Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkezin kilosu az ben 70 kiloyumm daha önce 60tım 2 yıl önce diyet yaptım 50 kiloya düştüm ama hemen aldım geri o yüzden korkuyorum yine alırsam diyeçok hızlı vermiştim ama

herkezin kilosu az ben 70 kiloyumm daha önce 60tım 2 yıl önce diyet yaptım 50 kiloya düştüm ama hemen aldım geri o yüzden korkuyorum yine alırsam diyeçok hızlı vermiştim ama

Herkesin kilosu az değil canım bende 67 kiloyum mesela hızla verdiğin kiloları hızla geri alırsın :97: önemli olan yavaş ve kalıcı kilo vermek :97: mesela kendine kolay ulaşabileceğin bir hedef belirle sonra harekete geçelim

kilom 70 boyum 1.65 bazen 1.67 olabiliyor bende anlamadım7 ayda 10 kilo vermek amacım he bide şu göbüşü eritmek

Süper yarın 16:00 da listemiz yayınlanacak senide bekleriz :87: birde canım hergün menülerimizi paylaşıyoruz kaçamak yapsanda yaz mutlaka bir süre sonra yapmazsın :79:

Süper yarın 16:00 da listemiz yayınlanacak senide bekleriz :87: birde canım hergün menülerimizi paylaşıyoruz kaçamak yapsanda yaz mutlaka bir süre sonra yapmazsın :79:

çok güzel tamam canım teşekkür ederim bu arada aranıza beni de sığdırdığınız içinn

inş. bişi çıkmaz melisçim dualarımız seninle
buarada kargo işine sen ne diyorsun
önümüzdeki hafta içi mi göndersek dedim de ben
kargolarda problem falan oluyor ya

Hadi hayırlısı meliscim inşallah güzel çıkar sonuçların tatlım :98:

Sorunun ne olduğunu bilmiyorum canım ama inş. bişey çıkmaz

melis çıkmış bile arkadaşlar
kızalrr dünkü dgerler normaldi..ama eksik var dedi yarın kan vercez gne sonuçta pztsi baklaım..ondada bşe çıkmaz umarım rabimmm
[

ben akşam için çorba ve salata yapayım annem aradı yemeği ben yapıcam diye akşam görüşürüz kızlarr:79:

herkeze iyAKŞMALR yürüyüşten geldim..birazdan yemek yapcam karnıbahar:)

bide portakalı kek istedi eşim onu da yapım bu hediyelr için yeni yıl,,,ben haftaya yolucam bnaçıkan arkdaşaım:)çünkü fırsatımızo lmaz kargo zaten 5 ğün bekler,,,,haftaya gödermeye başlayalım kızlarrr

ben akşam için çorba ve salata yapayım annem aradı yemeği ben yapıcam diye akşam görüşürüz kızlarr:79:
kolay gelsin yarın görüşürüz artık:80:
yap yap Ellerine sağlık şimdiden
bana hertürlü uyar
niahnım ay inş çıkmaz...hayırlısı olsunn
amin inş melisçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…