Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

keske ben de kendimi tutabilsem. ama daynamayip aliorum :26:

ne 250 si ya..bizim burda 30-35-40tl kızlar...melis biara ayakkabı koymuştu buraya nekadara aldı bilmiyorum ama aynısı ben 30a aldım..

hehe aklıma bi film geldi sen öyle yazınca nafım
bir alışverişkoliğin itirafları çok eğlenceli izlemeni tavsiye ederim
ama almadan çıkarak büyük başarı gösteriyorsun tebrik ederim canım
Anamm hemen bakayım :97: teşekkür ederim efenimm

baska kimler ekledi foto. merak ettim ayol
Buket sende eklesene kuşum :97:
yok kızlar ya yapamadım olmuyoranlamadım
Neden olmuyo acaba yaa
kız naf süpersin her zamanki gibi yaaaa.valla elbise ve etek sana pantolondan daha çok yakılşıyo benden sölemesi
Sağol kuşum benim bir sürü adamın arasında çalışıyom o yüzden çok nadir giyiyorum bir karış bacak gördülermi bakışları değişiyo kütüklerin :95:
ne 250 si ya..bizim burda 30-35-40tl kızlar...melis biara ayakkabı koymuştu buraya nekadara aldı bilmiyorum ama aynısı ben 30a aldım..

Orjinal derimi yoksa yapaymı canım ? ben geçen sene 180 ' e aldım orjinal deri kiremit rengiydi çizme :97:

denedim ama ekleyemedim. ben firefox kullaniorum. album olustu ama resim yukle dedigimde hic bisi acilmio

ben c.tesi tergandan aldım çizmemi çok güzel bişe 264 tl %50 indirimli
bi 5 yıl gider bana artıkın
Gülegüle kullan bebekim ben tergana kızgınım son alışverişimdeki problemden dolayı daha da gitmemm ( vann münütt van münüttt )
jpeg dosyasıda yaptım naf olmadı cnm yaa
Yetkili birine mesaj mı atsanız acaba ? belki sizin sayfada hata vardır ben yapıyorum çünküm

acıktım yavaş yavaş sanki
şirketin telefonu çaldı açtım benimki diyoki ben bitanemi aramıştım dedimki yanlış numara kapattım ama cidden anlamadım ne demek istediğini

onu bilemiyorum işte nafcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…