Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bende buraya ekleyemem çünkü eklenmiyor burdaki int sınırlı olduğu için hatta
eklenen bazı resimleri bile göremiyorum ben yine albüme koyarım nafçım albümden alır buraya koyar olarmı naf

o kapalı halime göre daha da verdim kızlar ozaman 60 kiloydum şimdi 58.5 im boyum 1,55
en kilolu halin kaçtı cnm onu merak ettim

Melis çoktan göndermiştir :92:
he yaaa deli kısss kelebek gibi kıpır kıpır duramıyo :103:
nafcım o işi beğenmedim hiç zaten verdikleri çeviriyi de yapmadım başka arayan soran da yok şimdilik cnm.. sağolasın..

en kilolu halim 60 tı işte canım 60 tan yukarı hiç çıkmadım hamileyken bile 60 tan yukarı çıkmamıştım :97::97:

delüü
sağol canım ya yirim seni
kızlar resimlerdeki yorumlara cvp yazamıyorum silcem şimdi çünkü
utandırdınız beni:78::78:
Hahahaha göbek fetişistiyim ben çözdüm kendimi yazma kuzum ben ilk aklımdan geçenleri yazıverdim nihan saçlar hala sarımı öyle ? :94:
bu arada bana hediye göndercek arkadaş kendi resim çekerse iyi olur ben beceremiyorum
Kızz sen resmi çek bana yolla ben eklerim siteye :97: öyle hem hediye alsın hem resim çeksin olmaz

nihancım söylemezsem çatlıceemmm :78::78:

kapalı halin de gayet güzel cnm..
ama açık halinde ayrı bi hava var nası anlatılır bilemiyorum ki.. iyi manada yani.. üstelik de sarı röfleli saçlar çok yakışmış..

bende buraya ekleyemem çünkü eklenmiyor burdaki int sınırlı olduğu için hatta
eklenen bazı resimleri bile göremiyorum ben yine albüme koyarım nafçım albümden alır buraya koyar olarmı naf
Yardımcı olurum tabiki canım
Hayırlısı olsun olişim
en kilolu halim 60 tı işte canım 60 tan yukarı hiç çıkmadım hamileyken bile 60 tan yukarı çıkmamıştım :97::97:
Beni vinçle çıkartırlar herhalde kapıdan

Canım tatlı bişeyler istiyo :97: benim dönemim yaklaştı herhalde aşermeye başladım yine :97:

dip boya zamanım geçti bende biraz uzasın diye bıraktım karamel boyamayı düşünüyorum ama herkez yine röfle yap diyor kızlar
ne yapayım karamel gidermi bana röfle çok yıprattı saçlarımı

sağol canım ya açık halimi bende seviyorum :78: alışamadım bu duruma hala ama ne yapalım kapandım birkere

teşekkürler kızlar

Yardımcı olurum tabiki canım

Hayırlısı olsun olişim

Beni vinçle çıkartırlar herhalde kapıdan
yok kız sende almazsın hamileyken
dikkat edilince alınmıyor ben 5 kilo almıştım sadece
evt nihan sarı saç sana çok yakışıyo..

bizim vücut tipimiz çok benzer galiba ben de göbişime alıyom direk..
evet ya direk göbek oluyo
ben zayıflayıncada yüzüme hiç gitmiyo 2 arada bi deredeyim

nihan röfle yapma toptan sarı yap bence...

karamel yaparsan bu sarı tonlarını elde etmen zor olur sonra.. yani yakışmaz demiyorum ama iyi düşün radikal bi karar olur..

nihan röfle yapma toptan sarı yap bence...

karamel yaparsan bu sarı tonlarını elde etmen zor olur sonra.. yani yakışmaz demiyorum ama iyi düşün radikal bi karar olur..

ya bende tamamen sarı düşündüm bi ara ama vazgeçmiştim
bakalım saçlarım bi kendine gelsin düşünücem sağol canım

Kesinlikle sarı yap canım çok yakışmış sana
ne vinci yaaa çok kızdım sana söyleme böyle şeyler vücudun küser sonra sana

ayrıca farkında mısın naf aramızda 12-14 cm boy farkı var :82:
Ya küsmesin benim fücudum bana olişim bana hep çok kilo alacakmışım gibi geliyo ama baharda ( yanımdaki kankam) senin canın hiçbişey istemicek kiloda almıcaksın diyo :97: hayırlısı diyim ne diyim :97:

Boy farkı derken anlamadım bebişkom

yok kız sende almazsın hamileyken
dikkat edilince alınmıyor ben 5 kilo almıştım sadece

evet ya direk göbek oluyo
ben zayıflayıncada yüzüme hiç gitmiyo 2 arada bi deredeyim

Benimde yüzüm gidiyo kilo verince maymun gibim oluyom sizin sayenizde almam inş. o kadar :97:

naf kuzum algıların genişlemiştir senin şu anki kilon zaten 10 numara bence..
üstelik yağların hep muntazam orantılı dağılmış zararlı olan yağ zaten göbekteki yağ sende de yok..
oranların falan süper ne güzel işte zenci kalçası poposu var belin incecik fazla takılma bence diyet olaylarına

tmm canım düşüncem bunu

ya ben hamile kalsam burayı bırakamam ki özlerim sizi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…