- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.561
Ayrı kalmaya dayanamazsın kivalla naf'cım baktım başa çıkamıyom ..
giderim yatak odasına bi lcd ,bi sinema sistemi derdine yansın
çok pis feci uykum var benim
ay naf ya ne çok güldürdün bu gün beni ağzına sağlık he
evet o iradenin bi miktarı bizde olsa 200 yaşına kadar yaşarız.
Gülen yüzün solmasın nihanım
bende haberleri izlememek için deniz yıldızı gibi saçma bi diziyi izliyorum veya başka kanallarda türk filmi varsa onu izliyorum:97: siyaset içerikli haberlerden nefret ediyorum ama kpss de bön bönbaktım haber izlemediğim için
maç seyretmez benimki ama seyretse eşlik ederim bende onla beraber küfürde ederim:78::78:
insan negatif enerjisini atıyor bağırıp çağırınca sankim:95::95::95:
anam melek yüzümün altında bi canavar gizliymiş meğer
amin canımAyrı kalmaya dayanamazsın ki
Sen neymişsin be abiii
Kasıldı kaldı bende de sonra düzeldi :97:kk donuyo ya üfff sıkıldım valla
Her ne olduysa sıkma canını kuzucuk :80:ben cıkıyorum kızlar
sağolsun moralimin içine etti beyefendi.
çok pis daralıyorum nereye kadar dayanıcam bakalım :44:
noldu ki canımsende bendensin anlaşılan
Anladım canım :82: hayırlısı inşallah :97: bu arada aferim kız işini biliyosun heaman her zamanki şeyler işte nafcım ya.bende aynı abatu gibi bakalım nereye kadar diyorum.neyse kafamdaki tarihe az kaldı.benimki olmasaydı ben bu haftasonu çıkış vermeyi düşünüyodum.ama tarihi 2 hafta daha öteye attımki doğum günümde rahat dışarı ıkabiliyim diyeşimdi çıkarsam işten,doğum günümde dışarı çıkmakta sorun yaşabilirim.ama o zamana kadar burda olursam işim uzadı bilmem ne der eve gitmem
2 hafta sonra çıkış versem doğum günümden 2 gün sonra anca çıkabilirim.2 hafta önceden sölüyolarya hani
ayy yaptıgım plana bak yaaama en çokta benimkiyle sürekli her an karşı karşıya gelme mutlulugundan mahrum kalcam diye üzülürüm.gerisi çokta tın sabah yan tarafın muhasebecisi bana dediki kaçta çıkıyodun dedi.6 buçuk 7 arası dedim.dediki evlenince anlaşırsınız sen erken çıkar yemeği yaparsın dedi ikimizi aldı bi öksürük kız nerden bilsin daha yeni oldugumuzu
Yeşil çayımı içiyorum bu arada
kız yok bee ne sigortası daha gençsin napcan sigortayı bakarız ilerde demişti salak müdürAnladım canım :82: hayırlısı inşallah :97: bu arada aferim kız işini biliyosun he
Sigorta yaptılar mı sana ? öyle bir zorunluluğun yok ben olsam yüzüstü bırakır çıkardım o müdür denen kişiliksizin sana yaptıklarını düşününce :95:
aynen valla yaa meraklı nolcak.o dedi diye erken gider akşam yaparım yemeğimiAyy ben öyle insanlara sinir oluyorum :95: sanane kardeşim ben belki akşamdan yapıcam yemeğimibelki dışarıda yicez :82: meraklı taze siz söylediniz mi ? şirkettekiler filan biliyolar mı ?
afiyet olsun kuşum
merve bişey imzatlamadıysalar bencede yüzüstü bırak çık
naf kız biz ne fenayız he
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun şekerimAfiyet olsun, dur bende alıp içeyim
Sağol bebikomafiyet olsun kuşum
merve bişey imzatlamadıysalar bencede yüzüstü bırak çık
naf kız biz ne fenayız he
Anası bağırıyodubenim karnım acıktıııııııııııı
bi reklam vardıya o aklıma geldi alinin karnı acıktıııııııııııııııııııııııı diye barıyordu delünün biri
Hımmm sefgülünü zor durumda bırakmakta olmaz tabikız yok bee ne sigortası daha gençsin napcan sigortayı bakarız ilerde demişti salak müdürne bilim ilk başlarda bende yüzüstü bırakıp çıkmayı düşünüyodum ama şöyle bişey var belli bi maaş günleri yok.mesela ayın biriyle 5i arasıymış.ama 10unuda bulabiliyomuş bazen.e hesap ayın birinden birine kesilince mecbur içerde para kalmış oluyo.yüzüstü bırakırsamda bidaha gelme gibi bi şansım olmaz para almaya falan.gururluyumdur ben
Seninki alır paranı arkandan bebem :97:
aynen valla yaa meraklı nolcak.o dedi diye erken gider akşam yaparım yemeğimiyaa bilenlerde var bilmeyenlerde.ama bilmeyenler şüpheleniyolarmış sölicem dedi benimki.söleme dedim.işin olmayınca benm yanımda rahatlıkla oturuyosun şimdi dedim.eğer bilirlerse yanyana getirmezler bizi dedim.ben çıkınca sölersin dedim haklısın dedi
Evet insanlar fesat anacımen başta o çaycıdan korkun siz geneli dedikoducu oliyi
yok kız ne imzası.işte yukardada yazdımya pat diye bırakamicamın sebeplerini.bide işin içinde benimkide var.yazık pat diye bırakırsam peşimi o toplamak zorunda kalcak.e ihracattanda o sorulu.kafa beyin kalmaz çocukta.ama ben çıkcam diyince tahminimce beni 2 hafta bekletmezler.hemen eleman bulur bunlar.benden önceki eleman bi çarşamba günü akşam maaşını alırjken 100-200 tl fzla istemiş ihtiyacım var demiş.perşembe gün işe gelmemiş.aramış daha gelmiyom demişo gün ben görüşmeye geldim.ertesi gün iş başı yaptım işte :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?