Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar günaydın.... Naf canım bir şey sorabilirmiyim bu KK KART almayı düşünüyorum kart ücreti 30 tl deniyor. Bu 30 TL Yİ HER AYMI ÖDİYCEK PRO ÜYE OLMAK İÇİN
GeceYeli cevaplamış ama bende söyleyeyim Her ay değil ilk satın alırken ödüyorsun canım :97:
günaydınlarrr:92::92::92: tolinacım 30 lira tek bir seferde ay her ay değil canım bana sormadın ama görmüşken cevaplıyım didim
Sağol canım :80:

slm kızlar

geçmiş olsun naf geçti mi başağrısı

nihan çalışıyomuşsunn

merve slm

naf bence listeden silinenler bi ay listeye giremesin

ya ben dün unutmuşum listeye yorum yapmayı :103:

yahut bilinçaltım tek kırmızı olarak unutturmuşş
aslında 600 gr almadımmm

neyse yav liste mikemmel ben hariç..
inş yeniyıla kadar hep böyle devam eder...
ben çok zor veriyorum.. yemeği hafifçe kısıp yürüyüş yetmiyo maalesef..
takıldım kaldım.. halime şükür ama bi bıraktığım yere dönebilsem..
zaten amacım diyeti bıraktığım kiloyu koruyabilmek ama şu an bi kiloya yakın geride o hedef...

dün bitiremedim alışverişimi..
bugün devam edicem.. anneme falan da uğrayıp onun da alışverişini yapıcam çünkü..

dün de yazdım ama makrodaki yılbaşı süsleri ve mumları büyüledi beni..
bi minik çam ağacı (minicik) ve 2 mumdan altın melek aldım melekler de masal gibii :103:

öpüyorum çok
görüşmek üzere kızlar
nafım umarım başağrın geçmiştir

slm kızlar

geçmiş olsun naf geçti mi başağrısı

nihan çalışıyomuşsunn

merve slm

naf bence listeden silinenler bi ay listeye giremesin
Selam bebem
geçti canım çok sağol liste konusunda da sadece bildirime gelen değil düzenli paylaşım yapan arkadaşlarımız dönecek diye düşünüyorum

Ben yorumumda belirtmiştim sen dün bir azizliğe uğradın ama neyse haftaya çıkar ortaya sıkma canını tatlım :97:
Aldıklarını gülegüle kullanırsın umarım olişim Geçti geçti kuşum çok sağol :79: kolay gelsin sana

bi kepçe ezogelin çorbası,5-6 kaşık ıspanak,3-4 kaşık makarna ve yoğurt yedim kızlar şimdi.akşama kadar bişi yemicem.akşam arkadaşımda kalcam kaçamak günü bugün

bi kepçe ezogelin çorbası,5-6 kaşık ıspanak,3-4 kaşık makarna ve yoğurt yedim kızlar şimdi.akşama kadar bişi yemicem.akşam arkadaşımda kalcam kaçamak günü bugün
Afiyet olsun tatlım :97: ohh eğlenin bol bol arkadaşınla
ye o zaman aşkitomm
Ama yok ki Allahın kovaladığı yerde çalışıyom ne bakkal var ne çakkal :95:

sa millet
kahvaltım
2 ince dilim ekmek
zeytin köy peyniri 1.5 kk
az reçel az çoko
ara cennet elma
öğlen 1 kase domates çorbası
2 kaşık makarna
şimdide çay ve çeyrek simitt...
vee 1 saat yürüyüşş
:78:

Öğle menüm
2 kaşık pilav
4 kaşık barbunya yemeği
yoğurt

şimdi de türk kahvesi içicem bir parça çikolata ile

Ben birkaç topiğe uğrayıp çıkıyorum kızlar yavaştan iyi tatiller :97: hadi behlül kaçar

kendine iyi bak naf:79:
bugün ki menüm kızlar
sabah yarım dilim beyaz ekmek 4 yeşil zeytin 4 siyah zeytin 1 yeşil biber kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir 2 fincan şekersiz çay
öğle 1 tabak taze fasulye 1 bardak fanta arada 1 elma yedim
akşam 1 tabak çorba 3 kaşık menemen4 kaşık yoğurt sabah kahvaltıdan sonraki arada da 1 tane mandalina yedim iyi akşamlar bende çıkıcam birazdan gece gelirim:80::80:

kzılar akşam yemeğinden sonra karnınız acıktığında bişi yiyormusnuz benim çok acıktı ya:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…