- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.421
Korkutma sakın yaaaağlarım bak
Ahh buketim ahhh öyle anlarda ben durup kendi kendime bu ayakkabıya gerçekten ihtiyacın varmı naf diyorum :44: sonra iç sesim bile evettttttt diyoama almadan çıkıyorum çok para be anacım :82: sezon sonunu bekliyom ben :94:
Bebişkommyii beni :78:
baska kimler ekledi foto. merak ettim ayol
tinkerbell le ben eklicektik ama bir türlü başaramadık dosya tipi geçersiz dedi
bidaha denicem yarın
Anamm hemen bakayım :97: teşekkür ederim efenimmhehe aklıma bi film geldi sen öyle yazınca nafım
bir alışverişkoliğin itirafları çok eğlenceli izlemeni tavsiye ederim
ama almadan çıkarak büyük başarı gösteriyorsun tebrik ederim canım
Buket sende eklesene kuşum :97:baska kimler ekledi foto. merak ettim ayol
Neden olmuyo acaba yaayok kızlar ya yapamadım olmuyoranlamadım
Sağol kuşum benimkız naf süpersin her zamanki gibi yaaaa.valla elbise ve etek sana pantolondan daha çok yakılşıyo benden sölemesi
ne 250 si ya..bizim burda 30-35-40tl kızlar...melis biara ayakkabı koymuştu buraya nekadara aldı bilmiyorum ama aynısı ben 30a aldım..
Anamm hemen bakayım :97: teşekkür ederim efenimm
Buket sende eklesene kuşum :97:
Neden olmuyo acaba yaa
Sağol kuşum benimbir sürü adamın arasında çalışıyom o yüzden çok nadir giyiyorum bir karış bacak gördülermi bakışları değişiyo kütüklerin :95:
Orjinal derimi yoksa yapaymı canım ? ben geçen sene 180 ' e aldım orjinal deri kiremit rengiydi çizme :97:
Gülegüle kullan bebekimben c.tesi tergandan aldım çizmemi çok güzel bişe 264 tl %50 indirimli
bi 5 yıl gider bana artıkın
Yetkili birine mesaj mı atsanız acaba ? belki sizin sayfada hata vardır ben yapıyorum çünkümjpeg dosyasıda yaptım naf olmadı cnm yaa
denedim ama ekleyemedim. ben firefox kullaniorum. album olustu ama resim yukle dedigimde hic bisi acilmio
acıktım yavaş yavaş sanki
şirketin telefonu çaldı açtım benimkidiyoki ben bitanemi aramıştım dedimki yanlış numara kapattım ama cidden anlamadım ne demek istediğini
Add files yazmıyomu sağ üstte canım :44:
jpeg halinde ama gecersiz dosya tipi dio
Anamm hemen bakayım :97: teşekkür ederim efenimm
Buket sende eklesene kuşum :97:
Neden olmuyo acaba yaa
Sağol kuşum benimbir sürü adamın arasında çalışıyom o yüzden çok nadir giyiyorum bir karış bacak gördülermi bakışları değişiyo kütüklerin :95:
Orjinal derimi yoksa yapaymı canım ? ben geçen sene 180 ' e aldım orjinal deri kiremit rengiydi çizme :97:
acıktım yavaş yavaş sanki
şirketin telefonu çaldı açtım benimkidiyoki ben bitanemi aramıştım dedimki yanlış numara kapattım ama cidden anlamadım ne demek istediğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?