- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.381
ooooo çoook heyecanlı hemen bakiiim resimlereeee :103:
kevsercim slm cnm
naf elbise çok yakışmış benim de çizme almam lazımm
tinkerbell hadi bekliyosss
naf daha kısa ve küt olanlar da var onların takılma riski daha düşük cnmOlişş kendi tırnağın gibi olmadığı için biyere takıldığı zaman çok canın acıyormuş çünkü tırnağın yapışkanı hafif açılıp tırnağına geri yapışıyomuş (ay anlamabildim umarım ) yani bir nevi lastik gibi çarpıyo geribide uzun tırnağa alışkın olmayan zor alışır dedi birkaç defa kullanması gerekir dedi ( kız kendi kullanıyordu ondan aldım bilgileri ) :92:
Eklemişti bir ara ben gördümdüolalacm sende eklesene foto
Sağol bebekimkevsercim slm cnm
naf elbise çok yakışmış benim de çizme almam lazımm
tinkerbell hadi bekliyosss
naf daha kısa ve küt olanlar da var onların takılma riski daha düşük cnm
evt uzun tırnak beni kibar bi hatun yaptı başta çok garip ve zor gelse de hemencecik alışıyo ama insan daha bi kibar yavaş kullanıyo ellerini..
seninkiler niye uzamıyo ki cnm
hmmm ben senden daha sakarımdır kesinnn
Benim tırnaklarım uzuyor kuşum ama o kadar sakarım ki ve tırnaklarım o kadar sertki kapıya,masaya,çekmeceye çarpıyorum çat diye bi ses bi bakıyorum tırnağın kenarı hoşçakal olmuş :95: moralman çöküyorum yani :97: birde şu sıralar üstleri acayip soyuluyo :44: essie ' den soyulmalara karşı bakım zımbırtısından aldım onu kullanmaya başladım bugünde senin flormardan bulursam ondan da alıcam sürücem :81: inşallah işe yarar eski uzun tırnaklarımı çok özledim :97:
kızlar resimlerinizi çok bekledimm arkadaşlara açık albüm yapın hemen kaldırmazsanız sonra bakarım ben
şimdi biraz güzellik uykusuna yatayımm :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?