Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Olişş kendi tırnağın gibi olmadığı için biyere takıldığı zaman çok canın acıyormuş çünkü tırnağın yapışkanı hafif açılıp tırnağına geri yapışıyomuş (ay anlamabildim umarım ) yani bir nevi lastik gibi çarpıyo geri bide uzun tırnağa alışkın olmayan zor alışır dedi birkaç defa kullanması gerekir dedi ( kız kendi kullanıyordu ondan aldım bilgileri ) :92:

kevser ekleddim seni listeme tmm cnm
evet özge çözebilirsem yüklüycem
olala ekran kartımı değiştirdiler sorun oymuş zaten ama eksik bişeyler var galiba uyumsuzlık gibi bu gün kapandı kendi kendine

naf daha kısa ve küt olanlar da var onların takılma riski daha düşük cnm
evt uzun tırnak beni kibar bi hatun yaptı başta çok garip ve zor gelse de hemencecik alışıyo ama insan daha bi kibar yavaş kullanıyo ellerini..
seninkiler niye uzamıyo ki cnm

kevser netbukumda sadece tek foto var ekleyebildiğim onu da eklemiştim cnm sonra sildim
şimdi acaip üşeniyom kuzum :78: sonra söz eklerimm

Benim tırnaklarım uzuyor kuşum ama o kadar sakarım ki ve tırnaklarım o kadar sertki kapıya,masaya,çekmeceye çarpıyorum çat diye bi ses bi bakıyorum tırnağın kenarı hoşçakal olmuş :95: moralman çöküyorum yani :97: birde şu sıralar üstleri acayip soyuluyo :44: essie ' den soyulmalara karşı bakım zımbırtısından aldım onu kullanmaya başladım bugünde senin flormardan bulursam ondan da alıcam sürücem :81: inşallah işe yarar eski uzun tırnaklarımı çok özledim :97:

kızlar benim daha elbise alışverişine çıkmam lazım istanbul trafiği öldürüyo insanı

biraz kestirip 2. rounda güç topliim pbeye görüşmem var

bu arada goldenrose standındaki 100 ml parfümler açık değilmiş daha da hoşuma gitti bu durum aldım bi tane

body shop'un kırmızı yılbaşı cranberry serisi gelmiş

waffle makinası aldım ama daha test edemedim :82:

marie claire dergisi aldımm

bi de canlı müzik vardı piyano ve vokal çok hoştu bi saat de onu dinledim

ayyy bayılazam eklenmiyo ya:95: geçersiz dosya tipi diyiii tipsiz

naf her zamanki gibi mikemmelsin bende ekleye bilsem cep tlf başka resimler deniyim:95:

hmmm ben senden daha sakarımdır kesinnn
tırnaklar bana sakar olmamayı öğretti ama öğrenene kadar fena kırdımm
bi de 4 tırnaktan fazla kırılmazsa kesmiyor benn
benim de bi süre soyulup pul pul döküldü geçti sonra
seninki de geçer mutlaka

kızlar resimlerinizi çok bekledimm arkadaşlara açık albüm yapın hemen kaldırmazsanız sonra bakarım ben

şimdi biraz güzellik uykusuna yatayımm :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…