Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Naf çokkkkk şanslısınnn çok özendimmm sanaaa

ama deri olup olmaması rahatlıkta çok önemli oluyo mu ben olur diye düşünüyorum ama klasik ayakkabı deneyimim çok az oldu o yüzden emin olamıyorum.. evde 6-8 çift ayakkabı var ve hiçbirini giyemiyorum.. yine giyemediğim bi ayakkabı almak istemiyorum cnm yaa

aygüncüm sanki bi haftadan fazladır yoktun
ee bayram tatili falan filan sen girmeyeli çok olmuş olabilir cnm öyle düşünme

naf az sabret kuzumm 15 dk sonra kızzzz :78: öyle bekleme yöntemi varmış gibi konuşuyom di mi

ya niye kimsenin sesi çıkmıyo bu arada???
Ses çıkartmadım olişim geçti biraz sinirim :97: sağol kuşum
sa millet..ne haber fistuklarr..?
Hoşgeldin bebik iim senden nbr :94:
Çarşıları arşınladın kız
kahvaltım
2 dilim kepek ekmek
peynir zeytin çayyy
öğlen bir poğaça yidim eşim elmış yidim valla çaylan yanındada peynir zeytin işte
aaşamada ıspanak yapcem.
Ispanak yapmadım bu sene hiç çok suluyorlar pazarda o yüzden almıyorum çabuk çürüyo

Dikkatliyim evet golden rose' un makyaj temizleme mendilleriyle önce siliyorum sonra roc' un göz makyajı temizleme losyonu ile temizliyorum sonra yüz makyajı temizleyicisi ile yüzümü temizliyorum sonra da yüzümü yıkayarak tonikliyorum :97: haftada bir mutlaka yüz peelingi yapıyorum temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum
naff kız noliyiii celallenme gız dur..
Durdum
Süpper olurrr

yalnız kimseciklerde yokluğumu hissetmemiş gibii..hiiiççç...
Döverim nennnnnnn

Bence oluyor canım :97: bide benimde klasik ayakkabım yoktur (düğün için olanlar hariç ) o yüzden klasik ayakkabı konusunda kendi adıma bişey diyemem ama birde şu var ben baharıda ( benim işyerindeki kanka oliyi ) amcaoğluna götürdüm bir ayakkabı aldı klasik hafif topuklu ayağından çıkartmadı resmen çok rahat diye :81:

aygüncüm sanki bi haftadan fazladır yoktun
ee bayram tatili falan filan sen girmeyeli çok olmuş olabilir cnm öyle düşünme
Hemencik alınmış delü ya

naf makyaj konusundaki titizliğinn inanılmazzzz vvvauuuvv diyorumm
doğru yapıyosun tabi..

ben göz makyajıyla sadece rimelle yani uyuyorum bazen sabah kendimi çok suçlu ve pörsük hissediyom :93:

Nafcım ben çıkıyorum bi duş alıp ortalığı toparlayıp kıyafet bakmaya gidicem.Allahım inş kısmetim açık olur hem şık, hem ölçülerime göre, hem de hesaplı bişiler bulabilirim umarım.. Umarım yorgunluğa değerrr :82:

Öptüm seni çok cnm görüşmek üzere

naf makyaj konusundaki titizliğinn inanılmazzzz vvvauuuvv diyorumm
doğru yapıyosun tabi..

ben göz makyajıyla sadece rimelle yani uyuyorum bazen sabah kendimi çok suçlu ve pörsük hissediyom :93:

Teşekkür ederim canım bazen koltukta sızıyorum kalıyo makyajım yüzümde kendimi inanılmaz kötü hissediyorum o zamanlarda :97: bakımsız paspal sorumsuz vs vs vs

çok vaktimizi almıyo aslında 10 dakika bile sürmez :97:

kızlar yaa konuya alakasız dalış yapcam ama merak ediyorum.parmak ölçüleriniz ne sizin.sonuçta çekiliş yaptık dimi birbirimizin bilgisi olsun diyorum

Tamam tatlım benim amin inşallah çok öptüm bende seni

kızlar yaa konuya alakasız dalış yapcam ama merak ediyorum.parmak ölçüleriniz ne sizin.sonuçta çekiliş yaptık dimi birbirimizin bilgisi olsun diyorum

Ben bilmiyorum ben yüzük aldım mı genelde ayarlanabilir olanlardan alıyorum ki parmaklarım şiş olsada kullanabileyim :97:

evet hayat şartları kahretsin
aynen git ye derler dimi
Ben bilmiyorum ben yüzük aldım mı genelde ayarlanabilir olanlardan alıyorum ki parmaklarım şiş olsada kullanabileyim :97:
aynen canım bende bilmiyorum ben zaten pek yüsük takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…