- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.281
çok görmüştüm ama muzlu tarif
kızlar ben azıcık ev işlerimle ilgileneyim
yürüyüş falan da düşünüyorum
sizi çok öperim
öğleden sonra uğrarım tekrar :103:
[Ay kıyamamm geçmiş olsun bebim
Kolay gelsin canımçok görmüştüm ama muzlu tarif
kızlar ben azıcık ev işlerimle ilgileneyim
yürüyüş falan da düşünüyorum
sizi çok öperim
öğleden sonra uğrarım tekrar :103:
Evet paketledim canım dün 45 dk filan sürmüştür bide yere oturmuştum belim ağrımışama değer
evt ya ben de ankaradaki arkadaşıma 5 parça hediye almıştım hepsini ayrı ayrı paketlemek nerdeyse bi saatimi almıştı.. değerini de bilmemişti üstelik çok kızmıştım çoookkkkkhatta ben o kadar emek verdim bi sevinmedin diye de kızmıştım kıza 2 gün sonra hiç içimde tutamamm hiçççç
Ayyy aklımda bulunsun eklemem ben
nafcım avakadoyu da bence boşver lifi yok gibi ama neme lazım senin saçların dalgalı üstelik iyice mahvolur falan aman allah korusunntatlı badem yağı test edildi onaylandı ama :82:
Bende bu yılbaşı 5 arkadaşıma aileme ve eşime hediye aldımheyecanlasınnn özgede heyecanlansın olişim ben hediye paketi hiçbiryerde bulamadım defter kabı gibiler vardı kağıttan onlardan da almak istemedim ama sonra benim evin altındaki kırtasiyede buldum bikaç bişey ikeadan bakmıştım 3 tane hediye paketine 12 TL alıyolar almadım sinirlenip
benim kafamda da net renkler var ama bulamıyorum istediğim gibi yaldızlı yaldızlı yok oysa yılbaşı geliyo getirmeleri lazımm :92:
Ay kıyamamm geçmiş olsun bebim
Ayhh
İnşallah beğenirsiniz kızlar çam sakızı çoban armağanı işte :78:
Gülegüle şekerim sıkı giyin hava çok soğuk :97: öptüm
Kolay gelsin canım
ayyyy heyecan yaptırmayın len banaaaaaaaaaaaaaaa :44:
:97: Gülegüle bebikbeğeniriz tabi ki nafcım
evt soğudu hava epey aman yamur yapmasın daaa
sağol nihancım
ben kaçtım kızlar :103:
Günaydın şekerim iyimm sen nasılsın :98:günaydın kızlar nasılsınızz
Yap nolcakayyyy heyecan yaptırmayın len banaaaaaaaaaaaaaaa :44:
Hehehehnaafffffkaç. kişiye aldın kız allah canını almasın emi
:97: Gülegüle bebik
Günaydın şekerim iyimm sen nasılsın :98:
Yap nolcak
Hehehehşirketteki kızlara aldım çekiliş için aldım aileme aldım eşime aldım :81: bu yılbaşı çok eğlenceli olcak
Hadi yaaabu yılbaşı yanlızım:95:
benimki çalışıyo
Evetttt iş yok süper :81: :81: :81: :81:yılbaşı cuma akşama denk geliyo cumartesi işe gelinmez dimi ya
ne güzel olurdu kız valla:97: beraber süslerdik heHadi yaaaay üzüldüm kuzum sende bize gell balık yapcam hem yeriz beraber yılbaşı ağacıda süslüycem :81:
Evetttt iş yok süper :81: :81: :81: :81:
ne güzel olurdu kız valla:97: beraber süslerdik he
Heeheezaten bizim şirkettekiler alem yapar o gecesabah isteselerde kalkamazlar ben evde olurum ailemle
Neşecim estafurullah cnm :97: düzenli paylaşımda ve her hafta bildirimde bulunabileceksen seve seve geri alırım listeyeNaaaaaaaaaaaaaaaaf yaa özür dileriim yaa. cuma günü bildirim yaptım ama saatini son beşte hatırladığım için geç anca ona yetişebildim. ama şimdi geçmişi okudumda saati 4 müş. oooooooof ben yine gelem listeye yaa. hadi lüften lütfeen :26: :76:
Kız sende olmasan face'e bakmıcam henaff faceye resim attım bir ikitane yeni.bak kız nası çıkmışım :))) son halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?