- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.181
hadi hayırlısı bakalım abatu
bugün çok sessiz kalmış topikk :103:
slm kızlar
geceyeli dijital yanlış ölçebiliyo normali bulmak zor bi de hep aynı yerde tertıl zemin de farkettiriyo..
benim pilim hemen bitiyo bu aralar neden anlamıyorum :85: ne yapsam hemencecik yoruluyorum üstümde bi kırgınlık var atamadığım..
kızlar bakın ne dicem makroya uğradım.. mumlar yarıyarıya bitmiş ama harikulade çeşit çeşit yılbaşı süsleri getirmişler.. 1.80 ağaç da 50 tlymiş ama ağacı görmedim.. süsler hem çok güzeldi hem de nispeten uygundu fiyatları.. tinkerbell biliyo musun tinkerbell süsü bile vardı altın simli aynı senin avatar gibi :103: benim dolu süsüm olduğu için fazla bişi alamadım ama üzüldüm resmen :97:
abatu bol şans cnm
naf yarın uğramaya çalışırım mutlaka cnm
ha bi de bi saat yürüyüş yaptım... :82:
öptümm
28.11.2010 Mesajı
Canım 2 hafta bildirime gelmeyen arkadaşlarımızı üzülerek listeden çıkartıyorum.Takdir edersin ki hepimiz burda tüm hafta birbirimize destek oluyoruz. Ama bir "ceee eee " yapıp kaçılması kimsenin hoşuna gitmiyor. Zaten listenin altında da belirttim düzenli bildirim yapılabileceği bir dönemde sevinerek listeye geri alırım tabiki canım :81:
Birde mesela senin mazeretin varmış bana 2 hafta izin verin dersen listeden silinmeden "İZİNLİ" olarak görünebilirsin. Anlayışın için teşekkür ederim :82: öpüyorum
Ben yıllarca kilolu bir kadındım. Zayıflamak için binbir çeşit yöntem denedim ama nafile. Bir de üstüne doğum yaptım. Kilolarım verilemez bir hal aldı. Ne diyetler, ne sporlar ama nafile. Belli bir kilonun üstüne çıkınca vermek imkansıza yakın oluyor. Sonra çeşitli zayıflama ilaçları kullandım. Birazcık kilo verdim ama az kalsın sağlığımdan oluyodum. Kelepçe taktırmaya bile yeltendim. Ama bu ölüm haberlerini duyunca vaz geçtim. Sonra stimol diye bir ilaç tavsiye etti eczacı bir arkadaşım. Enerji veren bir şeymiş. Yorulmanı engelliyor. Kas ağrısı yaşamıyorsun spordan sonra. Ben stimol kullanmaya başladıktan sonra çok yoğun bir spor programına başladım ve 46 bedenden 38 e indim. Şu an çok mutluyum. Sağlığım da yerinde. Aklınızda bulunsun bence. Sakın zayıflamak uğruna operasyon falan geçirmeyin!!
Ben varım........
nasılsın selelncemm:79:
iyiyim canım uyku tutmadı yine
Beni bu kız alıştırdı uykusuzluğa vallahi
bir bura bir face takılıp duruyorum
sen nasılsın?
gripl olcam sanırımm hapşırıp duruyorumi ştee.
yatım barii uyku bastı...cnm..iycelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?