- 5 Temmuz 2008
- 2.265
- 34
- 683
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.201
slm aygün o ikilemi bende çok sık yaşıyorum :44:
azar azar kilo veriyorum ama uzun birsüre olunca o kadar aç kaldım bu kadar mı verdim diye sinirleniyorum :84:
sonra bakıyorum eski resimlerime hemen kendime geliyorum ve tekrar aç kalmaya başlıyorum
Unuturmuyum canım benimunutmamışta beni meleemmm
fena geçmedi sınavlar
şimdi 2 ay beklemem gerekiyor biraz erken acılıyorlarda
Canım benim sende haklısın ne zaman gelirsen kapımız açık :79:tabiki canım çok haklısın
gerçekten yemek yiyecek vakit bile bulamıyodum((
yazamadığım ve sizi yalnız bıraktığım için çok ama çok özür diliyorum
O arkadaş artık burda değil cnmCanım yanlışın var. Eşim doktor ve bu konularda çok titizimdir. stimolü ben de kullandım. Enerji vermiyor stimol denilen meret. Kaslardaki enerjinin kullanılmasına izin verip düzenliyor.
haberin olsun.
Anammmmmmm naptım ki benBenim bugünki menüm
sabah 1 dilim su böreği ve tek şekerli bir bardak çay
öğlen çorba ve 2 dilim kepek ekmeği
1 kahve ve 2 parça çikolata (maalesef ama nafın suçu benim aklıma o soktu)
akşam 1 adet biber dolması 2 dilim kepek ekmeği ve salata
yarım saatte yürüyüş
İnşallah hasta olmazsın meliscim :98:gripl olcam sanırımm hapşırıp duruyorumi ştee.
yatım barii uyku bastı...cnm..iycelerr
Aç kalma kuzum her canının istediğinin sadece tadına bakmayı öğrenirsen özlemezsin pasta böreğislm
öğlen 1 simit biraz peynir zeytin yedim karnım doydu valla uzun süreden beri..ya kızlar ben artık bıktım diyet yapmaktan yemek istiyom bazı şeyleri böyle aç aç nereye kadar ya ölümlü dünyada diyorum ve durrrrrr diyorum şişko biri olarakmı yaşayacaksın,ve vazgeçiyorum..
slm aygün o ikilemi bende çok sık yaşıyorum :44:
azar azar kilo veriyorum ama uzun birsüre olunca o kadar aç kaldım bu kadar mı verdim diye sinirleniyorum :84:
sonra bakıyorum eski resimlerime hemen kendime geliyorum ve tekrar aç kalmaya başlıyorum
slm canım.nassıssıınn..?
Buralardayım cnm benayy kendi kendime konuşuyom yine.hazırlanmam ilazım benim çıkıyorum..
bende eşimi bekliyorum,gezmeye gitcez akşam gezmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?