- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.821
ayy canim oyle deme hicbiyere gidemiyor insan....
Yer olmazmı kuzum ya :98:
Şuan 67 kiloyum canım profilime bak son fotomu koydum :97: tüm gün bilgisayar başındayım hareket yok benim hayatımda o yüzden veremiyorum mehayım
hmmm o zaman kilon fazla baya en az 55 olmalisin....bende 4-5 senedir bu topikteyim hep hedefime ulastigim zamanlarda oldu ama ayrilmadim hic tabi dogumdan sonra kilolar kaldigi icin simdi yine diyete devam....ama bu aralar cocuktan dolayi pek giremedim o yuzden tanismak firsat olmadi....hosgeldin aramiza...
ben ne zaman geldim naf 2 ay oldumu kız hatırlıyonmu yafrumm boy 155 yaş 24 canım
anliyorum canimda evde spor yap zaten tum gun oturuyorsun iste evde bulundugun vakitlerde egzersiz yapsan olmazmi???Şuan 67 kiloyum canım profilime bak son fotomu koydum :97: tüm gün bilgisayar başındayım hareket yok benim hayatımda o yüzden veremiyorum mehayım
ben ne zaman geldim naf 2 ay oldumu kız hatırlıyonmu yafrumm boy 155 yaş 24 canım
Şuan 67 kiloyum canım profilime bak son fotomu koydum :97: tüm gün bilgisayar başındayım hareket yok benim hayatımda o yüzden veremiyorum mehayım
bi yandan zorluğu çok tabi ama aşkitomla el ele akşam sokaklambaları eşliğinde lapa lapa kar yağarken yürümek harika olurdu
15 Ekimde ilk listeye almışım seni canım
Aşk böcüüğübi yandan zorluğu çok tabi ama aşkitomla el ele akşam sokaklambaları eşliğinde lapa lapa kar yağarken yürümek harika olurdu
Gel tabi canım yaaapekı bende geliyom kuzum yemeyeceğim artıkkkk
Oyyy oyyy sende benim fıstığımsınfıstık gibi gacı bu naf abartıyor sadece
hmmm o zaman kilon fazla baya en az 55 olmalisin....bende 4-5 senedir bu topikteyim hep hedefime ulastigim zamanlarda oldu ama ayrilmadim hic tabi dogumdan sonra kilolar kaldigi icin simdi yine diyete devam....ama bu aralar cocuktan dolayi pek giremedim o yuzden tanismak firsat olmadi....hosgeldin aramiza...
anliyorum canimda evde spor yap zaten tum gun oturuyorsun iste evde bulundugun vakitlerde egzersiz yapsan olmazmi???
hoşbulduk canım evet kilom boyuma göre çok 55e insem 53e kolay ulaşırım gibi geliyorhmmm o zaman kilon fazla baya en az 55 olmalisin....bende 4-5 senedir bu topikteyim hep hedefime ulastigim zamanlarda oldu ama ayrilmadim hic tabi dogumdan sonra kilolar kaldigi icin simdi yine diyete devam....ama bu aralar cocuktan dolayi pek giremedim o yuzden tanismak firsat olmadi....hosgeldin aramiza...
anliyorum canimda evde spor yap zaten tum gun oturuyorsun iste evde bulundugun vakitlerde egzersiz yapsan olmazmi???
yok kız 3 yıl bitti evliliğimin 4 e gircezbekarsin anlasilan :))
15 Ekimde ilk listeye almışım seni canım
Aşk böcüüğü
Gel tabi canım yaaaseneye düğün var vermek lazım kiloları dimi bide senin doktor olayı vardı noldu ? iyimisin şimdi ?
Oyyy oyyy sende benim fıstığımsın
Hergün 30 dk bisiklet sürüyorum sadece evde spor yapamıyorum pek :97:
hoşbulduk canım evet kilom boyuma göre çok 55e insem 53e kolay ulaşırım gibi geliyor
yok kız 3 yıl bitti evliliğimin 4 e gircez
1.5 ay olmuş ama sanki yıllardır burdayım valla
mehayda bekar sandı hala liseli aşıklar gibi hayeller kuruyorum he
hoşbulduk canım evet kilom boyuma göre çok 55e insem 53e kolay ulaşırım gibi geliyor
yok kız 3 yıl bitti evliliğimin 4 e gircez
1.5 ay olmuş ama sanki yıllardır burdayım valla
mehayda bekar sandı hala liseli aşıklar gibi hayeller kuruyorum he
bende 53 olsam ne guzel olur soyle incecik bacaklarim olmadi hic
Çokta incelmesin ya sonra çarpık duruyo
amin inşallah canımAllah bozmasın daim etsin inşallah :98:
yok canım olsa dolaşamayız evethehehe bende oyle sandim ne bileyimbebis yokmu??bebis olunca liseli asik gibi dolasilmiyorda
ben cikiyorum kizlar oglusum uyandi yarin gorusuruz insallah:92:
Gülegüle canımben cikiyorum kizlar oglusum uyandi yarin gorusuruz insallah:92:
Hehee iyi bakalım :81:yok benim bacaklarim cok duzgun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?