- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.941
Tamam canım not ettim :82: teşekkür ederim tatlışkomNafcım ben yarın bildirime katılamıycam bu sabah tartıda çıkanı söyleyim 53.9 cnm Yarın erkenden karşıya geçicem çünkü yetişemem büyük ihtimal
Aygünn Allah iyiliğini versinenee yoruldum he geçmişi okumaktan..geçmiş bitermi hiç kız kevser.cadıların çenesi hiç durmuyor gündüzleri valla..ben yetişemiyom valla çok işlerim oluyo gündüz zaten çok kısa günler ancak akşamları oturuyom işte..sankim böyüüüük bir iş kadınıyam hee..
Hehee artık yazışmıyosunuz :97:Yaa bide bize diyolardı çok yazışıyorsunuz geceleri diyee :76:
Hainnnbizde çok yazışalımda görsünler
günaydın naf ve nihann
site gece yine detokstaydı
Günaydın bebem :93:günaydın kızlarrrrr
günaydın nafım
Yaparım tabikiiiiikızlar acayip mutluyum hafta içi hep 73 çıktım ama bu sabah 72 çıktım
nafım söyle fiyakalı bi çizelge yaparsın artıkın bana
gören de 5 kg verdim sancak
Günaydın tatlım :87:günaydın kızlar günaydın özge naf burda bi siz varsınız şuan
akşam yemeği
bir kaze çorba
hiç ekmek yemedim gün vardı:78:
biraz pasta sarma kurabiye ve küçük pohaça yidim :78:
yeşil çay içtim...
eve geldim yürüyerek, 1 saat yürüyüş
80 mekik 150 bisiklet hareketleri 60 kalça eritme hareketlerini yaptım
bana sporla ilgili ceza verebilirsiniz kızlar
sabah kahvaltı
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Yok kız alınmaz :86: tmm not ettim kilonuama sabah tartıldığımda kilo almamışım vermişimzaten hafta içide tartılmıştım zaten 1 gecede alınmaz herhalde
kilom: 58.1
bu hafta daha çok dikkat ettiydim ama bukadar vermişim
hafta sonu belediyenin spor aletlerine gideyim çalışmaya:78:
Günaydın olişimgünaydın naf ve nihann
site gece yine detokstaydı
Asıl sen nasılsın ne yaptın dün aklım hep sendeydi ? anlat bakimnasılsınız kızlar
bu arad düne cevap yazayım::
meliscm tahlil sonuçlarına sevindim cnm.. tertemiz çıkar inş.. benim için 13-17 daha uygun cnm.. ama yetişirse daha önce de yollayabilirim.. veya 17ye sarkıtmam 12sinden falan yollarım ayın ilk yarısında elde olur..
nafcım ayva tarifini denicem.. memleketten gelen ayvalar vardı bi aydır bekliyo.. atmaya kıyamıyodum.. ayva tatlısı yapayım bari ben de.. iyi oldu valla napsam ayvalarla diyodum hiç aklıma gelmiyodu.. senin miden nasıl bu aralar cnm??
özgecim kilo vermene çok sevindim.. inş çok iyi moral motivasyon olur cnm..
kevsercm pembe dolap güzel bence.. hatta ben upuçuk şeker penbe yapardımm..
dün akşam yemek hazırlamaya başladım ve bilgisayarı kaptırdım kızlar.. sonra da site kapandı giremedim..
abatuş sınavda başarılar.. başka şeyleri hiç düşünme bi günün var.. geçersin inş..
mervecim pek romantiksinizz..
nihancım tam mekik yapma.. hem karın kaslarına pek faydası yok hem beline zarar.. onun yerine yarım mekik yap karnını kasıp.. mekiği de sakın belediyenin aletlerinde yapma.. mekik aletinin açısı çok yanlış.. çok zararlı o pozisyon cnm..
kızlar unuttuğum cvp varsa kusura bakmiiin yaşlılık işteee
Akşam
Bana kızmayın evde ekmek vardır diye gittim yokmuşdışarıdan bişey söylemek istemedim meyve yedim bende ceviz filan yedim :82:
Sabah
1.5 dilim kızarmış emek
peynirli yumurta
domates,salatalık,maydonoz
1 tk pekmez
şekersiz çay
İş görüşmesi noldu ? giderken ne giydin dediklerini mi oliş :93:bu arad düne cevap yazayım::
meliscm tahlil sonuçlarına sevindim cnm.. tertemiz çıkar inş.. benim için 13-17 daha uygun cnm.. ama yetişirse daha önce de yollayabilirim.. veya 17ye sarkıtmam 12sinden falan yollarım ayın ilk yarısında elde olur..
nafcım ayva tarifini denicem.. memleketten gelen ayvalar vardı bi aydır bekliyo.. atmaya kıyamıyodum.. ayva tatlısı yapayım bari ben de.. iyi oldu valla napsam ayvalarla diyodum hiç aklıma gelmiyodu.. senin miden nasıl bu aralar cnm??
Dene tatlım çok güzel oluyormidem bilmem ağrıyo yine ilaçları içmiyorum ya bide sabahları kudret narını balla karıştırmıştım ondan bir kaşık lüpletiyorum uzun vadede iyi gelir diyolar :97: bakalım hayırlısı inşallah :97:
özgecim kilo vermene çok sevindim.. inş çok iyi moral motivasyon olur cnm..
kevsercm pembe dolap güzel bence.. hatta ben upuçuk şeker penbe yapardımm..
dün akşam yemek hazırlamaya başladım ve bilgisayarı kaptırdım kızlar.. sonra da site kapandı giremedim..
abatuş sınavda başarılar.. başka şeyleri hiç düşünme bi günün var.. geçersin inş..
mervecim pek romantiksinizz..
nihancım tam mekik yapma.. hem karın kaslarına pek faydası yok hem beline zarar.. onun yerine yarım mekik yap karnını kasıp.. mekiği de sakın belediyenin aletlerinde yapma.. mekik aletinin açısı çok yanlış.. çok zararlı o pozisyon cnm..
kızlar unuttuğum cvp varsa kusura bakmiiin yaşlılık işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?