- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.361
Amin inşallah canımbende nasıl böyle oldu bu gün anşlamadım zaten nafcım Kalıcı olsun inşallah
Hehehe vay servisin haline :96:Afiyet olsun kuzucumnedir bu senle bizim makarna sevdamızzz hoş bana her türlü hamur işi olsun bayılırım
Sağol canım benimaynen ya bende bayılıyorum ondan alıyoruz ya kilocukları
.Demek benimkinde değil sadece tmm nafım ne olsa şimdi yapamadılar diye servisin günahını alıyordum bende
hu hu bende geldim kızlar :79:
Kızlar şimdi ekledim resimleri
ay çok şekersin nafcım ikinci pozuna özellikle bayıldım etekde çok yakışmış
Teşekkür ederim fıstıkımo senin şekerliğin :78: tam şımardım arkadaşa uçarken çek didim heheheh
Naf kolay mı albüme resim koymak
çook güüzelll şirin bir kızsın zaten sen :79:
Evet tatlım çok basit bilgisayarındaki resmi hemen aktarabilirsinben önce çekiyorum telefon zaten genelde benim bilgisayara bağlı :97: ordan aktarıyorum :82:
Teşekkür ederimmm :78: sende resmini eklermisin senide görelim bebikim
naf geldim valla zor iş yav alışveriş yapmakk :82:Oluyo bazen tatlım :97:
Sağol bebem
Al tak kuzucuk bir günlük taktım dersin :82: daha önce kullandın mı takma tırnak ?
Gülegüle olişim biz çıkmadan gelirsin dimi :82:
belki boyutu kaldıramamıştır yeni sistemöff ya uzun süre bekletti bekletti koymadı sonra niye ki
abatu bi kaç yere bak.. watsonsa gratise ve toptancı kozmetikçilere.. oralarda o kadar pahalı değil ve yapıştırıcısı içinde setler var..kullanmadım kuzum
kk dan biri almış takmış koymuş çok rocinal duruyo .
basitmişte kullanımı ..
kullanmama bişi demiyo .. o kadar para vermeme kızıyo
naf niye zor oluyomuş cnm?? çıktığından mı tırnaktan kopup felan yoksa uzun tırnak alışkanlığı olmadığından mı??Ben ekleyebiliyorum ama bilmem ki dadlum :78:
Günaydın mervecim Allah kabul etsin canım
Benim kuaförüm ilk kullanım zor oluyor pantolonunun düğmesini bile zor açıyosun demişti bana ondan sordum canım :97: kaç para ki ? :44:
kıss abatuu sende bi romantizm dalgası seziyorumm22,90 tırnak
çıkartıcısı 11,90
aslında kızmaz almama sıkışığım ya
yapma meleğim diyo rahatlıyınca yaparsın alışveriş
kıyamıyo bana
dün bişi geldi aklıma benimkinde marangozluk var
yatak odamızı ona yaptırıcam
dişi kurt merveee kıss hayırlısı inş :92:selam kızlar.çok şükür babs lerimi bitirdimde diğer işlere kadar 10 dk mola verdim kendime.başım ağrıyo çay içemedimya
nihancım dün giremedim anlatamadım size son durumu
hemen başlıyorum annatmaya...
pazar gün akşam buluştuk.güzeellll bi konuşma yaptı ben sadece dinledimneyse sonra elini uzattı ama titriyo resmen :18: var mısın benimle dedi varım didim herşeyi konuştuk.hoşlandıgımız şeyleri hoşlanmadıklarımızı.şirkette kesinlikle merve diye hitap et dedim ağzından başka bişi kaçırma dedim ( gerçi bugün çaycının yanında canım dedi kadın pis pis güldü ) öyle işte kızlar.dünde vergi dairesi gümrük yeminlinin ofisi derken akşama kadar dışardaydık hemide beraber bugünde yükleme var yüzünü göremicem öyle işte.şimdilik herşey yolunda.bakalım ilerisi nası gelcek.iyi tanımam lazım.sürekli gözlemliyorum çaktırmadan :78:
browni intense tekli ğaket denesene cnm züperkızlar ben browni çikolata falan yemek istiyorum :82:
gülsuu kıss baskül mü aldınnSelamlar...
bende başlıyorum artıkın zayıfalama.. alabildilm sonunda baskülümü.. bu hafta boğazımı tutar cuma tartılır bildiririm olur di mi....
bu öğlende cok yedim.. akşam başlıycam az yemeye artık inş
maşşalah ben de öyleyim valla tinkerbell alışveriş hamaratıslm kızlar
Bu sabah 1 kase special K sonra 1 saat yürüyüş yaptım Şimdide sütlü kahvemi içiyorum
Bu gün erkenciydim Erken kalkan çabuk yol alır derler ya doğru vallaevimi topladım ,makinelerimi çalıştırdım ,yürüyüşümü yaptım , yemeğim ocakta hamaratım bu gün yanii
ekran kartını yenilediler miydisağol özgecim
Yaa cnm sıkıldı şimdi yeni geldi parçası servisten yine bir uyumsuzluk var bilg. anlamadım Bu ne yaaa küt diye kapanıyor böyle başlamıştı sonra tamamen açılmamıştı ekran kapkara oluveriyor birden
Tamam yardımcı olurum tabikiiişimdi bende koysam ama sadece arkadaş listemdekilerin görmesini istiyorum sonra sileyimm sizlerin yanii benide yönlendirirmisin nasıl yapcam ayarları
Kırmızılı olan elbise canım :97: içine gömlek giymedim kolları gömlek gibi :97: teşekkürler kuşumelbisemii etekmi tam çıkaramadım amaçok yakışmış nafcm..e fizikte güzel olunca tabi
bilgisayar da bir kç tane var yollamaya çalışıyım tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?