Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın bebişkom :97: ayy Allah hayırlara çıkartsın tatlım

naf nen ordamısın ben burdayımbaşın ağrıyomuş geçmiş olsun canım

Burdayım bebem görmedim geldiğini işe dalmışım :97: bu arada bende bu yılbaşı çekilişi olaylarını iki gece rüyamda görmüştüm

Son düzenleme:
Bu arada sağol canım başım biraz geçti sanki çayları içince :97:

amin canım
ya sürekli sizleyim sanki yıllardır tanıyo gibiyim he iyiki tanışmışız çekiliş olayını da gördüm bikaç gün önce
ağrının geçtiğine sevindim canım

amin canım
ya sürekli sizleyim sanki yıllardır tanıyo gibiyim he iyiki tanışmışız çekiliş olayını da gördüm bikaç gün önce
ağrının geçtiğine sevindim canım

Evet iyiki tanışmışız :103: sizinle konuşmadım mı eksik oluyo günüm

Nihan kız sormayı unuttum senin ne işin var bugün nette yatıp uyusana evde değilmisin

Kızlar günaydın.... Naf canım bir şey sorabilirmiyim bu KK KART almayı düşünüyorum kart ücreti 30 tl deniyor. Bu 30 TL Yİ HER AYMI ÖDİYCEK PRO ÜYE OLMAK İÇİN

günaydınlarrr:92::92::92: tolinacım 30 lira tek bir seferde ay her ay değil canım bana sormadın ama görmüşken cevaplıyım didim

Ay canım benim teşekkürler Sana sorup sormam önemli değil ben naf üye diye direk ona sordum... Yanıtladığın için çok teşekkür ederim canımmm

bugün pek işim yok aralık gçb lerini hazırlıyorum pazarteside yeminliye onaylatıp kargo ederim firmalara.sonra arayıp bizim beyanname nerde diyip duruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…