- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.301
sağol canım yaaMerveeee kız çok cici çıkmışsın
Ayrıca annenle babana ne kadar benziyosun yaaa :97:
Söz veriyorsan tamam neşecim :97:aslında bulunabilmeyi çok istiyorum ama bazen işim yoğun oluyor öğlen kızıma gidip geliyorum falan olamıyor işte bir türlü. ama buraya daha fazla zaman ayırmaya çalışıcam. sööööz... :92:
bak neşecim benimde şu an çok işim var ve yoğunum ama internetim açık ve ara ara okuyorum
üzerine alınma lütfen ama bazı arkadaşlar hiç girmiyorlar ara sıra girip geçmişi bile okumuyorlar selam verip gidiyorlar buna çok kızıyorum mesela ben ev hanımı olsam giremezdim naftan da rica ederdim listeden çıkar diye sadece selam vermeye girerdim sizi özlediğim de burada herkesin verdiği bir emek var biz boşuna mı giriyoruz buraya
Tamam bebimmama neşe geçmişi takip ettiği için bir şans verilebilir bence naf
Evetya bende hoşlanmıyorum bi selam deyip kaçmaktan ama bazen olabiliyor iştee.. ama özgeninde dediği gibi en azından geçmişi takip ediyorum..
:81:geçmişi takip etmeyen arkadaşlar da var aramızda...
Ben çok benzettim ikisinede çok güzel bir ailen varsağol canım yaa
yaaa :78: cidden mi nneme benzetirlerdide babama hi. kimse benzetmedi bu zamana kadar
Neden canın sıkkın ki tatlım :97:günaydın kızlarrrrrrrrr
bi taş hissettim açar açar açmaz ama haklısınız gerçekten
bugün canım biraz sıkkın gibi ama niye olduğunu bilmiyorum((
Naf hala düşünüyor sanırsaammm...
tamamdıır merciii diyoruum. birazdan öğle yemeğine kaçıcam. kızımı çok özledim.. aslında biraz kendime vakit ayırma zamanı geldi ama yapamıyorum bir türlü. kocamla bir yıldır hiç baş başa dışarı çıkamadık benim yüzümden tabii. kızımı bırakmak istemediğim için. neyse kaçayım ben dönünce benim gibi olan varmı yokmu yazışırız..
yemeğe gidiyorum bende
Düşünelimmya kızlar bişi sorcam size
benim eşimin ocak doğum günü
ne yapcağımız henüz belli değil
evdemi onuda bilmiyorum ama
tabikide bi hediye alcam
ama ne alsam bilmiyorum
bi arkadaşını arıyım bi ağzını yoklayım diyorum
çok istediği bişi varmı diye
ama oda bilmiyosa ne alıyım sizce bana bi akıl verseniz
Gülegüle canım görüşürüz :80:tamamdıır merciii diyoruum. birazdan öğle yemeğine kaçıcam. kızımı çok özledim.. aslında biraz kendime vakit ayırma zamanı geldi ama yapamıyorum bir türlü. kocamla bir yıldır hiç baş başa dışarı çıkamadık benim yüzümden tabii. kızımı bırakmak istemediğim için. neyse kaçayım ben dönünce benim gibi olan varmı yokmu yazışırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?