Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende nasıl böyle oldu bu gün anşlamadım zaten nafcım Kalıcı olsun inşallah
Amin inşallah canım
Hehehe vay servisin haline :96:

Evet tatlım çok basit bilgisayarındaki resmi hemen aktarabilirsin ben önce çekiyorum telefon zaten genelde benim bilgisayara bağlı :97: ordan aktarıyorum :82:

şimdi bende koysam ama sadece arkadaş listemdekilerin görmesini istiyorum sonra sileyimm sizlerin yanii benide yönlendirirmisin nasıl yapcam ayarları

Oluyo bazen tatlım :97:

Sağol bebem
Al tak kuzucuk bir günlük taktım dersin :82: daha önce kullandın mı takma tırnak ?

Gülegüle olişim biz çıkmadan gelirsin dimi :82:
naf geldim valla zor iş yav alışveriş yapmakk :82:

öff ya uzun süre bekletti bekletti koymadı sonra niye ki
belki boyutu kaldıramamıştır yeni sistem

kullanmadım kuzum
kk dan biri almış takmış koymuş çok rocinal duruyo .
basitmişte kullanımı ..
kullanmama bişi demiyo .. o kadar para vermeme kızıyo
abatu bi kaç yere bak.. watsonsa gratise ve toptancı kozmetikçilere.. oralarda o kadar pahalı değil ve yapıştırıcısı içinde setler var..

naf niye zor oluyomuş cnm?? çıktığından mı tırnaktan kopup felan yoksa uzun tırnak alışkanlığı olmadığından mı??
benim tırnaklarım takma gibi hatta o kadann uzundu ki bilgisayarda yazamıyorum diye kısalttım :82: ama bi ara nazara gelmişlerdi pul pul dökülüyolardı o zaman bakınmıştım takma tırnaklar.. satıcı kız tırnaklarınızı daha da zayıflatır demişti vazgeçmiştim.. bi de boy boy var model model küt sivri.. deneyebilirzinizz yaneee

kıss abatuu sende bi romantizm dalgası seziyorumm

dişi kurt merveee kıss hayırlısı inş :92:

kızlar ben browni çikolata falan yemek istiyorum :82:
browni intense tekli ğaket denesene cnm züper

gülsuu kıss baskül mü aldınn

maşşalah ben de öyleyim valla tinkerbell alışveriş hamaratı

ekran kartını yenilediler miydi

şimdi bende koysam ama sadece arkadaş listemdekilerin görmesini istiyorum sonra sileyimm sizlerin yanii benide yönlendirirmisin nasıl yapcam ayarları
Tamam yardımcı olurum tabikiii
elbisemii etekmi tam çıkaramadım ama çok yakışmış nafcm..e fizikte güzel olunca tabi
Kırmızılı olan elbise canım :97: içine gömlek giymedim kolları gömlek gibi :97: teşekkürler kuşum
bilgisayar da bir kç tane var yollamaya çalışıyım tmm

Oleyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…