- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.401
Ben parasından dolayı almıyorum kuzum :97: şimdi tam mevsimi o yüzden çok kazık fiyatlar :82: sezon sonu alırım birkaç tane papiş :87:naf ben dolgu+platform taban arıyorum boyum uzasın diye bi türlü bulamıyorum bulamayınca da almıyorummm :84:
Ohh miskızlar benim daha elbise alışverişine çıkmam lazım istanbul trafiği öldürüyo insanı
Eee sen elbise alışverişine diye gitmemişmiydin kuzucuk :44:
biraz kestirip 2. rounda güç topliim pbeye görüşmem var
bu arada goldenrose standındaki 100 ml parfümler açık değilmiş daha da hoşuma gitti bu durum aldım bi tane
Bende akşam bakim bi
body shop'un kırmızı yılbaşı cranberry serisi gelmiş
Bayılıyorum vücut kremlerine,yağlarına yaaaaaaa
waffle makinası aldım ama daha test edemedim :82:
Ben netten baktım tarif kitabıda varmış sanırım yanındagülegüle kullan şekerim
marie claire dergisi aldımm
bi de canlı müzik vardı piyano ve vokal çok hoştu bi saat de onu dinledim
ayyy bayılazam eklenmiyo ya:95: geçersiz dosya tipi diyiii tipsiz
naf her zamanki gibi mikemmelsin bende ekleye bilsem cep tlf başka resimler deniyim:95:
ben deniyorum olmuyor olduğunda haber veririmkızlar resim koyan varmı çıkıyorum bennn
deniyim olmazsa akşama kardeşime sıkıştıttırırım fotoyuBen parasından dolayı almıyorum kuzum :97: şimdi tam mevsimi o yüzden çok kazık fiyatlar :82: sezon sonu alırım birkaç tane papiş :87:
Ohh mis
Nihanım o zaman sen önce resmin formatını değiştir jpeg yap gülüm belki ondan aktaramıyosundur :44:
Teşekkür ederim bebem
Rüyanda bizi gör olişimkızlar resimlerinizi çok bekledimm arkadaşlara açık albüm yapın hemen kaldırmazsanız sonra bakarım ben
şimdi biraz güzellik uykusuna yatayımm :82:
özge topiği hayaletler bastı kaçalım kız 4 üye diyi altta biz 2 kişiyiz görüken:26:
tamam çıkıyom ben tınkerbell nihan ikinizde ben gelene kadar silmeyin
Rüyanda bizi gör olişim
Noliyionlardan biri benim :97:
Nihannn
resmin jpeg formatında mı ?
eğer değilse şöyle yapabilirsin
resmin üzerine tıkla
düzenle de
sonra paintte açacak resmini
dosya
farklı kaydet
masa üstü
en alttan da jpeg formatını seç ve kaydet canım
naf super gorunuosun kusum
wayyy ne hatunlar varmis beaaaaa
Korkutma sakın yaaabirinin sen olduğunu biliyorum kuzum diğeri kim diye şaşrıdım
hem hayalet hayalet dolaşırsan korkarız biz bende korkuturum bak
Ahh buketim ahhh öyle anlarda ben durup kendi kendime bu ayakkabıya gerçekten ihtiyacın varmı naf diyorum :44: sonra iç sesim bile evettttttt diyoayakkabi mi mevzu
ben sanirim biraz fazla seviorum papuclari
oglen kizima almak icin ciktim bi tane de ihtiyacim olmamasina ragmen kendime aldim yine
nafyirim
hehe aklıma bi film geldi sen öyle yazınca nafımKorkutma sakın yaaaağlarım bak
Ahh buketim ahhh öyle anlarda ben durup kendi kendime bu ayakkabıya gerçekten ihtiyacın varmı naf diyorum :44: sonra iç sesim bile evettttttt diyoama almadan çıkıyorum çok para be anacım :82: sezon sonunu bekliyom ben :94:
Bebişkommyii beni :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?