- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.601
Canım ben eşimin amcaoğlunun tükkanından alıyorum ayakkabılarımı hatta bazen özel yaptırıyorum yani etiketi yok :97: o yüzden marka veremiyorum :97: ama ben çok çok memnunum yazın 12 cm topuklu bir ayakkabı aldım inanılmaz rahatt sanki yastıklar üzerinde yürüyosun :97:
Ses çıkartmadım olişim geçti biraz sinirim :97: sağol kuşumnaf az sabret kuzumm 15 dk sonra kızzzz :78: öyle bekleme yöntemi varmış gibi konuşuyom di mi
ya niye kimsenin sesi çıkmıyo bu arada???
Hoşgeldin bebik iim senden nbr :94:sa millet..ne haber fistuklarr..?
Çarşıları arşınladın kızküsücem bakınnn haaa
bu arada favori dizilerimküçük sırlar ve öyle bir geçer zaman ki
ağlak depresif çaresiz takılan her daim titrek suratlı kadın karakterli dizilerii çim kaldırmıyo
bu arada bi duş alıp yine elbise o da olmazsa beyaz bluz bulmaya çıkıcam yollara düşücem offf :84:
Ispanak yapmadım bu sene hiç çok suluyorlar pazarda o yüzden almıyorum çabuk çürüyokahvaltım
2 dilim kepek ekmek
peynir zeytin çayyy
öğlen bir poğaça yidim eşim elmış yidim valla çaylan yanındada peynir zeytin işte
aaşamada ıspanak yapcem.
Dikkatliyim evet golden rose' un makyaj temizleme mendilleriyle önce siliyorum sonra roc' un göz makyajı temizleme losyonu ile temizliyorum sonra yüz makyajı temizleyicisi ile yüzümü temizliyorum sonra da yüzümü yıkayarak tonikliyorum :97: haftada bir mutlaka yüz peelingi yapıyorum temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorumaygün naf asabi özge sessizz şansımıza küsücez artıkk
ha bir de anket sorusu
makyajınızı özellikle de göz makyajınızı çıkarma konusunda dikkatli misiniz
ben çok dikkat etmeye çalışıyom ama atladığım çok oluyo yeni yılda düzelticem bu huyumu
Durdumnaff kız noliyiii celallenme gız dur..
Süpper olurrrafiyet olsun aygüncüm
çok az uğrayabiliyosun sanki bana mı öyle geliyo bilmem artıkk
bi de kızlar beyaza çalan krem rengi elbise klasik kesim, dar, kolsuz, eteği hemen diz altında bitiyo
üstüne koyu renk ceket
alta siyah ayakkabı ve siyah çanta
modern at kuyruğu
nası olur sizce iş görüşmesine?? şöyle enerjik, modern, hafif de iddialı bi imaj istiyorum.. sektör çok ciddi ve resmi bi sektör değil...
çıkıcam birazdan o yüzden yorum bekliyorum ltf
Döverim nennnnnnnyalnız kimseciklerde yokluğumu hissetmemiş gibii..hiiiççç...
Bence oluyor canım :97: bide benimde klasik ayakkabım yoktur (düğün için olanlar hariçNaf çokkkkk şanslısınnn çok özendimmm sanaaa
ama deri olup olmaması rahatlıkta çok önemli oluyo mu ben olur diye düşünüyorum ama klasik ayakkabı deneyimim çok az oldu o yüzden emin olamıyorum.. evde 6-8 çift ayakkabı var ve hiçbirini giyemiyorum.. yine giyemediğim bi ayakkabı almak istemiyorum cnm yaa
Hemencik alınmış delü yaaygüncüm sanki bi haftadan fazladır yoktun
ee bayram tatili falan filan sen girmeyeli çok olmuş olabilir cnm öyle düşünme
naf makyaj konusundaki titizliğinn inanılmazzzz vvvauuuvv diyorumm
doğru yapıyosun tabi..
ben göz makyajıyla sadece rimelle yani uyuyorum bazen sabah kendimi çok suçlu ve pörsük hissediyom :93:
Nafcım ben çıkıyorum bi duş alıp ortalığı toparlayıp kıyafet bakmaya gidicem.Allahım inş kısmetim açık olur hem şık, hem ölçülerime göre, hem de hesaplı bişiler bulabilirim umarım.. Umarım yorgunluğa değerrr :82:
Öptüm seni çok cnmgörüşmek üzere
kızlar yaa konuya alakasız dalış yapcam ama merak ediyorum.parmak ölçüleriniz ne sizin.sonuçta çekiliş yaptık dimi birbirimizin bilgisi olsun diyorum
evet hayat şartlarıTeşekkür ederim sanada afiyet olsun şekerim
Sağol bebikomnihanım bizi hayat böyle yaptı bence
Anası bağırıyoduhemende sebzeler toplanıyo ali acıktı diye biz acıksak git ye ağzını bağlayan mı var derler
Hımmm sefgülünü zor durumda bırakmakta olmaz tabiama önceki elemanda iyi yapmış he
aynen canım bende bilmiyorum ben zaten pek yüsük takmıyorumBen bilmiyorumben yüzük aldım mı genelde ayarlanabilir olanlardan alıyorum ki parmaklarım şiş olsada kullanabileyim :97:
Kız doydun mu o kadarcık tostlakızlar öğle yemeğim çeyrek tost işlerim vardı gidemedim eve
Hoşgeldin bebekimben geldim ..
şöle huzurlu,orta büyüklükte,evime yakın bi iş bulabilsem ..
işyerini sevmeden çalışmak çok zor ya
Kız doydun mu o kadarcık tostla
Hoşgeldin bebekiminşallah bulursun canım
Hala öğle yemeği yemedim gözüm döndügelsede yesek :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?