Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Nafcım ben yarın bildirime katılamıycam bu sabah tartıda çıkanı söyleyim 53.9 cnm Yarın erkenden karşıya geçicem çünkü yetişemem büyük ihtimal

Son düzenleme:
QUOTE=aygün2008;16452096]evet canım son gaz devam..2 ayı geçti bıraktım diyebilirim artık.ya senn..?:82:[/QUOTE]

Kutlarım cnm ben geçen gün arkadaşım geldi Türk kahvesi içelim dedi. Bende türk kahvesi ne zaman içsem müthiş istiyor cnm sigara Dayanamadım tabi bir tane ondan içtim Tabi bende bir pişmanlık sonrası... Tadını aldım yine başlarmıyım korkusu saldı Ama genel olarak durabiliyorum sigarasız. Aklıma bile gelmiyor aslında ama işte ...Hala bıraktım diyemiyorum .

enee yoruldum he geçmişi okumaktan..geçmiş bitermi hiç kız kevser.cadıların çenesi hiç durmuyor gündüzleri valla..ben yetişemiyom valla çok işlerim oluyo gündüz zaten çok kısa günler ancak akşamları oturuyom işte..sankim böyüüüük bir iş kadınıyam hee..

Yaa bide bize diyolardı çok yazışıyorsunuz geceleri diyee :76:

kızlar kk okadar çok kasıyoki sinirlerim boşaldı her tarafcıklarıma ağrılar girdi.ne bu yaa ben facede açık şuan orda hiç kasmıyo ama..çıkıyım bari yaa iyi akşamlarr..:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…