- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.881
kızlar iftarı mı yaptım geldim.
bi kase şehriye çorbası
6-7 kaşık patlıcan yemeği
6-7 kasın bulgur pilavı
Yok yok değil tatlımben akşam gidincede pek bişi yemiyorum nafcım sanırım ondan fazla acıkıyorum.sadece çayın yanında atıştırıyorum.yada sadece meyve iyorum.çok değil dimi ya.midem rahatsız olduda
Ohh missdosyalarımın arasından dido çıktı yemeğe inmiştim bi baktım çikolata
dondurma mıııımm canım çekti şööyyleeee karammellisinden bi cornet olsa fena olmazdı hee :92: :97:
görüşürüz nafcım ekşi meyvem benim
:)) keşke isterdim rahat olmakHANIMLAR !!! Unutmayın... Bir toz tabakası, altındaki ahşabı korur.
'Bir ev mobilyaların üzerine 'seni seviyorum' yazabildiğinde gerçek bir ev olur .'
Yıllardır her hafta sonu, 'aman biri çıkıp geliverirse' diye en az sekiz saatimi her şeyin mükemmel görünmesine harcıyordum.
En sonunda anladım ki, hiç kimsenin çıkıp geldiği filan yok; hepsi dışarıda hayatlarını yaşayıp eğleniyorlar !
ŞİMDİ, insanlar ziyarete geldiğinde, kendimi evimin durumunu izah etmek zorunda hissetmiyorum;
İnsanlar, benim daha çok dışarda hayatımı yaşarken ve eğlenirken ne yaptığımla ilgililer.
Bunu hala keşfedemediyseniz, lütfen tavsiyelerime kulak verin.
Hayat kısa, tadını çıkarın !
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın .......
ama onun yerine bir resim yapmak, bir mektup yazmak daha iyi değil mi, kurabiye ya da bir kek pişirmek, bir tohum ekmek toprağa, istemek ve gereksinim duymak arasındaki farkı keşfetmek ?
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın, ama bilin ki çok zamanımız yok . . . .
içilecek bir kahveyle, yüzülecek bir nehir, tırmanılacak bir dağ, dinlecenek bir müzik, okunacak bir kitap, dedikodu yapılacak arkadaşlar, sürdürülecek bir hayat .
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın,
ama bilin ki dünya gözlerinizi kamaştıracak güneşle dışarıda, saçlarınızın arasında gezecek rüzgarla, karla, sizi ıslatacak yağmurla... Bu gün bir daha yaşanmayacak.
Mecbur hissediyorsanız temizlik yapın , ama hep aklınızda bulunsun, yaşlılık bir gün gelecek ve bu çok da hoşunuza gitmeyecek . . .
Ve bir gün bu dünyadan gittiğinizde - ki hepimiz mecbur gideceğiz - geride daha çok toz bırakacağız !
Bunu hayatınızdaki kadınlarla paylaşın.
Topladıklarınız değil, nasıl bir yaşam yaşadığınıza dair dağıtabildiklerinizdir hayat...
alıntıdır.
:118::122::124::119:Allah kızlar bundan sonra yapmıyorum temizlik
Hayırlıdır inş. cnm iyi geçmiştir görüşmenselam kızlar nasısınızz iyisinizz inş
birazdan hazırlanıp çıkıcam inş hayırlı bi kısmettir bu görüşme
iyi dilekleriniz benle olsunn fistuklar öpüyomm
Geçmiş olsun mehayselaaaammmm nasilsiniz fistiklar???ben ikigundur biraz rahatsizim karnim agriyor midem bulaniyor usuttum sanirim.... ha birde naf cim beni bu hafta malum donemden dolayi es gec bildirim yapamiycam bu hafta feci sisti karnim nedense....
Sen yine mi kan verdin kuşumkızalrr dünkü dgerler normaldi..ama eksik var dedi yarın kan vercez gne sonuçta pztsi baklaım..ondada bşe çıkmaz umarım rabimmm
[
Bir kere denedim gıda boyam yoktu, kahve gibi oldu rengi biraz da sert sanki Bende not ettim çok severim çünküEvettt bennn benn hemde çok lezzetli olurkendimi övmeyeyim :81:
Malzemeler
Ayva ( dilediğin kadar )
Elma 2 adet
Tozşeker
kırmızı gıda boyası
Su
Kaymak
Yapılışı: Ayvayı ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini temizliyosun canım
Sonra bıçakla birkaç delik açıyosun ayvaların üzerlerine
Tencereye yerleştiriyosun 1 ayvaya 1 bardak şeker olarak tüm şekeri boşaltıyosun ayvaların üzerine
Daha sonra 1 ayvaya yarım bardak su şeklinde su ekliyorsun ve çay kaşığının ucuyla gıda boyası koyuyorsun
Sonra rendelediğin 2 elmayı üzerine ekleyerek önce harlı ateşte kaynadıktan sonra da kısık ateşte ayvalar yumuşayana kadar pişiriyorsun. Soğuduktan sonra çukur kısmına kaymak ekleyerek servis yapıyosun
Defalarca tarafımdan denenmiştir :97:
Edit: Tencere içine rendelediğin elmalardan da ayvanın içine koyuyorsun yazmayı unutmuşum canım
Hoşgeldinnbakımını yaptırdın mı misler gibimm şitttt ipucu vermeyelim pilizzzzz :83: herkes aynı hafta göndersin bence 13-17 arası olsun o zaman madem yoğun talep var o tarihe :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?