Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

valla naf'cım baktım başa çıkamıyom ..
giderim yatak odasına bi lcd ,bi sinema sistemi derdine yansın
çok pis feci uykum var benim
Ayrı kalmaya dayanamazsın ki

Sen neymişsin be abiii

aman her zamanki şeyler işte nafcım ya.bende aynı abatu gibi bakalım nereye kadar diyorum.neyse kafamdaki tarihe az kaldı.benimki olmasaydı ben bu haftasonu çıkış vermeyi düşünüyodum.ama tarihi 2 hafta daha öteye attımki doğum günümde rahat dışarı ıkabiliyim diye şimdi çıkarsam işten,doğum günümde dışarı çıkmakta sorun yaşabilirim.ama o zamana kadar burda olursam işim uzadı bilmem ne der eve gitmem

ayy yaptıgım plana bak yaa ama en çokta benimkiyle sürekli her an karşı karşıya gelme mutlulugundan mahrum kalcam diye üzülürüm.gerisi çokta tın sabah yan tarafın muhasebecisi bana dediki kaçta çıkıyodun dedi.6 buçuk 7 arası dedim.dediki evlenince anlaşırsınız sen erken çıkar yemeği yaparsın dedi ikimizi aldı bi öksürük kız nerden bilsin daha yeni oldugumuzu

Anladım canım :82: hayırlısı inşallah :97: bu arada aferim kız işini biliyosun he

2 hafta sonra çıkış versem doğum günümden 2 gün sonra anca çıkabilirim.2 hafta önceden sölüyolarya hani

Sigorta yaptılar mı sana ? öyle bir zorunluluğun yok ben olsam yüzüstü bırakır çıkardım o müdür denen kişiliksizin sana yaptıklarını düşününce :95:

Ayy ben öyle insanlara sinir oluyorum :95: sanane kardeşim ben belki akşamdan yapıcam yemeğimi belki dışarıda yicez :82: meraklı taze siz söylediniz mi ? şirkettekiler filan biliyolar mı ?

benim karnım acıktıııııııııııı

bi reklam vardıya o aklıma geldi alinin karnı acıktıııııııııııııııııııııııı diye barıyordu delünün biri

kız yok bee ne sigortası daha gençsin napcan sigortayı bakarız ilerde demişti salak müdür ne bilim ilk başlarda bende yüzüstü bırakıp çıkmayı düşünüyodum ama şöyle bişey var belli bi maaş günleri yok.mesela ayın biriyle 5i arasıymış.ama 10unuda bulabiliyomuş bazen.e hesap ayın birinden birine kesilince mecbur içerde para kalmış oluyo.yüzüstü bırakırsamda bidaha gelme gibi bi şansım olmaz para almaya falan.gururluyumdur ben
Ayy ben öyle insanlara sinir oluyorum :95: sanane kardeşim ben belki akşamdan yapıcam yemeğimi belki dışarıda yicez :82: meraklı taze siz söylediniz mi ? şirkettekiler filan biliyolar mı ?
aynen valla yaa meraklı nolcak.o dedi diye erken gider akşam yaparım yemeğimi yaa bilenlerde var bilmeyenlerde.ama bilmeyenler şüpheleniyolarmış sölicem dedi benimki.söleme dedim.işin olmayınca benm yanımda rahatlıkla oturuyosun şimdi dedim.eğer bilirlerse yanyana getirmezler bizi dedim.ben çıkınca sölersin dedim haklısın dedi
afiyet olsun kuşum

merve bişey imzatlamadıysalar bencede yüzüstü bırak çık

naf kız biz ne fenayız he

yok kız ne imzası.işte yukardada yazdımya pat diye bırakamicamın sebeplerini.bide işin içinde benimkide var.yazık pat diye bırakırsam peşimi o toplamak zorunda kalcak.e ihracattanda o sorulu.kafa beyin kalmaz çocukta.ama ben çıkcam diyince tahminimce beni 2 hafta bekletmezler.hemen eleman bulur bunlar.benden önceki eleman bi çarşamba günü akşam maaşını alırjken 100-200 tl fzla istemiş ihtiyacım var demiş.perşembe gün işe gelmemiş.aramış daha gelmiyom demiş o gün ben görüşmeye geldim.ertesi gün iş başı yaptım işte :78:

Afiyet olsun, dur bende alıp içeyim
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun şekerim
afiyet olsun kuşum

merve bişey imzatlamadıysalar bencede yüzüstü bırak çık

naf kız biz ne fenayız he
Sağol bebikom nihanım bizi hayat böyle yaptı bence

Anası bağırıyodu hemende sebzeler toplanıyo ali acıktı diye biz acıksak git ye ağzını bağlayan mı var derler

Hımmm sefgülünü zor durumda bırakmakta olmaz tabi ama önceki elemanda iyi yapmış he

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…