Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım az sabret şimdilik fena deil hızımızz :82:

kızlar geçmişi okudumm ama alıntısız yazıcam:

Nafcım dün öğledensonra çıktım elbise bakmaya
Abatuş sormuştun McKenzy diye bi marka var orda dolu elbise var üztelik 30-40 tl arası
Çok güzel modellerde vardı ama bedenler tam olmadı maalesef ya çok dar çalışmışlar kalıpları ya da bol..
Şişli, kadıköy ve beşiktaşta var fırsat bulursan şansını dene..
maalesef çok az yerde elbise var sinir oldum..
üstelik de elbise gibisi yok.. tam aradığım gibi şeyler de buldum şık, klasik ama kadınsı..
belki alıp terziye tadilata gitmek lazım ama anlamadığım için o işlerden daha bulaşmadım..
öyle yapanınız var mı??

nafcım merak ettim bak bekliyom cevabını..

bu arada geçmişe cevaba devam ediyom:
kızlar şu soyulup dökülen tırnaklar için burda defalarca önerdiğim flor mar 3in1 mor şişe ve sarı yağı kullanın
2-3 ay tırnak cilası gibi olan mor şişeyi tırnaklara sürüp üstüne oce sürün
bi de asetonsuz aseton kullanın.. daha az veriyo tırnaklara.. asetonla oce çıkardıktan sonra tırnaklarınızı yıkayın ki kalan kimyasallar tırnağa zarar vermesinn..

bir de biotin hapı var solgar'ın.. 20 tl 3 ay gidiyo.. veya haftada bi iki supradyn atın ağzınıza.. yok yapmam diyosanız süt için, bi de haftada en az iki kez kırmızı et yiyip yanında c vitaminli bişiler de yiyinn

test edilmiş onaylanmıştır heee :103:

Ben pantolon paçası bile yaptırmam terzilik işim pek yoktur canım :97:

niye asabisin nafcım?? hayırdır??

İş mevzularına şuan sinirliyim geçer birazdan :97: ama kendimi biliyorum şuan biriktiriyorum az kaldı bi kusucam ortalık karışacak :82:

abatuş kız %50 indirimle 250 tl çizme nası oluyor yavv

nafcım sana da bişi sorucem.. şimdi benim ayaklar topukluda çok mutsuz oluyo.. ama ben bunu çin malı eski pazar işi ayakkabılara bağlıyorum.. ünlü markalar bile bunları dayıyo.. ne dersin deri kullansam gerçekten çok farklı olurmu?? çok zorlanıyorum deri bulmada.. hangi markalara bakmalıyım.. ve tabi deri ayakkabı tercih eden varsa siz de aydınlatın beni fistuklar :82:

naf az sabret kuzumm 15 dk sonra kızzzz :78: öyle bekleme yöntemi varmış gibi konuşuyom di mi

ya niye kimsenin sesi çıkmıyo bu arada???

küsücem bakınnn haaa

bu arada favori dizilerim küçük sırlar ve öyle bir geçer zaman ki
ağlak depresif çaresiz takılan her daim titrek suratlı kadın karakterli dizilerii çim kaldırmıyo

bu arada bi duş alıp yine elbise o da olmazsa beyaz bluz bulmaya çıkıcam yollara düşücem offf :84:

kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
peynir zeytin çayyy
öğlen bir poğaça yidim eşim elmış yidim valla çaylan yanındada peynir zeytin işte
aaşamada ıspanak yapcem.

aygün naf asabi özge sessizz şansımıza küsücez artıkk

ha bir de anket sorusu
makyajınızı özellikle de göz makyajınızı çıkarma konusunda dikkatli misiniz
ben çok dikkat etmeye çalışıyom ama atladığım çok oluyo yeni yılda düzelticem bu huyumu

afiyet olsun aygüncüm
çok az uğrayabiliyosun sanki bana mı öyle geliyo bilmem artıkk

bi de kızlar beyaza çalan krem rengi elbise klasik kesim, dar, kolsuz, eteği hemen diz altında bitiyo
üstüne koyu renk ceket
alta siyah ayakkabı ve siyah çanta
modern at kuyruğu

nası olur sizce iş görüşmesine?? şöyle enerjik, modern, hafif de iddialı bi imaj istiyorum.. sektör çok ciddi ve resmi bi sektör değil...

çıkıcam birazdan o yüzden yorum bekliyorum ltf

Son düzenleme:

Ben uyarılarını dikkate alıyom bebem ama solgarı yeni duydum bak eşime sölim bakim :81:

K.k. kasıldı kaldı kızlar yazamadım durun biraz bakimm ne yazdınız cevaplıcam :97:

Canım ben eşimin amcaoğlunun tükkanından alıyorum ayakkabılarımı hatta bazen özel yaptırıyorum yani etiketi yok :97: o yüzden marka veremiyorum :97: ama ben çok çok memnunum yazın 12 cm topuklu bir ayakkabı aldım inanılmaz rahatt sanki yastıklar üzerinde yürüyosun :97:

olalacım sorma kız,1 haftadan beri net bozuktu.daha yeni oldu.bildirimde yapamadım bu hafta oyüzden yani yoksa ben hep uğrardım buraya..:86:

bende akıcıydı

aygüncüm düzeltmek için bi link var ben o linki bilgisayarımda sık kullanılanlar çubuğuna ekliyorum sayfayı açıp şifreyi girip kilomu değiştiriyorum

ama çok kişi bu linki saklamıyo saklamazsan baştan yapman gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…