- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.441
Özledim geri dön
canım hiç birimiz zevklerimizi bilmiyoruz birbirimizin ama hediye gönderiyoruz sonuçta ömür boyu hatıra olarak saklarızyarın paketimi pttt vercem yolicam bi aksilik olmasaa....süsüsleme işinide yarın yaaprrrım çıkar...
yolucam hediyerimin resmini çektimm tek tek,,,,,,ama alan kişi fotograflayıp paylasın eksik olursada ben de resimleri koyarım ozamnn
inş umarım begenirr........begenmesede anı hatıra olarak kalsın.....çünkü zevklerimiz tarzımız farklı olur hayalmkırıklıgı yaşaamz umarım....:26:
bende çıkıyorum yarınn inş yolarımm hediyemii...iygecleer
günaydın özgegünaYDIN KIZLARRRR
gece hatunlar döktürmüşler yine
kızlarr bende hadiyemi alldımm ama paketleme işi daha olmadı..güzwl bişlerle kaplıyım dedim çok bulamadım
sade bii süsüsleme kabı üstüne kurdaleyle felanmı diye düşnüdüm.....bunu heleeltersem yarın ppt vercem yolucam...
çok degerli olmasada ano olarak kalrrrr artıkk
Vayy hemşom sende hızlısın benim gibiyarın paketimi pttt vercem yolicam bi aksilik olmasaa....süsüsleme işinide yarın yaaprrrım çıkar...
yolucam hediyerimin resmini çektimm tek tek,,,,,,ama alan kişi fotograflayıp paylasın eksik olursada ben de resimleri koyarım ozamnn
inş umarım begenirr........begenmesede anı hatıra olarak kalsın.....çünkü zevklerimiz tarzımız farklı olur hayalmkırıklıgı yaşaamz umarım....:26:
sağolun kızlar özenmeyin bana valla züğürdüm.. ya özgürlük ya züğürtlük
özge ve neşe kızlar ya en azından ayda bi yarım gün başbaşa vakit geçirin.. bu erkekler çocuk gibi.. ilgi görmeyince mazallah... ama zor olduğunu ben de biliyom hepsini bi arada yürütmenin kızmayın bana yane :97:
yetişemedim nafcım
eşine hediyelerin çok özel olmuş hep cnm
sek çiko seveceğini hissetmiştimm senin deee
2 kere nası temizliyodun ben bile temizlemiyom ki çalışmıyorumm şok ettin beni yineee
Olsun kuşum :97: teşekkürler bebikim elimden geldiğince bütçem yettiğince aldım bişeyler :97: bitter çikoooobir dilimcik götürdüm dün Hayatım Pazar,perşembe temizliyodum ama artık sadece hafta içi bir gün temizliycem :97:
yumurtasız menenmen mi?? niyekine :26:
Ben yumurtayı tam pişmiş yiyebiliyorum kızlar ise cıvık seviyolar :97: o yüzden herkesin zevkine göre yumurtayı ayrı pişirdik olişim
3 ay sonra arkadaşımın doğumuna çeyrek alıcam..
Çeyrek 3 ay sonra ne kadar olur acaba :97:
yarın sabah gidicem cnm iyi ki hatırlattın
Oliş şuan doktordamısın acaba :97:
paket ve kurdela ben de bulamadım
sen çıkmışsın ben gelmişim cnm
pastel 99 (sıcak kırmızı) ve flormar 76 (sıcak bitter kahve) aldım
Pastel 99 bende var ama flormara akşam bakim bi :98:
ne olacak bu oce sevdaam bilmiyorumm geçen ay yasak koymuştum kendime oje almamak için..
haliyle bu ay yine almaya başladımm
Ben son iki gidişimde de almadım tuttum kendimi ama geçen gün dayanamadım iki tane sırf simli oje aldım pek beğenmedim :96:
bi saat de yürüyüş yaptımm :82:
bu arada metrocitye 3 köpekbalığı getirmişler :92: en alt katta :92:
+ dilara koçak'ın 2011 ajandası var diyet için çok güzel ben çok beğendimm kesinlikle alın derdimm ama 40 tl fiyatı görünce küfrettimm :82: ve almadım tabi..
İnşallah biran önce hallolur canım bilgisayarın :97:Kızlar benim bilgisayar yarın yada öbürsü gün üşenmezse kocacığım, :97: servise götürecek . Test yapılıcakmış sorun için biraz uzun sürebilir ama akşamları yine laptobunu getirmeye çalışacak bana ara ara takip ederim sizi :79:
Günaydın balım :92:günaYDIN KIZLARRRR
gece hatunlar döktürmüşler yine
Günaydın nihancımgünaydın özge
allahtan okadar çok yazmamışlar
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 küçük parça palamut
1 ince dilim ekmek
bol yeşillikli salata
1 saat yürüyüş yaptım..
arada mandalina yiyeceğim
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
iyi senden nbr:82:nbr nihan evet ya 2 sayfacık
Günaydın yavruşkalarım nasılsınız bakimm :81:
afiyet olsun ne güzel beslenmişin canım:97:Akşam
1 kepçe çorba
4 yk kıymalı patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt
Limonlu yaseminli yeşil çay
Sabah
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
şekersiz çay
Günaydınnnnn göynümün güzeli :92:iyi senden nbr:82:
günaydın naf:92:
Sağol fıstığımafiyet olsun ne güzel beslenmişin canım:97:
Günaydınnnnn göynümün güzeli :92:
Sağol fıstığımyemek yaparken aklıma oliş geliyo araya kıyma tavuk sıkıştırmaya çalışıyorum :97:
Ayhhsende benim göynümün güzelisin
bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
nihan kız hani resim koycaktın
dur nen bilip bilmeden vurma dün usb kablomu unutmuşum bugün denicektim bakalım şimdi denerim yavrukuşumnihan kız hani resim koycaktın
Ayhh
Hakketten yaa :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?