Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben akşam gidincede pek bişi yemiyorum nafcım sanırım ondan fazla acıkıyorum.sadece çayın yanında atıştırıyorum.yada sadece meyve iyorum.çok değil dimi ya.midem rahatsız olduda

ben akşam gidincede pek bişi yemiyorum nafcım sanırım ondan fazla acıkıyorum.sadece çayın yanında atıştırıyorum.yada sadece meyve iyorum.çok değil dimi ya.midem rahatsız olduda
Yok yok değil tatlım

dosyalarımın arasından dido çıktı yemeğe inmiştim bi baktım çikolata
Ohh miss bende bugün dondurma yemek istedim ama kızlar istemediler bende yiyemedim :97:

Canım ben çıkıyorum kendine dikkat et yarın görüşmek üzere öptüm

gündüz giremedm kaçırdım muhabbeti menümü yazayım hemen
sabah-
2br şekersiz çay
1salatalık
1dilim ekmek
7zeytin
ara-1mandalin
öğle
yarım dilim ekmek
menemn yanında bol salata
ara-1portakal-1saat yürüyüş
akşam
6y.k patatesli sulu köfte,ayran
3y.k pilav
ara-2mandalin,1dilim ayva
yatmadan öncedee 15dk egzersiz

selam cicişlerrr..
kahvaltımı yazayım
2 dilim kepek
salatalık peynir zeytin bol çay
ara 1 adewt cennet elması
öğlen
mantar sote 1 dilim ekmek
akşam 4 5 patates kızartma mantar kızartma az
3 kaşık pilav
1 dilim kepek
cacık
1 saat yürüyüş...

:)) keşke isterdim rahat olmak Amaaan bırak dağınık kalsın demeyi Ama olmuyorrr malesef
:118::122::124::119:Allah kızlar bundan sonra yapmıyorum temizlik

selam kızlar nasısınızz iyisinizz inş

birazdan hazırlanıp çıkıcam inş hayırlı bi kısmettir bu görüşme
iyi dilekleriniz benle olsunn fistuklar öpüyomm
Hayırlıdır inş. cnm iyi geçmiştir görüşmen
selaaaammmm nasilsiniz fistiklar???ben ikigundur biraz rahatsizim karnim agriyor midem bulaniyor usuttum sanirim.... ha birde naf cim beni bu hafta malum donemden dolayi es gec bildirim yapamiycam bu hafta feci sisti karnim nedense....
Geçmiş olsun mehay
kızalrr dünkü dgerler normaldi..ama eksik var dedi yarın kan vercez gne sonuçta pztsi baklaım..ondada bşe çıkmaz umarım rabimmm
[
Sen yine mi kan verdin kuşum Hadi inşallah ötekide iyi çıksın
Bir kere denedim gıda boyam yoktu, kahve gibi oldu rengi biraz da sert sanki Bende not ettim çok severim çünkü
Hoşgeldinn bakımını yaptırdın mı misler gibimm şitttt ipucu vermeyelim pilizzzzz :83: herkes aynı hafta göndersin bence 13-17 arası olsun o zaman madem yoğun talep var o tarihe :81:

Bence de 13-17 arası iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…