Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selaaaammmm nasilsiniz fistiklar???ben ikigundur biraz rahatsizim karnim agriyor midem bulaniyor usuttum sanirim.... ha birde naf cim beni bu hafta malum donemden dolayi es gec bildirim yapamiycam bu hafta feci sisti karnim nedense....

Öğle menüm
2 kaşık kabak yemeği
çok az kızartma
yoğurtlu biber
1.5 dilim ekmek
şekersiz çay

Yap yap neşe ben pek açık renk sürmem french dışında :97:

Sağol kuşum emanetini yirim kız hani resim koycaktın sen noldu :78:

Allah kabul etsin mervecim yakında bende sana katılırım :97:

sende beni yi
bugün yine denedim olmadı
haftasonu annemlerdeki bilgisayarda resim küçültme çalışmaları yapçam bebik pazartesi bida denicem tammı

selaaaammmm nasilsiniz fistiklar???ben ikigundur biraz rahatsizim karnim agriyor midem bulaniyor usuttum sanirim.... ha birde naf cim beni bu hafta malum donemden dolayi es gec bildirim yapamiycam bu hafta feci sisti karnim nedense....

Selam canım :80: geçmiş olsun tmm tatlım öptüm seni

hep bakıp bakıp çıkıyorum buraya ay allammben yapamıyorum ya başlıycam diyorum sonra yine püff ne güzel azminiz var

ayyy canim kilo almisim zaten sadee aldigim kilodan 300 gr vererek birinci olmusum ben...

naf kac kilosun canim yaa sen bu beslenmeyle cok hizli kilo vermen lazim ben cok hizli kilo veririm bu kadar yesem ama senin sorunun hareketsizlikti sanirim...

naf kac kilosun canim yaa sen bu beslenmeyle cok hizli kilo vermen lazim ben cok hizli kilo veririm bu kadar yesem ama senin sorunun hareketsizlikti sanirim...

Şuan 67 kiloyum canım profilime bak son fotomu koydum :97: tüm gün bilgisayar başındayım hareket yok benim hayatımda o yüzden veremiyorum mehayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…