- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.801
Sınır yok bebemm gönlünden ne koparsa :92: haftaya alsak ondan sonraki hafta yollayabiliriz bence :98:Hediyeleri en gec ne zamana kadar yollıcaz
sınırımız belli oldu mu ? şu kadara kadar alıcaz deye ?
Bakıyorum ama beynim durdu anlamıyom bişey :78:naf kuşum yarın okursun nası olsa yarın arıcam bugün hiç bakmaaaa
Son hafta kargolar yılsonu itibariyle yoğun olur diye düşünüyorum ben olişim önümüzdeki hafta alsak sonraki hafta yollasak olmaz mı :97:bence son hafta yollayalım aralığın son haftası elde olacak şekilde yani heyecanlı olur beklemesiii :103:
ist içi bi günde gidiyo
merkezi yerlere de1-2 günde gidiyo ona göre ayarlarızz
Selam tatlım nasılsınselam çıtırlar,
bayramdı hastalıktı derken ancak girebildim siteye, bi de telefonumu annemlerde unutmuşum dünden beri ordaydık yeni geldim..
özlemişim sizi yaaa...
bu arada site yenilenmiş, ilk bakışta göze hoş görünüyo, ama bakalım kullanışlı mı?
nafcım tatlım kilo bildirimine geç kaldım galiba 4 e almışsınız listeyi
yine de yapıyım bildirimimi,
76,4 kilo gösterdi tartım
İvittOlala+ oyelken+ selence abatu merve_52+
nasılsınız kızlar?
naf gene kayıp :82:
kızlar bende 1,60 boyunda falanım renk falan ayırt etmem ama çok cırtlak renklerde giyinmem
yükseklerde gözüm yoktur bir çiçek bile beni mutlu eder
hatıra hatıradır dimi
bu arada takı takmam hiç onu da belirteyim
Sınır yok bebemm gönlünden ne koparsa :92: haftaya alsak ondan sonraki hafta yollayabiliriz bence :98:
Bakıyorum ama beynim durdu anlamıyom bişey :78:
Son hafta kargolar yılsonu itibariyle yoğun olur diye düşünüyorum ben olişim önümüzdeki hafta alsak sonraki hafta yollasak olmaz mı :97:
Olişş mesaj kutum dolmuş alamadım son mesajı haberin olsun :82:naf msjlara yetişmeye bi de kendi işlerini yetiştirmeye çalışıyodur cnm diğer kızlar da çekiliş sonucu için msjlaşmaya çalışıyolardırr
naf çım bu arada ellerin kolların dert görmesin arkadaşım
bana uyarr ayın 6-12si arası yani di mi
son hafta olsa iyi olurdu ama özgeee sevinirdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?