- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.101
bebişim bardağın dolu tarafınada bak ..
şükür ikinizinde işi var ..
tamam zor bi durum ama olsun ..
birbirinize sahipsiniz en büyük sorununuz vardiya olsun ..
hepsi bebişiniz için
anladım cnm daha bi ay var 3-4 kilo verebilirsin rahatça
ama yine de çok az yeme derim ben.. mesela bari2 köfte daha yeseydin..
biliyorum cnm çok zor ben de bi seneye yakın öyle yaşadım 24 saatte bi nöbeti vardı ama.. belki ilerde daha rahat bi iş bulur cnm da hep birlikte olursunuz inş.. böyle dolunca elimdekilere şükrediyorum baya dağılıyo o zaman hüznüm :103: sen de takmaya çalış penbe gözlüklerinii
sağol canım .. evet aç kalmak çok tehlikeli o şekilde verilen kilolar hızlı şekilde geri alınıyor.
ve vücud yıpranıyor. en mantıklısı az ve sık yemek ..
38 bedene giriyorum ama 36 idealim daha doğrusu 54 kg da çoğu firmanın 36 bedenine giriyorum dar kalıp çalışanların 38. Öyleyken daha huzurluyum. Giyinmek süslenmek istiyorum.
Kızlar c.tesi sınavım var dua edin benim için
sağolun kızlar ya iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum hep ama bazen böyle bunalım tutuyor işte
inş öyle olur daha iyi bir gelecek için uğraşıyoruz işte
bu arada acunun yeni sevgilisi çakma güzel ama epey akıllı anladığım kadarıyla
acunda mehmet ali erbil ışığı görüyorumm
daha güzel günler de illa ki gelecek nihancım
Anlamıştım espiri olduğunu :78:ne dallasımı amann neyse espürü yapmaya çalıştım pöff canım sıkılıyo
Hıı vardı ama çok kazıktı :95: yinede aldım yılbaşı süsü filan bu sene kararlıydım yılbaşı ağacı süslemeye nasip olcak inşallah :97: sen süsleyecekmisin canım :44:selam mehay
nihancım ben de çok değişik bişi yapmıyorum aslında azla mutlu oluyorum galiba gezinirken :103:
ikeada değişik bişiler var mıydı naf yılbaşı süslemesi falan yapmışlar mıydı beni de çağırıyo ikea bu aralar :86:
Sağol tatlımafiyet olsunnafcım
nihan canın niye sıkılıyo
Afiyet olsun tatlışkom :97:yidim .. kahvemi içtim geldim..
salata (safi ot)
bi adet küfte
yarım dilim ekmek yidim..
Şişko girersek şişko mu geçer kievet oliş ..
kahvaltıyı sağlam yapmıştım çok canım istemedi ..
meyveyle takviye ederim artık ..
muzumu,mandelinamı aksamdan attım cantama ..
kesin kararlıyım bu sefer ..
aralık sonu 56 olcam .. yeni yıla şişko girmek istemiyorum :2:
Nihan kız seninki benden de zormuş benimki en azından 15 gün dizimin dibinde duruyoönemli değil canım 3 yıl bitti hep böyle evet hepte böyle gidecek vardiyalı çalışıyor o 3 haftada sadece 1 hafta beraberiz onun dışında hep ters
Kadın yaptı mı adı başka bişey oluyo :82: Yarısından da fazlasını alır umarım dımdızlak kalsın :95:kızlar acunun sevgilisi manşetlere düşmüş...
inş servetinin en az yarısını çatır çatır alır karısı.. erkeğin elinin kiri felsefesine gıcığım ben yaaasen git kızın yaşında kadınla eşini çatır çatır aldat sonra da aile saadeti yaşa bi yandan.. yok öyle yağmaaa
Hayırlısı inşallah canımcımsağol canım .. evet aç kalmak çok tehlikeli o şekilde verilen kilolar hızlı şekilde geri alınıyor.
ve vücud yıpranıyor. en mantıklısı az ve sık yemek ..
38 bedene giriyorum ama 36 idealim daha doğrusu 54 kg da çoğu firmanın 36 bedenine giriyorum dar kalıp çalışanların 38. Öyleyken daha huzurluyum. Giyinmek süslenmek istiyorum.
Kızlar c.tesi sınavım var dua edin benim için
sağol olişim ..abatu kiloları bırakıp sınavına konsantre olsana kuşum
inş emeklerinin karşılığını alırsın cnm şans bana gülmedi inş sana güler tüm kalbimle diliyorum bunu
sağolun kızlar ya iyi yönlerinden bakmaya çalışıyorum hep ama bazen böyle bunalım tutuyor işte
inş öyle olur daha iyi bir gelecek için uğraşıyoruz işte
hadi inş canım
çok iyi geçer istediğin puanı alırsın umarım
Anlamıştım espiri olduğunu :78:
Hıı vardı ama çok kazıktı :95: yinede aldım yılbaşı süsü filan bu sene kararlıydım yılbaşı ağacı süslemeye nasip olcak inşallah :97: sen süsleyecekmisin canım :44:
Sağol tatlım
Afiyet olsun tatlışkom :97:
Şişko girersek şişko mu geçer ki
Nihan kız seninki benden de zormuş benimki en azından 15 gün dizimin dibinde duruyo
Kadın yaptı mı adı başka bişey oluyo :82: Yarısından da fazlasını alır umarım dımdızlak kalsın :95:
Hayırlısı inşallah canımcım
Anlamıştım espiri olduğunu :78:
Hıı vardı ama çok kazıktı :95: yinede aldım yılbaşı süsü filan bu sene kararlıydım yılbaşı ağacı süslemeye nasip olcak inşallah :97: sen süsleyecekmisin canım :44:
Sağol tatlım
Afiyet olsun tatlışkom :97:
Şişko girersek şişko mu geçer ki
Nihan kız seninki benden de zormuş benimki en azından 15 gün dizimin dibinde duruyo
Kadın yaptı mı adı başka bişey oluyo :82: Yarısından da fazlasını alır umarım dımdızlak kalsın :95:
Hayırlısı inşallah canımcım
afiyet olsun şekerimÖğle menüm
4 tepelemeyemek kaşığı bulgur pilavı
teflonda kızarmış tavuk göğsü ( misket gibilerdi tahminen 10 tane lüplettim )
yoğurt
şimdi de şekersiz çayımı içiyorum
slm kızlar
Nihayet bende gündüz girebildim Nasılsınız
sabah geç kalktım biraz 1 parça peynirli börek şekersiz çay
biraz öncede mandalina
Hakikaten bacım yaa :97: çok yedim yaa akşama az yerim artıkne dir kız bizim bu çilemiz kocalı dul olduk he
afiyet olsun nafım
iyi götürmüşün valla maşallah he
Bende aldığım ağaca göre fazla süs aldım sanırım :97: çok büyük ağaçlar varya onlardan almak istedim ama senede bir gün içinde o kadar para bayılamam açıkçasınaf bizim 3 yıllık bi ağacımız var ama sıkıldım ondan
gönlüme göre bi ağaç için de bütçem yok valla üstelik de bi dolu süs var ağaca fazla geliyoistanbulda olsan sana verirdim valla süslerin yarısını :92:
ben sarı ledli ışık alıcam galiba bu sene.. bi de altın pırıltılı melek mumlar.. başka bişi almam heralde.. yine de belli olmuyo sağım solum :82:
evt ben de şerefs.zlikte çifte standarda karşıyımmerkeğe de kadına da aynı olmalı yaptırımlar.. insanız sonuçta büyük konuşmamalı.. ama sonuçlarda ve toplumun yaklaşımında da eşitlik olmalı..
Hoşgeldin canımmslm kızlar
Nihayet bende gündüz girebildim Nasılsınız
sabah geç kalktım biraz 1 parça peynirli börek şekersiz çay
biraz öncede mandalina
Sağol tatlışkom :81:afiyet olsun şekerim
kızlar ben de sağlıklı beslenelim diye her gün değişik yemek pişiriyorum bayıyorum bundan..
Börek miihoşgeldin tinkerbell
ben de peynirli börek lüplettim sabah :82:
http://www.hitportal.org/acun-ilicali-ile-muhabbet-t161382.html?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?