Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol özgecim
Yaa cnm sıkıldı şimdi yeni geldi parçası servisten yine bir uyumsuzluk var bilg. anlamadım Bu ne yaaa küt diye kapanıyor böyle başlamıştı sonra tamamen açılmamıştı ekran kapkara oluveriyor birden

çok büyük acılar yaşamışsın hepsi üstüste gelmiş çok üzüldüm cnm Başın sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürlere versin

nbr kız merve geldi cnm bilg. gündüz giriyorum dünden beri Sen napıyorsun gece giremiyorsun artık galiba işten. bilgisayarıma kavuştum diyordum ama yok galiba yine gidici

kızlar ben browni çikolata falan yemek istiyorum :82:
Bende
Sevindim gülsucum

Ohh ohhh azcık banada bulaşsın bu sıralar çok saldım :97:

Ya kızlar sizdede oluyormu benimkinden mi kaynaklanıyor yoksa şimdi de site çok yavaş takılıyor mesj yolluyorum gönder diyince olmuyor sonra bir bakıyorum çift gitmiş yada işlemiyor

Öğle menüm
1 tabak domatesli makarna

tinkerbell bak sana dedim ben bugün dayanamadım yaptım yedim bebik

Ya kızlar sizdede oluyormu benimkinden mi kaynaklanıyor yoksa şimdi de site çok yavaş takılıyor mesj yolluyorum gönder diyince olmuyor sonra bir bakıyorum çift gitmiş yada işlemiyor

Bende de arada yapıyor canım sonra dönüp tekrar mesajı silmek zorunda kalıyorum :82:

Öğle menüm
1 tabak domatesli makarna
tinkerbell bak sana dedim ben bugün dayanamadım yaptım yedim bebik
Afiyet olsun kuzucum nedir bu senle bizim makarna sevdamızzz hoş bana her türlü hamur işi olsun bayılırım
Bende de arada yapıyor canım sonra dönüp tekrar mesajı silmek zorunda kalıyorum :82:

.Demek benimkinde değil sadece tmm nafım ne olsa şimdi yapamadılar diye servisin günahını alıyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…