- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.161
GeceYeli cevaplamış ama bende söyleyeyimKızlar günaydın.... Naf canım bir şey sorabilirmiyim bu KK KART almayı düşünüyorum kart ücreti 30 tl deniyor. Bu 30 TL Yİ HER AYMI ÖDİYCEK PRO ÜYE OLMAK İÇİN
Sağol canım :80:günaydınlarrr:92::92::92: tolinacım 30 lira tek bir seferde ay her ay değil canım bana sormadın ama görmüşken cevaplıyım didim
bugün pek işim yok aralık gçb lerini hazırlıyorum pazarteside yeminliye onaylatıp kargo ederim firmalara.sonra arayıp bizim beyanname nerde diyip duruyolar
Selam bebemslm kızlar
geçmiş olsun naf geçti mi başağrısı
nihan çalışıyomuşsunn
merve slm
naf bence listeden silinenler bi ay listeye giremesin
Ben yorumumda belirtmiştim sen dün bir azizliğe uğradın ama neyse haftaya çıkar ortaya sıkma canını tatlım :97:ya ben dün unutmuşum listeye yorum yapmayı :103:
yahut bilinçaltım tek kırmızı olarak unutturmuşş
aslında 600 gr almadımmm
neyse yav liste mikemmel ben hariç..
inş yeniyıla kadar hep böyle devam eder...
ben çok zor veriyorum.. yemeği hafifçe kısıp yürüyüş yetmiyo maalesef..
takıldım kaldım.. halime şükür ama bi bıraktığım yere dönebilsem..
zaten amacım diyeti bıraktığım kiloyu koruyabilmek ama şu an bi kiloya yakın geride o hedef...
Aldıklarını gülegüle kullanırsın umarım olişimdün bitiremedim alışverişimi..
bugün devam edicem.. anneme falan da uğrayıp onun da alışverişini yapıcam çünkü..
dün de yazdım ama makrodaki yılbaşı süsleri ve mumları büyüledi beni..
bi minik çam ağacı (minicik) ve 2 mumdan altın melek aldım melekler de masal gibii :103:
öpüyorum çok
görüşmek üzere kızlar
nafım umarım başağrın geçmiştir
Afiyet olsun tatlım :97: ohh eğlenin bol bol arkadaşınlabi kepçe ezogelin çorbası,5-6 kaşık ıspanak,3-4 kaşık makarna ve yoğurt yedim kızlar şimdi.akşama kadar bişi yemicem.akşam arkadaşımda kalcam kaçamak günü bugün
Ama yok kiye o zaman aşkitomm
Aşk böcüğü abatuinşallah çok güzel geçer sınavın
Abatu :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?