsene kuşummayyy ne güzel nihan
benim bütün şevkim kırıldı
abatuş keyfin iyi bugünn :81:ben ben 61,40 üm ..
bayram kilosunu atmışım çok şükür .. ne sevindim ne sevindim ..
naf'cım adresimide yolladım
ben ben 61,40 üm ..
bayram kilosunu atmışım çok şükür .. ne sevindim ne sevindim ..
naf'cım adresimide yolladım
gözünaydın özgee :81:kızlar annemle oğlum halama oturmaya geldiler
bende 11,5-1,5 arası halama gidicem burda olamam haberiniz olsun
akşama da oğlum iş yerime gelcek
günaydun bacular..
hayırlı cumalar...
güzel ve bol zayıflama mutluluğunun hüküm sürdüğü bi gün olsun sizin için diliyorum...
bende her cuma kızıyorum kendime bi baskül almadım hala diye. cumartesi oluyo unututyom ev işi,gezme derkene
öyle şeyler ne anlamadım bennBirtek asya kaldı canım :97:
Evet ben onu sormayı unuttum arkadaşlara ama karşı çıkılacağını düşünmüyorum :78: bugünden itibaren 4 yapalım liste saatini :92: onaylamayan olursa bildirsin ortak bir noktada buluşuruz kızlar :97:
Ben severim öyle şeyleri
allah zihin açıklığı şans ve motivasyon versin cnmNAF'ım itirazdan bişi çıkmadı 9 gün sıkı ders çalışcam ..
iş konusu aynı poktan ..
Allahtan tartıda gecen cuma gördüğüm 62,5 görmedim çok sevindim ..
sanmammKızlar asya gelmedi henüz :97: ben ne yapayım çekiliş yapayım mı yoksa bekleyeyim mi :89: gelip katılmıycam derse baştan yapmak zorunda kalıcamama katılmıcam demez dimi
günaydın kızlar nasılsınıznafcım beni regl yüzünden bildirim yapmıyorum bu hafta hayatım bugün ihracat var yoğun olcam yani öpüyorum sizi arada bakarım
27 miiii ben giremem 27ye ninkansızzz :94:evet naf'cım çok eyi yaptım bencede
o kotları giyince fıstık gibim oluyom
tabe giyebilme ümidim var şu an için
ama ya 72 çıkmazsam
ne güzel leyn birinizde bel birinizde tot çok seksüüşu an 28 giyiyorum 38 bedenim ..
bel her zaman sıkıntı benim için ..
36-38-40 hangi beden giyersem giyiyim bel bol geliyo
kuşum 1,60 boyum var 54 kg iken 27 giyiyom cep hatunum ben
senin hallerini gördüm koca totonu sevsinler taş mübarek taş
neynnnn :95:bende gözümü karartıp acı biber mi alsam
buketttt :95:gozumu karartip maurers miydi onu mu alsam
canim ise baslamama bisi kalmadi ve ben daha 6 li rakamlari bile goremedim
aynenn :92:evet ya hap filan almayın kızlar sakın
ha şöyleee :82:tamam tamam biraz daha böyle devam edelim bakalım
kız ne desin çocukk ben ciddidüşünüyom çok beğendim seni demişşkızlar dün başıma neler geldi bilseniz :))) işyerindeki çocukla dışarı çıktık.neyse gittiğimiz yerden geri dönmek için otobüse bindikki otobüs 20 dk sonra kalkıyoneyse işte otobüste ikimiz varız bi de bi yaşlı adam :78: adam dediki evde bekleyeneniz mi var canım nolcak bekleyin dedi yanımdaki de dediki benim var valla dedi ( ailesini kasdetti).adam dediki senın bekleyenin yanında dedi :82: ben dedimki abi naptın yaa biz iş arkadaşıyız dedim dedki bırak bu işleri bizde hanımımla eskiden iş arkadaşıydık dedi neyse bi sessizlik oldu.çocuk durdur durdu dediki adam içimi okudu dedi onu bile zor söledi kıvrandı söleyene kadar kem küm etti o çıktı agzından
çokta yazışmayın gebertirim
kaçtım byeee
selam mehay cım naber daha yeni bakabildim topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?