Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benim oğlum dün aramış diyo ki
anne erman abiyeye allah belanı versin diyo
ama bir söyliyişi var çok komik
allah belanı versin abiye diyo diye

Ben iki dizi hariç hiç seyretmiyom ..
arka sokaklar ve kanıt ..
devamlılığı olan şeyleri sevmiyom ..
kızlar eve ufak bi spor aleti alıyım diyomda bulamıyom
evim kücük yürüme bandı felan alamıyom akıl verin bana ..
30 dan sonra güzelliğe düşkün oldum evde kalma korkusundan mı acep

kanıt çok güzel ama çok geç veriliyor izliyorum ama sabah zor uyanıyorum bari haftasonuna koysalar

işlerimin arasında arada yazmaya çalışırım nafcım

allah neşenizi arttırsın bacummm
Anlaştık bebik :82:

evet özge ya bi karakterin yerine başkası geçince olmuyo.ben hala yaprak dökümündeki şevkete alışmamadım dizi bitiyo aha hala tuhaf geliyi
Yaprak dökümü değil acılar dökümü mübarek adama susuz bi yetmişlik içirtir
benim oğlum dün aramış diyo ki
anne erman abiyeye allah belanı versin diyo
ama bir söyliyişi var çok komik
allah belanı versin abiye diyo diye
Aslında çocuklara kötü örnek oluyo bu tarz diziler,proğramlar :97:

Bende seviyorum Kanıt ' ı ama geç bitiyor sabah maymun gibi oluyom ondan sonra
Spor aleti konusunda da hiç fikrim yok canım ama araştırırız :97:

benim izlemem için vurdu kırdı olcak
ekşın olcak
bir bölüm diğerine bağlı olmıcak ..
bölüm kacırınca diğer bölümde maval maval bakmıcam
ama kurtlar vadisi (ilki pusu deel) bölüm kaçırmadan izlediğim tek dizidir.
kızlar ben bu adamla evlenirsem yandım
sadece spor ve haber seyrediyo
kanal 7 stv seyrediyo
bunnar benim evimde yasak kanallar
haberden hazetmem ..
zporu izlerim maça bilem giderim
ama maç izlememiz komik olur .. bir adet bayan hakeme küfrediyo bagırıyo bir adet bay sessiz sakin maç izliyo

Ama öyle değil mi :97: her bölümde mi ağlak bişey olur yaa hele o amcaya ne demeli adam 20 kere kalp krizi geçirmiştir. Sonunda inme indi de hepimiz rahatladık
evet o kadar acıya insanda kalpmi kalır taa dizinin sonunda anca inebildi inme ne dayanaklıymış bide onuda atlatıyor he konuşmaya başladı ben izlemiyorum o manyak diziyi reklamlarından bakıyorum
şevketin inşaaat yandığından beri izlemedim hiç küçük kadınlarda öyle ne kadar kötü olay varsa onların başına geliyo

Kurtlar vadisinde raci oynarken iyiydi ne zaman bıraktı necati geldi ben soğudum diziden çakır için izliyodum sonra o da öldü benim diziyle bağlarım kesildi :97: yoksa severek izlerdim :93:
Canım anlaşırsınız merak etme bizde de tek izlenen maç Fenerbahçe & Türkiye maçlarıdır. Böğür böğür maç izleriz benimkiylen sonra bazı günler yengeç avı belgesellerini izleriz ( benimki çok seviyo tabisi bende ) Benim dizilerimin olduğu günlerde evdeysek eğer kumanda bendedir eşimde mutlaka çalışır dizi filan izlemediği için :80: sen kendine uydurursun herüfü sıkma canını :98: hıı bide unutmadan mesela benimkide haberleri izler ölüm haberi çıktımı ben yüzümü buruşturup buğulu bir ses tonuyla hayatım lütfen kapatırmısın çok kötü oldum derrr haberleri izlemesini engellerim bak buda bir taktik

Ayy konuşmaya başlamış mı amcadaki iradeye bak yaşam azmine bak yarısı bende yok tüüüü bana

ay naf ya ne çok güldürdün bu gün beni ağzına sağlık he
evet o iradenin bi miktarı bizde olsa 200 yaşına kadar yaşarız.

bende haberleri izlememek için deniz yıldızı gibi saçma bi diziyi izliyorum veya başka kanallarda türk filmi varsa onu izliyorum:97: siyaset içerikli haberlerden nefret ediyorum ama kpss de bön bön baktım haber izlemediğim için
maç seyretmez benimki ama seyretse eşlik ederim bende onla beraber küfürde ederim:78::78:
insan negatif enerjisini atıyor bağırıp çağırınca sankim:95::95::95:

anam melek yüzümün altında bi canavar gizliymiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…