- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.141
Evet
Çiçeklerine üzüldüm canım
Selamm çiko iyilik senden naber :80:
Nafcım bilgisayrın oldumu diye yazmışsın Alıntı yapamamışım ben biraz zorlanıyorum yeni halden sitenin alıntı yaptım sanıyorum işaretlemiş oluyorum halbu kİ...
yapıldı sayılır yeni ekran kartı bu sabah taktılar kapanmadı bu saate kadar Ama akşam eşimin oyun oynaması lazım deneme için daha çok pc oyunlarında kapanıyor çünkü oyunu kaldırıcak mı test edicek :)
Başarılar cnm Bir atlat tabi sınavını sonra kafan rahat devam edersin rejimineben de iiyim çok şükür, dersane başladı artık sık sık giremicem topiğe çok sıkı çalışmam lazım çookkk.....
ben de iiyim çok şükür, dersane başladı artık sık sık giremicem topiğe çok sıkı çalışmam lazım çookkk.....
İnşallah oyun oynayınca da kapanmaz canım :81:
Bende dün eşime söyledim kurban bayramından sonra kaptop alıcam demiştin noldu diye :79: dur bakalım daha bayram yeni bitti dedi gıcık
Başarılar cnm Bir atlat tabi sınavını sonra kafan rahat devam edersin rejimine
Çalış çalışkan çikom benim :92:
ivitt tatlım katılıyom sana, yine de bırakmıcam ipin ucunu, dersane olmayan günlerde de erken kalkıp yürüyüşe devam edicem
ayyy naafff... ya çok seviyom ben seni yaa...
+1acun gibi erkekler ben her boku yerim
evdeki haddini bilsin otursun kıçının üstünde modunda erkekler.
ve boğazlayasım geliyor.
bu adam bi tv programında okuyanları aşağılamıştı.
çok okuyolarda ne oluyo ben daha cok kazanıyorum tarzında.
bomboş bi adam ..
kıro bile diyemem
bildiğin kalas
Konu maddiyat değil ama internete karşı yada teknolojiye karşı bir gıcığı var benimkinin :97: evet bebikim yaa kendi keyifleri oldumu hiç üşenmezler (her konuda) biz istedikmi ırın kırın :94:Keyfi geliceklerde alıcaklarBenimki de laptobunu bir kaç gece binbir ricayla getirttim ya çekmediği naz kalmadı yok taşıyamam şimdi yok toplayamam. Kendi oyun rahat oynamayıdığı için yaptırdı masaüstü bilgisayarını merak etme benim için değil yanii.
ayyy naafff... ya çok seviyom ben seni yaa...
+1
Konu maddiyat değil ama internete karşı yada teknolojiye karşı bir gıcığı var benimkinin :97: evet bebikim yaa kendi keyifleri oldumu hiç üşenmezler (her konuda) biz istedikmi ırın kırın :94:
Bende seniiii sefgülümmmm
çiko ne zaman buluşcaz bebikbak sen bana şu akşam müsaitim de ben ayarlarım bir şekil gelirim
Kızlar ben kaçtım geç yediğim için öğlen yemeğim saatim kaydı Yemeğimde yok ne yiyim bilmiyorumda bir bakiim belki hazır bişeyler yaparım kolay Bıktımm yemek yapmaktan da yaa...
Şu anda bende gözüyor çikolatam saat falan ama bazen bende de görünmüyor daha tam oturmadı herhalde site
Domatesli makarnaaaaaaaaKızlar ben kaçtım geç yediğim için öğlen yemeğim saatim kaydı Yemeğimde yok ne yiyim bilmiyorumda bir bakiim belki hazır bişeyler yaparım kolay Bıktımm yemek yapmaktan da yaa...
Bebemm o kullandığın sunucudan kaynaklanıyormuş sanırım :44: ben mozilla firefox kullanıyorum bende görünüyor hepsi :81:bu arada kızlar ben tarih saat göremiyom yazdıklarınızda, siz görüyonuz mu?
bi de yazdıklarımızı düzelttiğimiz kısmı kaldırmışlar galiba, aradım taradım bulamadım
ne zaman istersen, hatta gündüz de olur haftasonu istersen :93:
güle güle şekerim
Domatesli makarnaaaaaaaa
Bebemm o kullandığın sunucudan kaynaklanıyormuş sanırım :44: ben mozilla firefox kullanıyorum bende görünüyor hepsi :81:
Cumarteside çalışıyom ben kuzucum
ayy kıyamam ben sanaaa...
cuma hariç bana her akşam uyar, cuma eşimin en yoğun günü o yüzden (bu arada eşim de muhasebeci)
nerde buluşalım?
Bana da uyar bebemmKarşıyaka uyar mı sana ben işten direk çıksam 19:15 gibi karşıyakada oluyorum :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?