- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.421
iyi akşamlar bacılar ben kaçıyorum
hepiniz kendinize iyi bakın
anladım olişim avon için bi arkdaş vardı o getircek bana....verdinii tahlileriniiigünaydınn kızlar
ben temsilci oldum meliscim kendime avon alabilmek için.. ruj numuneleri falan çok iyi oluyo.. sana yakın bi temsilciden sipariş verebilirsin cnm.. netten veya telle nerde olduğunu ve telini bırakırsan avona ulaşırlar sana..
iyi ki hatırlattın ya cnm.. bu sabah tahlil verecektim aç karnına. unuttummm.. daha yemedim ama çayımı bile demlemiştim.. yarın giderim artık..
sağol melisçim bende tebrik ederim
kim nerde nezamn nn çok ğzel o kalemelr yaamelis senin kalemi beğenmişler cnm
naff bu hafta yolayalım artık bencee..Kızlar geç kaldım çünküm hediyelerimi paketledimbu hafta mı göndercez şimdi haftaya mı :44:
özge bu konuda haklısın ben geçde olsa devamlı yazmya çalışıyorumm önemli olanda zaten buu birbirimizle diyolog kurup hemde diyetimizi yapmak amaçç..ozamn diispilisnsiz olunca başlaarıda diger haftalalr taviz istiyor..ben hastaneye gitcem gün bile cuma ğünü erkenden yazıyorum çünkü öemmsiyorum..tabiibak neşecim benimde şu an çok işim var ve yoğunum ama internetim açık ve ara ara okuyorum
üzerine alınma lütfen ama bazı arkadaşlar hiç girmiyorlar ara sıra girip geçmişi bile okumuyorlar selam verip gidiyorlar buna çok kızıyorum mesela ben ev hanımı olsam giremezdim naftan da rica ederdim listeden çıkar diye sadece selam vermeye girerdim sizi özlediğim de burada herkesin verdiği bir emek var biz boşuna mı giriyoruz buraya
ohh oh aşk başlaıyormu neesabah mutfakta sevgilim bana sarıldıçaycının ayak sesiyle hemen ayrıldık ayhhh
[
görüşürüz oliş
sağolun kızlar özenmeyin bana valla züğürdüm.. ya özgürlük ya züğürtlükgörüşürüz oliş.keşke bende evde olsamda gezsem deli gibi yaa
ay bakabildim nihayeeet. bende öğlen bir tabak haşlanmış karnıbahar yedim bir dilik ekmekle.. özgeciim bu psikolojiyi nasıl yencez canım. benim arkadaşlarım duyuyorum sinemaya gidiyorlarmış eşleriyle başbaşa yemeğe, çarşıya falan. ben yarım saat geç kalınca vicdan azabından ölüyorum yaa..
özge ve neşe kızlar ya en azından ayda bi yarım gün başbaşa vakit geçirin.. bu erkekler çocuk gibi.. ilgi görmeyince mazallah... ama zor olduğunu ben de biliyom hepsini bi arada yürütmenin kızmayın bana yane :97:ya bende rahat değilim o konuda oyüzden onunda olabileceği yerlere gidiyoruz bizde
yetişemedim nafcımAz olmuş ama canın istememiş afiyet olsun nihancım
Oyy oyyyduygularım depreşti :97:
Aşktan yemekte yiyemiyo hatun
Bennn benn ben varımmmm :80: :80:
Katılıyorumnihan özeline bak kız şaka şaka
Evetbizim patron teee Alamanyalardan kakao oranı %70 olan bir çiko getirmişti ufacukk bişe verdi ama nasıl güzeldi nasıl güzeldi anlatamam :97: kokusu bitiriyo beni olişş
Ben perşembe temizledim evi bundan sonra haftada 2 değil 1 kere temizlicem kalan vakti kendime ayırıcam
Çıkışa yetişirsin belki olişim mucks
Ben benimkine bide araba için çakmak şarj ile çalışan mini dondurucu almıştım canımkocişim yollarda yaz sıcağında soğuk su içebilsin diye ama bizim herüf hemen " off buna rakı şişesi sığar mı demişti"
Bende zor bitirdim kevsercimçenesi düşük garılar
Dikkat ettiysen tavıkta miktar belirtmemişim kevsercim
Biz o kadar iltifat ettik hiç seviyom demedin hıhhhhh
yumurtasız menenmen mi?? niyekine :26:Yumurtayı ayrı pişirdik bebemyok kız neden çakayım ancak gül atarım ben sana sevgi kelebeğee modundayım şu sıralar
Hımmm yok şekerim ben duymadım kullanmadım da
3 ay sonra arkadaşımın doğumuna çeyrek alıcam..kızlarrrrrrrrrrr parası olan altın alsın gramı 67 den 75 çıkçakmış
anladım olişim avon için bi arkdaş vardı o getircek bana....verdinii tahlileriniii
yarın sabah gidicem cnm iyi ki hatırlattınsağol melisçim bende tebrik ederim
kim nerde nezamn nn çok ğzel o kalemelr yaa
naff bu hafta yolayalım artık bencee..
özge bu konuda haklısın ben geçde olsa devamlı yazmya çalışıyorumm önemli olanda zaten buu birbirimizle diyolog kurup hemde diyetimizi yapmak amaçç..ozamn diispilisnsiz olunca başlaarıda diger haftalalr taviz istiyor..ben hastaneye gitcem gün bile cuma ğünü erkenden yazıyorum çünkü öemmsiyorum..tabii
ohh oh aşk başlaıyormu nee
[
kızlarr bende hadiyemi alldımm ama paketleme işi daha olmadı..güzwl bişlerle kaplıyım dedim çok bulamadım
sade bii süsüsleme kabı üstüne kurdaleyle felanmı diye düşnüdüm.....bunu heleeltersem yarın ppt vercem yolucam...
çok degerli olmasada ano olarak kalrrrr artıkk
paket ve kurdela ben de bulamadımkmse yokmuu abowwwwww birazdan çıkarım bendee eşim gelir çünkü
gece anca bi daha bakarım
sen çıkmışsın ben gelmişim cnm
küçük sırlar da var bu akşamm
meliscim ve tinkerbell akşam uğrarsanız öpüyorum yavru kuşlarımm
Kuşum naber tahlil sonucunu bu gün almıycakmıydın senkmse yokmuu abowwwwww birazdan çıkarım bendee eşim gelir çünkü
gece anca bi daha bakarım
benimde kafamda bikaç şey var ama alışverişe çıkınca netleşir.ne beğenirsem alcam
İki gündür Avmleri dolaşıp duruyordum sonunda aldım hediyemin büyük kısmını dün bendeya ben alışverişe de çıkamadım işte çocukla
Benbitter çiko sevdalısı değil yane kimse benden başkaa :82:
mervee çoklu alıntı nasıl yapılıyo kız
Gerçektende karar vermek çok zor oluyorayyy bu hediye mevzusu beni kasmaya başladı karar veremeiyom hiç bişeye
makyözleri değişmiş heralde boya küpü gibi geziyo hatunlar..Ben geldim ama küçük sırları seyrediyorsun büyük ihtimalben seyredemiyorum Ezelle çakışıyor artık. Ama kayıt ediyorum şu an seyretcem sonra
yapılır inş cnmKızlar benim bilgisayar yarın yada öbürsü gün üşenmezse kocacığım, :97: servise götürecek . Test yapılıcakmış sorun için biraz uzun sürebilir ama akşamları yine laptobunu getirmeye çalışacak bana ara ara takip ederim sizi :79:
maleseffff yaasağolun kızlar özenmeyin bana valla züğürdüm.. ya özgürlük ya züğürtlük
3
paket ve kurdela ben de bulamadımoff napcaz olişimm kaptan ziyade hediyenin anlamı öenmli tabi ama dışta özenli oolmasııı gerekiyor,işte
sen çıkmışsın ben gelmişim cnm
olişimmm bende öpütyorum bende tv 8 bakıyodum tatil diye bi filmm aşk ve komediküçük sırlar da var bu akşamm
meliscim ve tinkerbell akşam uğrarsanız öpüyorum yavru kuşlarımm
Kuşum naber tahlil sonucunu bu gün almıycakmıydın sen
yok kuşum perşembe çıkacam korkuyorum sonuççç
Kızlar benim bilgisayar yarın yada öbürsü gün üşenmezse kocacığım, :97: servise götürecek . Test yapılıcakmış sorun için biraz uzun sürebilir ama akşamları yine laptobunu getirmeye çalışacak bana ara ara takip ederim sizi :79:
tinkerbell sen de seviyorsun sek çiko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?