- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.801
ohink ojenin isme baak. ya ben öyle koyu renkleri sürmeyi beceremiyorum kiii. alıştırma yapmam lazım.
Sağol kuşumafiyet olsun
merak etme buralar bize emanet
Allah kabul etsin mervecimewet canımm
Yap yap neşe ben pek açık renk sürmem french dışında :97:
Sağol kuşumemanetini yirim kız hani resim koycaktın sen noldu :78:
Allah kabul etsin mervecimyakında bende sana katılırım :97:
selaaaammmm nasilsiniz fistiklar???ben ikigundur biraz rahatsizim karnim agriyor midem bulaniyor usuttum sanirim.... ha birde naf cim beni bu hafta malum donemden dolayi es gec bildirim yapamiycam bu hafta feci sisti karnim nedense....
sende beni yi
bugün yine denedim olmadı
haftasonu annemlerdeki bilgisayarda resim küçültme çalışmaları yapçam bebik pazartesi bida denicem tammı
selaaaammmm nasilsiniz fistiklar???ben ikigundur biraz rahatsizim karnim agriyor midem bulaniyor usuttum sanirim.... ha birde naf cim beni bu hafta malum donemden dolayi es gec bildirim yapamiycam bu hafta feci sisti karnim nedense....
Tebrik ederim Mehay almışımdır kilo diyordun bak birinci olmuşsun az kalmış cnm hedefine
bende yazmıştım ct di sanırım nafcım
burda cnm yazmışım ne zaman kargoluyoruz ne zaman yolluyoruz ben kaçırmış olabilirim çünkü karar verildimi nafcım
sana da afiyet olsun cnm bende akşam yapmıştım kalınca bu sabah yedim dayanamam hamur işine
Hoşbulduk cnm nasılsın nihan
saol bebekim
Selam canım :80: geçmiş olsuntmm tatlım öptüm seni
tesekkur ederim canim burda 3 gundur feci kar yagiyor ani soguklar geldi o yuzden sanirim....geçmiş olsun mehaycım
hep bakıp bakıp çıkıyorum buraya ay allammben yapamıyorum ya başlıycam diyorum sonra yine püff ne güzel azminiz var
saol bebekimbende seni
tesekkur ederim canim burda 3 gundur feci kar yagiyor ani soguklar geldi o yuzden sanirim....
hep bakıp bakıp çıkıyorum buraya ay allammben yapamıyorum ya başlıycam diyorum sonra yine püff ne güzel azminiz var
ana ne üşengeçsin kız gel sende yer var dimi nafım
ay burayada yağsa keşke:87::96:
ana ne üşengeçsin kız gel sende yer var dimi nafım
Sen kendini hazır hissettiğinde gel canım :97: yok gelemiyorum dersen ben seni dürterim gelmen için
ben ne zaman geldim naf 2 ay oldumu kız hatırlıyonmu yafrumm boy 155 yaş 24 canımnihancim sen ne kadar zamanda verdin 1.5 kiloyu boy ve yas kacti senin canim???
çok üşengecim çokkk
naf kac kilosun canim yaa sen bu beslenmeyle cok hizli kilo vermen lazim ben cok hizli kilo veririm bu kadar yesem ama senin sorunun hareketsizlikti sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?