- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.261
evet olişim cumartesileri 5 haftada bir çalışıyorum 2ye kadarslm kızlar
geçmiş olsun naf geçti mi başağrısı
nihan çalışıyomuşsunn
merve slm
naf bence listeden silinenler bi ay listeye giremesin
tablo süper -aygün nihancım tebrikler ve kendimiiii
iygeclerr kızlarr kimler varmı şgce gece bakalımmmm
Evet canım gelmiştim :97:nafım ya sende gelmişsin ama ben geç kalmışım geçmişi okudum şimdi çıkıyorum
bu arada hava aşırı soğuk burda kar soğuğu var
herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
Anacım sizin oralara kar yağıyo bizim burda totomuz donuyoiyi akşamlar kızlar Yeni girdim içeri ne soğuk var dışarda Donmuşum resmen şimdi çay içiyorum sıcak sıcak
Hııı tmm şimdi hatırladım :78:Anammmmmmm naptım ki ben
Nafcım dün dedin ya şimdi kahvemi içeceğim bir parça çikolatayla diye
ben mi yanlış anladım yoksa açlıktan halüsinasyon mu görüyorum
Tenimizin neresinde deniycez bunuKızlar ten renginizi bir ton açmak ister misiniz?
doğal yolla bu olabiliyormuş
bakın ne buldum
200 gram kaynar suyun içine bir çorba kaşığı ıhlamur atın.Ihlamuru çay gibi demleyip süzdükten sonra içine bir tatlı kaşığı saf limon suyu ve bir elmanın suyunu katın.Bu karışımı her akşam cildinize sürün ve yıkanmadan yatın.Kullanmadığınız zamanlarda soğuk bir yerde saklayın ve beş günde bir tazesini hazırlayın.
ALINTI...
Ben denemeyi düşünüyorum
Aranızda hiç bunu duyan ya da deneyen oldumu?
Günaydın balımgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın aygünüm :87:günaydııınnn
1 gr karbonhidrat 4
1 gr protein 4
1 gr yağ 9 kaloriymiş yaklaşık olarak..
Benimde öğlene kadar işim var :97:kızlar benim ç.ok işim var kusura bakmayın
sağol canımafiyet olsun nihancım
afiyet olsun şekerim:82:Akşam
Izgara tavuk
salata çeşitleri
2 dilim ekmek
Bugün
1 parça ( ufak) pırasalı börek
domates
peynir
zeytin
çay
Kızlar geç kaldım çünküm hediyelerimi paketledimbu hafta mı göndercez şimdi haftaya mı :44:
Sağol bebişimsağol canım
afiyet olsun şekerim:82:
benim için farketmez :87:
nafım günaydın şekerim :103:
benimki en iyi ihtimal cuma gelir diye tahmin ediyorum cnm size uymaya çalışırım ama
heyecanlı heyecanlı ne güzel işte
bende:78::78:Sağol bebişimay ben çok heyecanlandım :78:
ay çok sinir bozucu şimdi nasılnafcım hani avakadolu saç maskesi vardı ya..
ben onun içine çeyrek muz koydum.. muzdan mı oldu avakadodan mı bilmiyorum ama içlerindeki ufacık lifler saçlarıma berbat bi şekilde karıştı... şampuanla da gitmediler.. 4 şampuan 3 krem yapmak zorunda kaldım.. avakadoyu bilemem ama sakın muz sürmeyin saçınıza kızlar.. içinde ufak lifler olan hiç bişi sürmeyinnsaçlarımın tüm nemi gitti .. saçıma tatlı badem yağı hariç doğal bişi süreceğimi sanmıyorum uzuuuuuun bi süre
bende:78::78:
ay çok sinir bozucu şimdi nasıl
bikeresinde mutfak dolabından bardak alayım demiştim çay pardağı kafama düş kırıl
1 hafta boyunca saçlarımdan minik minik cam parçaları çıkmıştıne acımıştı ama he
muz da yapış yapış olur ya
allah korusun nihancım
ya bi sürü muzlu saç maskesi tarifi var.. yalan dolan tariflerle dolduruyolar demek ki..
şeytan dürttü ekledim ben de.. iyi ders oldu badem yağından ve kozmetik maskelerden şaşmam artık..:103:
Evet paketledim canım dün 45 dk filan sürmüştür bide yere oturmuştum belim ağrımışanammm aldın da paket bile ettin mi vavvvvvvvvv
Ayyy aklımda bulunsun eklemem bennafcım hani avakadolu saç maskesi vardı ya..
ben onun içine çeyrek muz koydum.. muzdan mı oldu avakadodan mı bilmiyorum ama içlerindeki ufacık lifler saçlarıma berbat bi şekilde karıştı... şampuanla da gitmediler.. 4 şampuan 3 krem yapmak zorunda kaldım.. avakadoyu bilemem ama sakın muz sürmeyin saçınıza kızlar.. içinde ufak lifler olan hiç bişi sürmeyinnsaçlarımın tüm nemi gitti .. saçıma tatlı badem yağı hariç doğal bişi süreceğimi sanmıyorum uzuuuuuun bi süre
Bende bu yılbaşı 5 arkadaşıma aileme ve eşime hediye aldımnafffff özgeyi heyecanlandırmaaa kısssss
ben de paket ve kurdela alıcam ama bi yerde göremedimmm
yine gaza geldim 4 sevdiğime hediye aldımmgüya almayacaktım hiççç
kardeşime, eşime, anneme falan..
dur naf daha tüm hediyeler temam değil olsa hemencikkk yollarımmm
Ay kıyamamm geçmiş olsun bebimbende:78::78:
ay çok sinir bozucu şimdi nasıl
bikeresinde mutfak dolabından bardak alayım demiştim çay pardağı kafama düş kırıl
1 hafta boyunca saçlarımdan minik minik cam parçaları çıkmıştıne acımıştı ama he
muz da yapış yapış olur ya
gratislere hediye paketi gelsin diye bekliyorumm
bulamazsam eminönüne bakıcam kararlıyımmm :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?