Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf ben dolgu+platform taban arıyorum boyum uzasın diye bi türlü bulamıyorum bulamayınca da almıyorummm :84:
Ben parasından dolayı almıyorum kuzum :97: şimdi tam mevsimi o yüzden çok kazık fiyatlar :82: sezon sonu alırım birkaç tane papiş :87:

Ohh mis
ayyy bayılazam eklenmiyo ya:95: geçersiz dosya tipi diyiii tipsiz

naf her zamanki gibi mikemmelsin bende ekleye bilsem cep tlf başka resimler deniyim:95:

Nihanım o zaman sen önce resmin formatını değiştir jpeg yap gülüm belki ondan aktaramıyosundur :44:
Teşekkür ederim bebem

deniyim olmazsa akşama kardeşime sıkıştıttırırım fotoyu

kızlar olmuyor anlamadım geçersiz dosya tipi diyor deniycem ben hbr veririm özge sen çık kuşum senin için olursa yine koyarım ve hbr veririrm

kızlar resimlerinizi çok bekledimm arkadaşlara açık albüm yapın hemen kaldırmazsanız sonra bakarım ben

şimdi biraz güzellik uykusuna yatayımm :82:
Rüyanda bizi gör olişim

özge topiği hayaletler bastı kaçalım kız 4 üye diyi altta biz 2 kişiyiz görüken:26:

Noliyi onlardan biri benim :97:

Nihannn

resmin jpeg formatında mı ?

eğer değilse şöyle yapabilirsin
resmin üzerine tıkla
düzenle de
sonra paintte açacak resmini
dosya
farklı kaydet
masa üstü
en alttan da jpeg formatını seç ve kaydet canım

ayakkabi mi mevzu
ben sanirim biraz fazla seviorum papuclari
oglen kizima almak icin ciktim bi tane de ihtiyacim olmamasina ragmen kendime aldim yine

vallahi aynısın yaptım yine olmadı anlamadım akşama annemlerde photoshopla denesem olur belki

Son düzenleme:
hemen bugünküğ menümü yazayım buarada..
sabah-
kahvaltıya başlamadan önce 1muz
1br şekersiz çay
yarım dilim ekmek,
1salatalık
6zeytin
ara-ort çayı
öğle-2dolma yanında yoğurt
ara-1mandalin

birinin sen olduğunu biliyorum kuzum diğeri kim diye şaşrıdım
hem hayalet hayalet dolaşırsan korkarız biz bende korkuturum bak
Korkutma sakın yaaa ağlarım bak

ayakkabi mi mevzu
ben sanirim biraz fazla seviorum papuclari
oglen kizima almak icin ciktim bi tane de ihtiyacim olmamasina ragmen kendime aldim yine
Ahh buketim ahhh öyle anlarda ben durup kendi kendime bu ayakkabıya gerçekten ihtiyacın varmı naf diyorum :44: sonra iç sesim bile evettttttt diyo ama almadan çıkıyorum çok para be anacım :82: sezon sonunu bekliyom ben :94:

Bebişkomm yii beni :78:

hehe aklıma bi film geldi sen öyle yazınca nafım
bir alışverişkoliğin itirafları çok eğlenceli izlemeni tavsiye ederim
ama almadan çıkarak büyük başarı gösteriyorsun tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…