Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bence son hafta yollayalım aralığın son haftası elde olacak şekilde yani heyecanlı olur beklemesiii :103:

ist içi bi günde gidiyo
merkezi yerlere de1-2 günde gidiyo ona göre ayarlarızz

selam çıtırlar,
bayramdı hastalıktı derken ancak girebildim siteye, bi de telefonumu annemlerde unutmuşum dünden beri ordaydık yeni geldim..
özlemişim sizi yaaa...
bu arada site yenilenmiş, ilk bakışta göze hoş görünüyo, ama bakalım kullanışlı mı?

nafcım tatlım kilo bildirimine geç kaldım galiba 4 e almışsınız listeyi
yine de yapıyım bildirimimi,
76,4 kilo gösterdi tartım

Bende kendimi tanıtayım
26 (kendini kandırma naf seneyi attınmı 27 diceksin ) yaşındayım 1.72 boyunda 67 kiloyum :76:
Anacım profilimde resmimi gördünüz işte o hatun benim :92:
küpe,yüzük,toka hastasıyım :82: ojeleri çok seviyorum makyaj yapmayı çok severim
genelde spor giyinirim
Ev dekorasyon ürünlerini,mumları filan çok severim :81:
El emeğine çok önem veririm
En sevdiğim renkler siyah,gri,yeşil ve kırmızı (Karşıyakamm benimmm biricik sevgilimmm söyle senden başka kimim var benimmm )
Jelibon gibi abur cubura bayılırım
Bu kadar yeterli herhalde :97:
Yüksek maliyetli olmayan ufacık birşey beni memnun etmeye yeter bu arada maksat hatıra kalsın aramızda anı olsun :98:

Hediyeleri en gec ne zamana kadar yollıcaz
sınırımız belli oldu mu ? şu kadara kadar alıcaz deye ?
Sınır yok bebemm gönlünden ne koparsa :92: haftaya alsak ondan sonraki hafta yollayabiliriz bence :98:

naf kuşum yarın okursun nası olsa yarın arıcam bugün hiç bakmaaaa
Bakıyorum ama beynim durdu anlamıyom bişey :78:

bence son hafta yollayalım aralığın son haftası elde olacak şekilde yani heyecanlı olur beklemesiii :103:

ist içi bi günde gidiyo
merkezi yerlere de1-2 günde gidiyo ona göre ayarlarızz
Son hafta kargolar yılsonu itibariyle yoğun olur diye düşünüyorum ben olişim önümüzdeki hafta alsak sonraki hafta yollasak olmaz mı :97:

kızlar bende 1,60 boyunda falanım renk falan ayırt etmem ama çok cırtlak renklerde giyinmem
yükseklerde gözüm yoktur bir çiçek bile beni mutlu eder
hatıra hatıradır dimi
bu arada takı takmam hiç onu da belirteyim

naf msjlara yetişmeye bi de kendi işlerini yetiştirmeye çalışıyodur cnm diğer kızlar da çekiliş sonucu için msjlaşmaya çalışıyolardırr

Selam tatlım nasılsın
Olala+ oyelken+ selence abatu merve_52+
nasılsınız kızlar?
naf gene kayıp :82:
İvitt

Ay bi ben yüzsüzüm herhalde herşeyi yazdım

kız özge bende kolye küpe takmam.ama sadece işaret parmagına iddalı yüzükler takıyolarya.onlara bayılıyorum ve sürekli takıyorum.hatta şu anda bile kocaman kareli kahverengi bi yüzük var :)

bana uyarr ayın 6-12si arası yani di mi
son hafta olsa iyi olurdu ama özgeee sevinirdiii

naf msjlara yetişmeye bi de kendi işlerini yetiştirmeye çalışıyodur cnm diğer kızlar da çekiliş sonucu için msjlaşmaya çalışıyolardırr
Olişş mesaj kutum dolmuş alamadım son mesajı haberin olsun :82:

naf çım bu arada ellerin kolların dert görmesin arkadaşım

Sende sağol bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…