Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm
öğlen 1 simit biraz peynir zeytin yedim karnım doydu valla uzun süreden beri..ya kızlar ben artık bıktım diyet yapmaktan yemek istiyom bazı şeyleri böyle aç aç nereye kadar ya ölümlü dünyada diyorum ve durrrrrr diyorum şişko biri olarakmı yaşayacaksın,ve vazgeçiyorum..

slm aygün o ikilemi bende çok sık yaşıyorum :44:
azar azar kilo veriyorum ama uzun birsüre olunca o kadar aç kaldım bu kadar mı verdim diye sinirleniyorum :84:
sonra bakıyorum eski resimlerime hemen kendime geliyorum ve tekrar aç kalmaya başlıyorum

evet yaa haklısında ama benim canım pasta börek kek yemek istiyor ne zamandır yemiyorum.garibim oğlum ve eşimede yapmıyorum yemeyeyim diye..

unutmamışta beni meleemmm
fena geçmedi sınavlar
şimdi 2 ay beklemem gerekiyor biraz erken acılıyorlarda
Unuturmuyum canım benim hadi hayırlısı inşallah
tabiki canım çok haklısın
gerçekten yemek yiyecek vakit bile bulamıyodum((
yazamadığım ve sizi yalnız bıraktığım için çok ama çok özür diliyorum
Canım benim sende haklısın ne zaman gelirsen kapımız açık :79:
Canım yanlışın var. Eşim doktor ve bu konularda çok titizimdir. stimolü ben de kullandım. Enerji vermiyor stimol denilen meret. Kaslardaki enerjinin kullanılmasına izin verip düzenliyor.
haberin olsun.
O arkadaş artık burda değil cnm

Anammmmmmm naptım ki ben

gripl olcam sanırımm hapşırıp duruyorumi ştee.
yatım barii uyku bastı...cnm..iycelerr
İnşallah hasta olmazsın meliscim :98:

Aç kalma kuzum her canının istediğinin sadece tadına bakmayı öğrenirsen özlemezsin pasta böreği

Selam yavruşkalar :80: annemlerdeydim bir bakayım dedim napıyosunuz diye:97: ama kimsecikler yok :83: biraz dolanayım forumda :97:

nafım ya sende gelmişsin ama ben geç kalmışım geçmişi okudum şimdi çıkıyorum
bu arada hava aşırı soğuk burda kar soğuğu var
herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

akşam menüm
3 yemek kaşığı etli nohut
2 kaşık pilav
2 3 kaşık yoğurt
öğlen çok doyduğum için fazla yiyemedim.kızlar benim midem küçülmüş herhalde,çabuk doyuyorum,eskiden neler neler yerdimde yinede akşama yemekte yerdim ve yemekten sonrada çayın yanına bişeyler yirdim,pisboğaz nolcekk..

sabah b.peynir 1 dilim ekmek 3 yeşil zeytin.1 domates açık çay
ara 1 muz
öğlen atladım malesef sabah erken çıktım gezmeye
akşam üzeri 1 dilim chesecake öğün atlayınca doğal olarak tatlı çekti cnm kahve
Akşam yemeğimi daha yemedim mantar çorbası ve karnıbahar yemeği yemeyi planlıyorum

Anammmmmmm naptım ki ben

Nafcım dün dedin ya şimdi kahvemi içeceğim bir parça çikolatayla diye
ben mi yanlış anladım yoksa açlıktan halüsinasyon mu görüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…