- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.581
slm kızlar naber siz yemeğe kaçmadan yetiştim neyse kiii
Ben pantolon paçası bile yaptırmamnafcım az sabret şimdilik fena deil hızımızz :82:
kızlar geçmişi okudumm ama alıntısız yazıcam:
Nafcım dün öğledensonra çıktım elbise bakmaya
Abatuş sormuştun McKenzy diye bi marka var orda dolu elbise var üztelik 30-40 tl arası
Çok güzel modellerde vardı ama bedenler tam olmadı maalesefya çok dar çalışmışlar kalıpları ya da bol..
Şişli, kadıköy ve beşiktaşta var fırsat bulursan şansını dene..
maalesef çok az yerde elbise var sinir oldum..
üstelik de elbise gibisi yok.. tam aradığım gibi şeyler de buldum şık, klasik ama kadınsı..
belki alıp terziye tadilata gitmek lazım ama anlamadığım için o işlerden daha bulaşmadım..
öyle yapanınız var mı??
niye asabisin nafcım?? hayırdır??
nafcım merak ettim bak bekliyom cevabını..
bu arada geçmişe cevaba devam ediyom:
kızlar şu soyulup dökülen tırnaklar için burda defalarca önerdiğim flor mar 3in1 mor şişe ve sarı yağı kullanın
2-3 ay tırnak cilası gibi olan mor şişeyi tırnaklara sürüp üstüne oce sürün
bi de asetonsuz aseton kullanın.. daha az veriyo tırnaklara.. asetonla oce çıkardıktan sonra tırnaklarınızı yıkayın ki kalan kimyasallar tırnağa zarar vermesinn..
bir de biotin hapı var solgar'ın.. 20 tl 3 ay gidiyo.. veya haftada bi iki supradyn atın ağzınıza.. yok yapmam diyosanız süt için, bi de haftada en az iki kez kırmızı et yiyip yanında c vitaminli bişiler de yiyinn
test edilmiş onaylanmıştır heee :103:
Canım ben eşimin amcaoğlunun tükkanından alıyorum ayakkabılarımı hatta bazen özel yaptırıyorum yani etiketi yok :97: o yüzden marka veremiyorum :97: ama ben çok çok memnunum yazın 12 cm topuklu bir ayakkabı aldım inanılmaz rahatt sanki yastıklar üzerinde yürüyosun :97:abatuş kız %50 indirimle 250 tl çizme nası oluyor yavv
nafcım sana da bişi sorucem.. şimdi benim ayaklar topukluda çok mutsuz oluyo.. ama ben bunu çin malı eski pazar işi ayakkabılara bağlıyorum.. ünlü markalar bile bunları dayıyo.. ne dersin deri kullansam gerçekten çok farklı olurmu?? çok zorlanıyorum deri bulmada.. hangi markalara bakmalıyım.. ve tabi deri ayakkabı tercih eden varsa siz de aydınlatın beni fistuklar :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?