- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.121
Radyoda söylüyo şimdi vapur seferleri iptal olmuş çok şiddetli lodos varmış istanbulda :18: bizde pek bişey yokkızlar dışarda ne rüzgar var ya uğulduyo resmen tırstım he ağaç bi o yana yatıyo bi değer yana:18:
naf ben de senin gibi düşünüp nispeten orta boylu bi ağaç almıştım ama pişmanım
alırsan dalları sık ve büyük bi ağaç al nası olsa yıllarca kullanılıyo bari göz doldursun
şimdi olsa büyüğünü alırdım ben..
konakda falan vardır uygun fiyata..
Tebrik ederim Mehay almışımdır kilo diyordun bak birinci olmuşsun az kalmış cnm hedefinebuketcim aslina bakarsan 1 ay oncesine kadar nerseyse 50 li kilolari gormek uzereydim yani aslinda bende aldim ama bu hafta 300 gr vermisim sadece....
bende yazmıştım ct di sanırım nafcımbilgi hatırlatma
burda cnm yazmışım ne zaman kargoluyoruz ne zaman yolluyoruz ben kaçırmış olabilirim çünkü karar verildimi nafcımEfenim Ben cicili bicili şirin herbirşeyi severim
Ev, mutfak dekorasyon ürünlerini çok severimGiyim kuşamda severim sade ve spor genellikle tarzım. Öyle çok kokoş değilimdir Sadecee bende takı çok nadir kullanırım Kilom 54 boy 1.65 falanım
Eveet bu kadar yeter çok zormuş Hertürlü hediye benim için çok kıymetlidir Maksat eğlenceli bir anı olsun
dır.
sana da afiyet olsun cnm bende akşam yapmıştım kalınca bu sabah yedim dayanamam hamur işinehoşgeldin tinkerbell
ben de peynirli börek lüplettim sabah :82:
http://www.hitportal.org/acun-ilicali-ile-muhabbet-t161382.html?
hoş geldin afiyet olsun
iyiyim canım sen nasılsınTebrik ederim Mehay almışımdır kilo diyordun bak birinci olmuşsun az kalmış cnm hedefine
bende yazmıştım ct di sanırım nafcım
burda cnm yazmışım ne zaman kargoluyoruz ne zaman yolluyoruz ben kaçırmış olabilirim çünkü karar verildimi nafcım
sana da afiyet olsun cnm bende akşam yapmıştım kalınca bu sabah yedim dayanamam hamur işine
Hoşbulduk cnm nasılsın nihan
Ayy senin yazını eklememişmiyim canım :78: görmüştüm oysa :78: kızlar 13-17 arası diyolar ama net değil canımTebrik ederim Mehay almışımdır kilo diyordun bak birinci olmuşsun az kalmış cnm hedefine
bende yazmıştım ct di sanırım nafcım
burda cnm yazmışım ne zaman kargoluyoruz ne zaman yolluyoruz ben kaçırmış olabilirim çünkü karar verildimi nafcım
sana da afiyet olsun cnm bende akşam yapmıştım kalınca bu sabah yedim dayanamam hamur işine
Hoşbulduk cnm nasılsın nihan
Oliş uçarsın kız çıkma sakınevt nihan burası da esiyo çok
tinkerbell marketten aldığıma pişman oldum yufkayı..
naf 7 yıllık eşi diyolar ya.. kadım 17 senedir hayatındaymış acun'un.. 10 senenin sonunda evlenmişler..
ben bunları paylaştımçünkü çok erkekte görüyorum bu kendini beğenmişliği maalesef..
yürüyüşe çıkıcam tırsıyorum valla rüzgardan :103:
Ben flormar 413 bulamadığım içinnaf pastel 75 flormar 413le aynı renk dün yanyana sürüp test ettimm :82:
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorumm çok öptüm sizi
dikkat et he bişey düşmesinevt nihan burası da esiyo çok
naf 7 yıllık eşi diyolar ya.. kadım 17 senedir hayatındaymış acun'un.. 10 senenin sonunda evlenmişler..
ben bunları paylaştımçünkü çok erkekte görüyorum bu kendini beğenmişliği maalesef..
dikkat et he bişey düşmesin
Bu arada oliş dikkat et yürüyüşe çıkarken :98:
Benim kide küçüktü bende bakıcam büyük geçen hafta daha gelmemişti bir çok yere iyice şenlensin ortalık beyaz ağaç düşünüyorum bu sene bennaf ben de senin gibi düşünüp nispeten orta boylu bi ağaç almıştım ama pişmanım
alırsan dalları sık ve büyük bi ağaç al nası olsa yıllarca kullanılıyo bari göz doldursun
şimdi olsa büyüğünü alırdım ben..
konakda falan vardır uygun fiyata..
burasıda çok kötü balkonumdaki saklsılardan topraklar döküşlmüş devrilmiş dalları kırılmış çiçekleriminRadyoda söylüyo şimdi vapur seferleri iptal olmuş çok şiddetli lodos varmış istanbulda :18: bizde pek bişey yok
Aldım artık herşey için çok geçolsun olişim biz ikizleriz çabuk sıkılırız annemlere veririm benim ağacı seneye kendime başka alırım :97:
Yazık çokta şirin sessiz bir karısı varmış gbi gelirdi bana kendi halindeAcun konusunda da bişey demicem ağzımı açarsam kötü olcek :95:
iyiyim cnm bende özlemişim gündüz girmeyiiyiyim canım sen nasılsın
evt nihan burası da esiyo çok
Evetaynı andamı yazmışıs kıs naf
Çiçeklerine üzüldüm canımBenim kide küçüktü bende bakıcam büyük geçen hafta daha gelmemişti bir çok yere iyice şenlensin ortalık beyaz ağaç düşünüyorum bu sene ben
burasıda çok kötü balkonumdaki saklsılardan topraklar döküşlmüş devrilmiş dalları kırılmış çiçeklerimin
Yazık çokta şirin sessiz bir karısı varmış gbi gelirdi bana kendi halinde
iyiyim cnm bende özlemişim gündüz girmeyi
Neden cnm kalın mı çıktı yufkalar benim burda büyük dia var içinde kasap peynir falan satıyorlar günlük incecik yufka getiriyorlar onunla yaptım
Selamm çiko iyilik senden naber :80:selam kızlar,
keyifler nasıl?
fazla kalamıcam, matematik çalışmam lazım şimdi geldim dersaneden
kızlar bana müsade:79: işim var gelebilirsem görüşürüz
İnşallah tutar canımyaa evet sardunyaydı. Çoğu kırılan ları tekrar ektim öyle tutuyor kök olmasına gerek yok ama bakalım bu mevsim tutar mı
Teşekkürler şekerim :97:yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?