Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben ne zaman geldim naf 2 ay oldumu kız hatırlıyonmu yafrumm boy 155 yaş 24 canım

hmmm o zaman kilon fazla baya en az 55 olmalisin....bende 4-5 senedir bu topikteyim hep hedefime ulastigim zamanlarda oldu ama ayrilmadim hic tabi dogumdan sonra kilolar kaldigi icin simdi yine diyete devam....ama bu aralar cocuktan dolayi pek giremedim o yuzden tanismak firsat olmadi....hosgeldin aramiza...
Şuan 67 kiloyum canım profilime bak son fotomu koydum :97: tüm gün bilgisayar başındayım hareket yok benim hayatımda o yüzden veremiyorum mehayım
anliyorum canimda evde spor yap zaten tum gun oturuyorsun iste evde bulundugun vakitlerde egzersiz yapsan olmazmi???

ben ne zaman geldim naf 2 ay oldumu kız hatırlıyonmu yafrumm boy 155 yaş 24 canım

Şuan 67 kiloyum canım profilime bak son fotomu koydum :97: tüm gün bilgisayar başındayım hareket yok benim hayatımda o yüzden veremiyorum mehayım

bi yandan zorluğu çok tabi ama aşkitomla el ele akşam sokaklambaları eşliğinde lapa lapa kar yağarken yürümek harika olurdu

bekarsin anlasilan :))

15 Ekimde ilk listeye almışım seni canım

bi yandan zorluğu çok tabi ama aşkitomla el ele akşam sokaklambaları eşliğinde lapa lapa kar yağarken yürümek harika olurdu
Aşk böcüüğü

pekı bende geliyom kuzum yemeyeceğim artıkkkk
Gel tabi canım yaaa seneye düğün var vermek lazım kiloları dimi bide senin doktor olayı vardı noldu ? iyimisin şimdi ?
fıstık gibi gacı bu naf abartıyor sadece
Oyyy oyyy sende benim fıstığımsın

Hergün 30 dk bisiklet sürüyorum sadece evde spor yapamıyorum pek :97:

hoşbulduk canım evet kilom boyuma göre çok 55e insem 53e kolay ulaşırım gibi geliyor
bekarsin anlasilan :))
yok kız 3 yıl bitti evliliğimin 4 e gircez

1.5 ay olmuş ama sanki yıllardır burdayım valla
mehayda bekar sandı hala liseli aşıklar gibi hayeller kuruyorum he

hoşbulduk canım evet kilom boyuma göre çok 55e insem 53e kolay ulaşırım gibi geliyor

yok kız 3 yıl bitti evliliğimin 4 e gircez

1.5 ay olmuş ama sanki yıllardır burdayım valla
mehayda bekar sandı hala liseli aşıklar gibi hayeller kuruyorum he

hehehe bende oyle sandim ne bileyimbebis yokmu??bebis olunca liseli asik gibi dolasilmiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…