Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladım olişim avon için bi arkdaş vardı o getircek bana....verdinii tahlileriniii

kızlarr bende hadiyemi alldımm ama paketleme işi daha olmadı..güzwl bişlerle kaplıyım dedim çok bulamadım

sade bii süsüsleme kabı üstüne kurdaleyle felanmı diye düşnüdüm.....bunu heleeltersem yarın ppt vercem yolucam...
çok degerli olmasada ano olarak kalrrrr artıkk

yarın paketimi pttt vercem yolicam bi aksilik olmasaa....süsüsleme işinide yarın yaaprrrım çıkar...

yolucam hediyerimin resmini çektimm tek tek,,,,,,ama alan kişi fotograflayıp paylasın eksik olursada ben de resimleri koyarım ozamnn

inş umarım begenirr........begenmesede anı hatıra olarak kalsın.....çünkü zevklerimiz tarzımız farklı olur hayalmkırıklıgı yaşaamz umarım....:26:

ooo maşşallah merve
istediğin kiloya düşersin inşallah canım

görüşürüz oliş

görüşürüz oliş.keşke bende evde olsamda gezsem deli gibi yaa
sağolun kızlar özenmeyin bana valla züğürdüm.. ya özgürlük ya züğürtlük

ya bende rahat değilim o konuda oyüzden onunda olabileceği yerlere gidiyoruz bizde
özge ve neşe kızlar ya en azından ayda bi yarım gün başbaşa vakit geçirin.. bu erkekler çocuk gibi.. ilgi görmeyince mazallah... ama zor olduğunu ben de biliyom hepsini bi arada yürütmenin kızmayın bana yane :97:

yetişemedim nafcım
eşine hediyelerin çok özel olmuş hep cnm
sek çiko seveceğini hissetmiştimm senin deee
2 kere nası temizliyodun ben bile temizlemiyom ki çalışmıyorumm şok ettin beni yineee

Yumurtayı ayrı pişirdik bebem yok kız neden çakayım ancak gül atarım ben sana sevgi kelebeğee modundayım şu sıralar

Hımmm yok şekerim ben duymadım kullanmadım da
yumurtasız menenmen mi?? niyekine :26:

kızlarrrrrrrrrrr parası olan altın alsın gramı 67 den 75 çıkçakmış
3 ay sonra arkadaşımın doğumuna çeyrek alıcam..

pastel 99 (sıcak kırmızı) ve flormar 76 (sıcak bitter kahve) aldım

ne olacak bu oce sevdaam bilmiyorumm geçen ay yasak koymuştum kendime oje almamak için..
haliyle bu ay yine almaya başladımm

bi saat de yürüyüş yaptımm :82:

bu arada metrocitye 3 köpekbalığı getirmişler :92: en alt katta :92:

+ dilara koçak'ın 2011 ajandası var diyet için çok güzel ben çok beğendimm kesinlikle alın derdimm ama 40 tl fiyatı görünce küfrettimm :82: ve almadım tabi..

Son düzenleme:
kmse yokmuu abowwwwww birazdan çıkarım bendee eşim gelir çünkü

gece anca bi daha bakarım
Kuşum naber tahlil sonucunu bu gün almıycakmıydın sen
benimde kafamda bikaç şey var ama alışverişe çıkınca netleşir.ne beğenirsem alcam

ya ben alışverişe de çıkamadım işte çocukla
İki gündür Avmleri dolaşıp duruyordum sonunda aldım hediyemin büyük kısmını dün bende
bitter çiko sevdalısı değil yane kimse benden başkaa :82:
Ben
mervee çoklu alıntı nasıl yapılıyo kız

ayyy bu hediye mevzusu beni kasmaya başladı karar veremeiyom hiç bişeye
Gerçektende karar vermek çok zor oluyor

Son düzenleme:
Kızlar benim bilgisayar yarın yada öbürsü gün üşenmezse kocacığım, :97: servise götürecek . Test yapılıcakmış sorun için biraz uzun sürebilir ama akşamları yine laptobunu getirmeye çalışacak bana ara ara takip ederim sizi :79:

Son düzenleme:
Ben geldim ama küçük sırları seyrediyorsun büyük ihtimal ben seyredemiyorum Ezelle çakışıyor artık. Ama kayıt ediyorum şu an seyretcem sonra
makyözleri değişmiş heralde boya küpü gibi geziyo hatunlar..

yapılır inş cnm

maleseffff yaa

küçük sırlar da var bu akşamm

meliscim ve tinkerbell akşam uğrarsanız öpüyorum yavru kuşlarımm
olişimmm bende öpütyorum bende tv 8 bakıyodum tatil diye bi filmm aşk ve komedi
Kuşum naber tahlil sonucunu bu gün almıycakmıydın sen
yok kuşum perşembe çıkacam korkuyorum sonuççç

yaa akşamı ihaml etme amaaa kuşummm merak ediyorummm bak....mnsden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…