- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.481
en kilolu halin kaçtı cnm onu merak ettimo kapalı halime göre daha da verdim kızlar ozaman 60 kiloydum şimdi 58.5 im boyum 1,55
he yaaaMelis çoktan göndermiştir :92:
en kilolu halin kaçtı cnm onu merak ettim
he yaaadeli kısss kelebek gibi kıpır kıpır duramıyo :103:
nafcım o işi beğenmedim hiç zaten verdikleri çeviriyi de yapmadım başka arayan soran da yok şimdilik cnm.. sağolasın..
Hahahaha göbek fetişistiyim ben çözdüm kendimidelüü
sağol canım ya yirim seni
kızlar resimlerdeki yorumlara cvp yazamıyorum silcem şimdi çünkü
utandırdınız beni:78::78:
Kızz sen resmi çek bana yolla ben eklerim siteye :97: öyle hem hediye alsın hem resim çeksin olmazbu arada bana hediye göndercek arkadaş kendi resim çekerse iyi olur ben beceremiyorum
Yardımcı olurum tabiki canımbende buraya ekleyemem çünkü eklenmiyor burdaki int sınırlı olduğu için hatta
eklenen bazı resimleri bile göremiyorum ben yine albüme koyarım nafçım albümden alır buraya koyar olarmı naf
Hayırlısı olsun olişimen kilolu halin kaçtı cnm onu merak ettim
he yaaadeli kısss kelebek gibi kıpır kıpır duramıyo :103:
nafcım o işi beğenmedim hiç zaten verdikleri çeviriyi de yapmadım başka arayan soran da yok şimdilik cnm.. sağolasın..
Beni vinçle çıkartırlar herhalde kapıdanen kilolu halim 60 tı işte canım 60 tan yukarı hiç çıkmadım hamileyken bile 60 tan yukarı çıkmamıştım :97::97:
dip boya zamanım geçti bende biraz uzasın diye bıraktım karamel boyamayı düşünüyorum ama herkez yine röfle yap diyor kızlarHahahaha göbek fetişistiyim ben çözdüm kendimiyazma kuzum ben ilk aklımdan geçenleri yazıverdim nihan saçlar hala sarımı öyle ? :94:
Kızz sen resmi çek bana yolla ben eklerim siteye :97: öyle hem hediye alsın hem resim çeksin olmaz
sağol canım ya açık halimi bende seviyorum :78: alışamadım bu duruma hala ama ne yapalım kapandım birkerenihancım söylemezsem çatlıceemmm :78::78:
kapalı halin de gayet güzel cnm..
ama açık halinde ayrı bi hava var nası anlatılır bilemiyorum ki.. iyi manada yani.. üstelik de sarı röfleli saçlar çok yakışmış..
Yardımcı olurum tabiki canım
Hayırlısı olsun olişim
Beni vinçle çıkartırlar herhalde kapıdan
yok kız sende almazsın hamileykenYardımcı olurum tabiki canım
Hayırlısı olsun olişim
Beni vinçle çıkartırlar herhalde kapıdan
evet ya direk göbek oluyoevt nihan sarı saç sana çok yakışıyo..
bizim vücut tipimiz çok benzer galiba ben de göbişime alıyom direk..
nihan röfle yapma toptan sarı yap bence...
karamel yaparsan bu sarı tonlarını elde etmen zor olur sonra.. yani yakışmaz demiyorum ama iyi düşün radikal bi karar olur..
Kesinlikle sarı yap canım çok yakışmış sanadip boya zamanım geçti bende biraz uzasın diye bıraktım karamel boyamayı düşünüyorum ama herkez yine röfle yap diyor kızlar
ne yapayım karamel gidermi bana röfle çok yıprattı saçlarımı
sağol canım ya açık halimi bende seviyorum :78: alışamadım bu duruma hala ama ne yapalım kapandım birkere
teşekkürler kızlar
Ya küsmesin benim fücudum banane vinci yaaa çok kızdım sana söyleme böyle şeyler vücudun küser sonra sana
ayrıca farkında mısın naf aramızda 12-14 cm boy farkı var :82:
yok kız sende almazsın hamileyken
dikkat edilince alınmıyor ben 5 kilo almıştım sadece
evet ya direk göbek oluyo
ben zayıflayıncada yüzüme hiç gitmiyo 2 arada bi deredeyim
Kesinlikle sarı yap canım çok yakışmış sana
Ya küsmesin benim fücudum banaolişim bana hep çok kilo alacakmışım gibi geliyo ama baharda ( yanımdaki kankam) senin canın hiçbişey istemicek kiloda almıcaksın diyo :97: hayırlısı diyim ne diyim :97:
Boy farkı derken anlamadım bebişkom
Benimde yüzüm gidiyo kilo verince maymun gibim oluyomsizin sayenizde almam inş. o kadar :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?