Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf ben de senin gibi düşünüp nispeten orta boylu bi ağaç almıştım ama pişmanım
alırsan dalları sık ve büyük bi ağaç al nası olsa yıllarca kullanılıyo bari göz doldursun
şimdi olsa büyüğünü alırdım ben..
konakda falan vardır uygun fiyata..

kızlar dışarda ne rüzgar var ya uğulduyo resmen tırstım he ağaç bi o yana yatıyo bi değer yana:18:
Radyoda söylüyo şimdi vapur seferleri iptal olmuş çok şiddetli lodos varmış istanbulda :18: bizde pek bişey yok

Aldım artık herşey için çok geç olsun olişim biz ikizleriz çabuk sıkılırız annemlere veririm benim ağacı seneye kendime başka alırım :97:

buketcim aslina bakarsan 1 ay oncesine kadar nerseyse 50 li kilolari gormek uzereydim yani aslinda bende aldim ama bu hafta 300 gr vermisim sadece....
Tebrik ederim Mehay almışımdır kilo diyordun bak birinci olmuşsun az kalmış cnm hedefine
bilgi hatırlatma
bende yazmıştım ct di sanırım nafcım

burda cnm yazmışım ne zaman kargoluyoruz ne zaman yolluyoruz ben kaçırmış olabilirim çünkü karar verildimi nafcım
hoşgeldin tinkerbell
ben de peynirli börek lüplettim sabah :82:
http://www.hitportal.org/acun-ilicali-ile-muhabbet-t161382.html?
sana da afiyet olsun cnm bende akşam yapmıştım kalınca bu sabah yedim dayanamam hamur işine

hoş geldin afiyet olsun

Hoşbulduk cnm nasılsın nihan

iyiyim canım sen nasılsın

evt nihan burası da esiyo çok

tinkerbell marketten aldığıma pişman oldum yufkayı..

naf 7 yıllık eşi diyolar ya.. kadım 17 senedir hayatındaymış acun'un.. 10 senenin sonunda evlenmişler..

ben bunları paylaştımçünkü çok erkekte görüyorum bu kendini beğenmişliği maalesef..

yürüyüşe çıkıcam tırsıyorum valla rüzgardan :103:

naf pastel 75 flormar 413le aynı renk dün yanyana sürüp test ettimm :82:

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorumm çok öptüm sizi

Ayy senin yazını eklememişmiyim canım :78: görmüştüm oysa :78: kızlar 13-17 arası diyolar ama net değil canım
Oliş uçarsın kız çıkma sakın

naf pastel 75 flormar 413le aynı renk dün yanyana sürüp test ettimm :82:

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorumm çok öptüm sizi
Ben flormar 413 bulamadığım için kıyaslama da yapamıyom çok sinir bir durum dimi :95:

dikkat et he bişey düşmesin

Benim kide küçüktü bende bakıcam büyük geçen hafta daha gelmemişti bir çok yere iyice şenlensin ortalık beyaz ağaç düşünüyorum bu sene ben
burasıda çok kötü balkonumdaki saklsılardan topraklar döküşlmüş devrilmiş dalları kırılmış çiçeklerimin

Acun konusunda da bişey demicem ağzımı açarsam kötü olcek :95:
Yazık çokta şirin sessiz bir karısı varmış gbi gelirdi bana kendi halinde
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyim cnm bende özlemişim gündüz girmeyi

Neden cnm kalın mı çıktı yufkalar benim burda büyük dia var içinde kasap peynir falan satıyorlar günlük incecik yufka getiriyorlar onunla yaptım

aynı andamı yazmışıs kıs naf
Evet
Çiçeklerine üzüldüm canım

selam kızlar,
keyifler nasıl?
fazla kalamıcam, matematik çalışmam lazım şimdi geldim dersaneden
Selamm çiko iyilik senden naber :80:

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…