- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.841
Özel mesajla taciz edelim gel diye olur mu
herkezin kilosu az ben 70 kiloyumm daha önce 60tım 2 yıl önce diyet yaptım 50 kiloya düştüm ama hemen aldım geri o yüzden korkuyorum yine alırsam diyeçok hızlı vermiştim ama
ben ettim bile
Tamam :98: yarın ilk bildirim günü (08.00 - 15:00 arası) mutlaka bekliyorum seni canım :81:yettiimm geldimmmeccük işlerim vardı evde annem yokda bugün mazur görün emi:90:
Aklın yolu bir demek kiben ettim bile
kilom 70 boyum 1.65 bazen 1.67 olabiliyor bende anlamadım7 ayda 10 kilo vermek amacım he bide şu göbüşü eritmek
pekı canım her gün yediklerimizi yazıyormuyuz
Süperyarın 16:00 da listemiz yayınlanacak senide bekleriz :87: birde canım hergün menülerimizi paylaşıyoruz kaçamak yapsanda yaz mutlaka bir süre sonra yapmazsın :79:
inş. bişi çıkmaz melisçim dualarımız seninle
buarada kargo işine sen ne diyorsun
önümüzdeki hafta içi mi göndersek dedim de ben
kargolarda problem falan oluyor ya
Hadi hayırlısı meliscim inşallah güzel çıkar sonuçların tatlım :98:
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum canım ama inş. bişey çıkmaz
kızalrr dünkü dgerler normaldi..ama eksik var dedi yarın kan vercez gne sonuçta pztsi baklaım..ondada bşe çıkmaz umarım rabimmmmelis çıkmış bile arkadaşlar
kızalrr dünkü dgerler normaldi..ama eksik var dedi yarın kan vercez gne sonuçta pztsi baklaım..ondada bşe çıkmaz umarım rabimmm
[
inş çıkmaz melisçim hoşgeldin bu arada
kolay gelsin yarın görüşürüz artık:80:ben akşam için çorba ve salata yapayım annem aradı yemeği ben yapıcam diye akşam görüşürüz kızlarr:79:
yap yap Ellerine sağlık şimdidenherkeze iyAKŞMALR yürüyüşten geldim..birazdan yemek yapcam karnıbahar:)
bide portakalı kek istedi eşim onu da yapımbu hediyelr için yeni yıl,,,ben haftaya yolucam bnaçıkan arkdaşaım:)çünkü fırsatımızo lmaz kargo zaten 5 ğün bekler,,,,haftaya gödermeye başlayalım kızlarrr
amin inş melisçimniahnım ay inş çıkmaz...hayırlısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?