Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

baktım canım isteyince veriliyo tabiki yeterki o azim gitmesin içimizden dimiben bişey soracağım benim evde tartım yok her haftada eczaneye gitmek istemiyorum evinde tartı olan varsa dijital tartımı alayım yoksa normal mi kızlar

Aynen canım azim olduktan sonra herşey olur
Canım aynı muhabbeti bugün konuştuk arkadaşlar normal tartı alın diyorlar bende dijital var bazen sapıtıyo sen bilirsin normali bulman biraz zor hangisi işine gelirse onu al bence
Bide cuma sabah aç karnına wc'den sonra cıbıl tartıl net kilonu görmüş olursun :78:

pekı canım cıbıl tartılırımay allah çok güldümmdijital alayım gramı filan da yazar :97:

Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize dikkat edin yarın görüşürüz :81:

slm kızlar

geceyeli dijital yanlış ölçebiliyo normali bulmak zor bi de hep aynı yerde tertıl zemin de farkettiriyo..

benim pilim hemen bitiyo bu aralar neden anlamıyorum :85: ne yapsam hemencecik yoruluyorum üstümde bi kırgınlık var atamadığım..

kızlar bakın ne dicem makroya uğradım.. mumlar yarıyarıya bitmiş ama harikulade çeşit çeşit yılbaşı süsleri getirmişler.. 1.80 ağaç da 50 tlymiş ama ağacı görmedim.. süsler hem çok güzeldi hem de nispeten uygundu fiyatları.. tinkerbell biliyo musun tinkerbell süsü bile vardı altın simli aynı senin avatar gibi :103: benim dolu süsüm olduğu için fazla bişi alamadım ama üzüldüm resmen :97:

abatu bol şans cnm

naf yarın uğramaya çalışırım mutlaka cnm

ha bi de bi saat yürüyüş yaptım... :82:

öptümm

iyi gecelerherkese.........
nafcım beni listeden çıkarmışsın haklısın aslında giremiyorum
geçen haftadan buyana misafirim var kaynananam köyden geldi
hiç giremiyorum
anca herkes yatınca 5 dk giriyorum
geçen hafta yazmıştım oysaki
neyse bu haftada hastayım canım tartılmadım bile :)))
haftaya tekrar eklersen sevinirim canımmmmmmmm

sağol iyi dilekleriniz için ..
abatu kaçar sabah 9 da ilk sınavım
14,30 da ikincisi ..
Allahın izniyle veririm inşallah ..
Sevgilim götürcek sınava
bana su ve cukulata alıcak, elimden tutup sınav yerine götürücek ..
dışarda bekliycek uğur getirir inşallah

28.11.2010 Mesajı

Canım 2 hafta bildirime gelmeyen arkadaşlarımızı üzülerek listeden çıkartıyorum. Takdir edersin ki hepimiz burda tüm hafta birbirimize destek oluyoruz. Ama bir "ceee eee " yapıp kaçılması kimsenin hoşuna gitmiyor. Zaten listenin altında da belirttim düzenli bildirim yapılabileceği bir dönemde sevinerek listeye geri alırım tabiki canım :81:
Birde mesela senin mazeretin varmış bana 2 hafta izin verin dersen listeden silinmeden "İZİNLİ" olarak görünebilirsin. Anlayışın için teşekkür ederim :82: öpüyorum

Aşk böcüğü abatu inşallah çok güzel geçer sınavın

Günaydın kızlarrr :80:

Bugün tatil günü pek kimsecikler gelmez :2: bende gideyim kahvaltı edeyim başım çatlıyor ağrıdan ilaç içerim sonra :82:

günaydın kızlar
akşam yemeğim
ıspanak yemeği 4yk
yoğurt

akşam yürüyüşe çıktık 1 bardak mısır yedim haşlanmış

spor olarak 6 km yürüyüş yaptık
30 mekik

sabah kahvaltı 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı

naf rüyamda seni gördüm kız
telefonla konuşuyorduk okadar alışmılım ki size artık rüyalarıma giriyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…