Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol canım .. evet aç kalmak çok tehlikeli o şekilde verilen kilolar hızlı şekilde geri alınıyor.
ve vücud yıpranıyor. en mantıklısı az ve sık yemek ..
38 bedene giriyorum ama 36 idealim daha doğrusu 54 kg da çoğu firmanın 36 bedenine giriyorum dar kalıp çalışanların 38. Öyleyken daha huzurluyum. Giyinmek süslenmek istiyorum.
Kızlar c.tesi sınavım var dua edin benim için

abatu kiloları bırakıp sınavına konsantre olsana kuşum

inş emeklerinin karşılığını alırsın cnm şans bana gülmedi inş sana güler tüm kalbimle diliyorum bunu

bebişim bardağın dolu tarafınada bak ..
şükür ikinizinde işi var ..
tamam zor bi durum ama olsun ..
birbirinize sahipsiniz en büyük sorununuz vardiya olsun ..
hepsi bebişiniz için

sağolun kızlar ya iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum hep ama bazen böyle bunalım tutuyor işte
inş öyle olur daha iyi bir gelecek için uğraşıyoruz işte

hadi inş canım
çok iyi geçer istediğin puanı alırsın umarım

bu arada acunun yeni sevgilisi çakma güzel ama epey akıllı anladığım kadarıyla

acunda mehmet ali erbil ışığı görüyorumm

bu arada acunun yeni sevgilisi çakma güzel ama epey akıllı anladığım kadarıyla

acunda mehmet ali erbil ışığı görüyorumm

valla he o kadın iyi dayandı bence adam sürekli yurt dışına çıkıyordu belgesel için hep kızlarla muhabbet filan iyi sabırlıymış yine eşi

ne dallasımı amann neyse espürü yapmaya çalıştım pöff canım sıkılıyo
Anlamıştım espiri olduğunu :78:
Hıı vardı ama çok kazıktı :95: yinede aldım yılbaşı süsü filan bu sene kararlıydım yılbaşı ağacı süslemeye nasip olcak inşallah :97: sen süsleyecekmisin canım :44:

afiyet olsunnafcım

nihan canın niye sıkılıyo
Sağol tatlım

yidim .. kahvemi içtim geldim..
salata (safi ot)
bi adet küfte
yarım dilim ekmek yidim..
Afiyet olsun tatlışkom :97:

Şişko girersek şişko mu geçer ki

önemli değil canım 3 yıl bitti hep böyle evet hepte böyle gidecek vardiyalı çalışıyor o 3 haftada sadece 1 hafta beraberiz onun dışında hep ters
Nihan kız seninki benden de zormuş benimki en azından 15 gün dizimin dibinde duruyo

Kadın yaptı mı adı başka bişey oluyo :82: Yarısından da fazlasını alır umarım dımdızlak kalsın :95:

Hayırlısı inşallah canımcım

Öğle menüm
4 tepeleme yemek kaşığı bulgur pilavı
teflonda kızarmış tavuk göğsü ( misket gibilerdi tahminen 10 tane lüplettim )
yoğurt

şimdi de şekersiz çayımı içiyorum

abatu kiloları bırakıp sınavına konsantre olsana kuşum

inş emeklerinin karşılığını alırsın cnm şans bana gülmedi inş sana güler tüm kalbimle diliyorum bunu
sağol olişim ..
2 dersim kaldı 2sindende 50 alsam yetiyor
ortalama 60 ı tutturuyorum..
kiloyu takmaktan ziyade salmıyorum kendimi .. yoksa sınavdan sonra asılcam spora felan
sağolun kızlar ya iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum hep ama bazen böyle bunalım tutuyor işte
inş öyle olur daha iyi bir gelecek için uğraşıyoruz işte

hadi inş canım
çok iyi geçer istediğin puanı alırsın umarım

arada olur bebeğim hangimiz daralmıyoruz ki insanız neticede ..
hepimizi çok güzel bi gelecek bekliodur umarım ..

inşallah kuzularım ya ..
emek ve bi sürü para yatırdım halledeyimde biraz sefasını süreyim ..

ne dir kız bizim bu çilemiz kocalı dul olduk he

afiyet olsun nafım
iyi götürmüşün valla maşallah he

naf bizim 3 yıllık bi ağacımız var ama sıkıldım ondan

gönlüme göre bi ağaç için de bütçem yok valla üstelik de bi dolu süs var ağaca fazla geliyo istanbulda olsan sana verirdim valla süslerin yarısını :92:

ben sarı ledli ışık alıcam galiba bu sene.. bi de altın pırıltılı melek mumlar.. başka bişi almam heralde.. yine de belli olmuyo sağım solum :82:

evt ben de şerefs.zlikte çifte standarda karşıyımm erkeğe de kadına da aynı olmalı yaptırımlar.. insanız sonuçta büyük konuşmamalı.. ama sonuçlarda ve toplumun yaklaşımında da eşitlik olmalı..

Son düzenleme:
slm kızlar
Nihayet bende gündüz girebildim Nasılsınız
sabah geç kalktım biraz 1 parça peynirli börek şekersiz çay
biraz öncede mandalina

Öğle menüm
4 tepeleme yemek kaşığı bulgur pilavı
teflonda kızarmış tavuk göğsü ( misket gibilerdi tahminen 10 tane lüplettim )
yoğurt

şimdi de şekersiz çayımı içiyorum
afiyet olsun şekerim

kızlar ben de sağlıklı beslenelim diye her gün değişik yemek pişiriyorum bayıyorum bundan..

ne dir kız bizim bu çilemiz kocalı dul olduk he

afiyet olsun nafım
iyi götürmüşün valla maşallah he
Hakikaten bacım yaa :97: çok yedim yaa akşama az yerim artık

Bende aldığım ağaca göre fazla süs aldım sanırım :97: çok büyük ağaçlar varya onlardan almak istedim ama senede bir gün içinde o kadar para bayılamam açıkçası
Kadın erkek eşitliği diye birşey yok bizim ülkemizde :95:

slm kızlar
Nihayet bende gündüz girebildim Nasılsınız
sabah geç kalktım biraz 1 parça peynirli börek şekersiz çay
biraz öncede mandalina
Hoşgeldin canımm nerden bağlanıyosun yoksa bilgisayarın oldu mu :44:
afiyet olsun şekerim

kızlar ben de sağlıklı beslenelim diye her gün değişik yemek pişiriyorum bayıyorum bundan..
Sağol tatlışkom :81:
hoşgeldin tinkerbell
ben de peynirli börek lüplettim sabah :82:

http://www.hitportal.org/acun-ilicali-ile-muhabbet-t161382.html?
Börek mii

acundan iciler :89:

'EŞİMİN AŞIRI DEKOLTE GİYİNMESİNİ İSTEMEM. GÖĞÜS DEKOLTESİNDEN HOŞLANMAM. ÖZELLİKLE EVLİ BİR KADININ AŞIRI DEKOLTE GİYMESİNİ ANLAMLI BULMUYORUM. KADIN BANA BUNU AÇIKLAMALI. 'BEN DEKOLTE GİYİNİYORUM AMA...' DEYİP DEVAMINI DOLDURMALI.'

Zeynep Hanım’ı tavlamak çok zor oldu galiba...

A.I: Çok zor oldu. Zeynep’i 8 ay kovaladım. Ama kafama koyduğum her şeyi yaptığım için bunu da başardım.

Z.I:Merdivenlere çiçekler dökmüştü. Posta kutuma mektuplar koyuyordu. Her genç kızın hayalinde yok mudur böyle şeyler. Bu olaydan bir sene sonra da birlikte olmaya başladık.

Flört döneminiz ne kadar sürdü?

A.I: 9 yıl sürdü. 93’te tanıştık. 2003’te evlendik.

Neden bu kadar uzun sürdü?

A.I.: Ben açıkçası pek evliliğe meyilli değildim. Ama 9 yıl laylaylom geçtikten sonra bir yerden sonra ilişkinin adını koymanız gerekiyor. Bir insanla 9 sene geçiriyorsan artık o saatten sonra evlenmemen için de bir sebep kalmıyor.

A.I: Benim avantajım Zeynep ile 17 yaşında tanışmam, onu genç takımından yani PAF takımından aldım. Kendi ellerimle yetiştirdim. Tanıştığımızda rap müzik sevmiyordu şimdi seviyor. Kıyafetlerini bile değiştirdim. Çok kadınsı giyinmeyi severdi. Ben ona daha rahat giyinmesini söyledim. Daha spor kıyafetler giydirdim. Belki ben olmasaydım çok daha kıskanç biri olacaktı. Onun o tarzını da değiştirdiğini düşünüyorum. En azından uğraşıyorum. Bu konuda eğitim daha bitmedi.

Parayı bulan erkekler genelde ilk iş olarak eşini değiştiriyor. Bunun sanat dünyasında da örnekleri var. Zeynep Hanım sizin böyle bir korkunuz oldu mu?

Z.I: Acun o konularda çok mütevazı. Onun para konusunda bir açlığı yok. Böyle bir şey hiç aklıma gelmedi.

A.I: Bu dediğin doğru. Parayı bulanlarda genelde böyle olaylar yaşanıyor. Ama kimsenin özelinde ne yaşadığını bilemeyiz

Z.I: Bence bu kıroluk.

A.I: Ama bunu benim açımdan soruyorsan bir gün Zeynep ile boşanırsam bunun parayı bulmamla uzaktan yakından bir ilgisi olmaz. O da bir gün 'Senden memnun değilim' diyerek terk edebilir beni. Bizim aramızdaki ayrılığın hiçbir noktasında para olmaz. Allah izin verirse ölene kadar beraberiz. Para bizim mutluluğumuzu daha artıracak bir şey değil. En fazla içinde oturduğun binalar daha iyi olabilir.

Kadınlardan davetkâr teklifler alıyor musunuz?

A.I: Alıyorumdur. (gülüyor) Elim yüzüm düzgün, ağzım da iyi kötü laf yapıyor.

Z.I: Elin yüzün düzgün olmasa da ünlü olduğun için kadın milleti hoşlanabilir.

A.I: Orada top Zeynep’e geçiyor. Ben kendimi biliyorum. Bu imtihanı Zeynep’in geçmesi lazım. Benden ofsaytlık bir durum olmaz. Zeynep bana olan ilgiyi sindirmeli. Onu da zamanla başarıyor.Arkadaşlarım 'Nasıl dayanıyorsun' diyor

Evlenmeden önce çapkın bir erkek miydin?

Maço mu?

Z. I: Yeri geldiğinde evet.

A. I: Aşırı dekolte giyinmesini istemem. Göğüs dekoltesinden hoşlanmam. Özellikle evli bir kadının aşırı dekolte giymesini anlamlı bulmuyorum. Kadın bana bunu açıklamalı. 'Ben dekolte giyiniyorum ama...' deyip devamını doldurmalı.

'Dekolte giyiniyorum çünkü bana yakışıyor' diyemez mi?

A.I: Bu çok samimi bir cevap değil. Dekoltenin cinsellik çağrıştırdığı bir gerçek. On erkeği çağıralım, onu da 'Ben bu kıyafetten etkilenirim' diyorsa durup düşünmek lazım. İnsan beraber olduğu kişiye erkekler tarafından o gözle bakılmasını istemez. Bu çok rahatsız edici bir durum. Kimseyi yargılamıyorum. Bunu kendi eşim açısından söylüyorum. Eşimin dekolte giymesini istemem.

Z.I: Ben de yanımdaki erkeğin göğüs dekolteme müdahale etmemesinden rahatsızlık duyarım açıkçası. Bence erkeğin birlikte olduğu kadını diğer erkeklerden kıskanması gerekir.

Evli kadınların çalışmasına da karşısınız...

A.I: Ben kadınların ağır işlerde çalışmasına karşıyım. Bunu söyledikten sonra çevremdeki kadın çalışma arkadaşlarım 'Keşke çalışmasak' dediler. Evlat yetiştirmek dünyanın en zor işi. Zeynep çocuklarımla ilgilenerek zaten çalışıyor.

Z.I: Ben çalışıyorum. Ama kendi işimizde. İstediğim zaman çocuklarımla vakit geçiriyorum.

A.I: Aşırı yoğun iş hayatı kadınları masumiyetten uzaklaştırıyor. İşkolik kadınlar değişiyor. Ben kadınların kadınlığını, anneliğini yaşayıp mutlu olmasını istiyorum.

yalnız bana en batan şey kendini açıkca eşinden yüksekte görüp üstelikde dillendirmesi... onu ben yetiştirdim hala da uğraşıyorum falan de demek yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…