Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Asya canım bekledik seni ama gelmedin üzgünüm istemeden de olsa seni çekilişten çıkartmak zorundayım

ay son hafta börekti kekti dolmaydı derken sarma yapasım hiç yok aslında iyiolurdu özgecim ama

ya bi de bu hafta yemek yanına bol salata yemekten inek gibi oldum kızlarr :94:

özge gözünaydın

evt yamurdan cuma da trafik felçtir

naf cevap yazcam şu çekiliş ve liste olayları sonlansın bi de ben kalabalık yapmiim o arada teşekkürler cnm

Kızlar ne listeyi tamamlayabildim ne çekilişi yapabildim ödeme yapıyorum 20 dk sonra görüşürüz

olişcim tarifi yazıyorum
kaynayan bi tencere suya ince doğranmış kara lahanaları küp küp küçücük doğranmış patates ve soğanları at.biraz pişsin bu şekilde.sonra üzerine tuzunu birazcıkta yağını dök.salça istersen katabilirsin.bir iki avuçta kısır unu ele üstüne.al sana mis gibi pancar çorbası.biz böyle yapıyoruz.karadenizde herkes böle yapar hayatım

Ve sonunda çekilişi yaptım :98: yalnız kızlar çok stresli bir olaymış :78: birazdan kim kime çıktı hepinize mesaj atıcam adres bilgileriyle beraber

Yalnız lütfen burada paylaşmayın ben sana hediye alıcam filan diye süprizi bozulmasın

Çekilişi yapan arkadaşıma burdan da teşekkürlerimi sunarım

Son düzenleme:

ay ay ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…