- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.461
çok tatlısın cnm bence öyle kilolu da değilsin hele ilk baştaki resimde zayıfsın bile
açık halinde pek güzelmiş
maleseffff yaa
olişimmm bende öpütyorum bende tv 8 bakıyodum tatil diye bi filmm aşk ve komedi
slm cnm ben de pbe alıcam :103:Kuşum naber tahlil sonucunu bu gün almıycakmıydın sen
yok kuşum perşembe çıkacam korkuyorum sonuççç
yalnız bu hafta şikayetlerim geçti üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorumm
erken yatmaya çalışıyorum artık erken kalkabileyim diyeee:82:kimlerr burdaa huuu kızlarrrrrrrrrrrrr filmler diziler bitii hadia amaaaaaa
valla tahmin etmiştimmmben seviyommm fısttıklıı biterrrr
dur kıs melisss sabret azıcıııkbende çıkıyorum yarınn inş yolarımm hediyemii...iygecleer
özge naberrgünaYDIN KIZLARRRR
gece hatunlar döktürmüşler yine
selam nihan naber cnmgünaydın özge
allahtan okadar çok yazmamışlar
günaydın kızlar
dün akşam yemeğim
4 küçük parça palamut
1 ince dilim ekmek
bol yeşillikli salata
1 saat yürüyüş yaptım..
arada mandalina yiyeceğim
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
Günaydın yavruşkalarım nasılsınız bakimm :81:
nafcım günaydınGünaydınnnnn göynümün güzeli :92:
Sağol fıstığımyemek yaparken aklıma oliş geliyo araya kıyma tavuk sıkıştırmaya çalışıyorum :97:
evt cnm kan verdim yeni döndüm hatta kahvaltı ediyorummama şikayetlerim geçti :82:
temizlik güzel tabi ama her şeyin bi bedeli var.. haftada bir süper bence.. sonuçta kimse kirletmiyo çoluk çocuk yok fıstık gibidir evin zaten..
bu aralar bitter aşkım depreşti yinedianın bitter çikosunun tadı çok güzel inanmazsınızz.. nestleden daha güzel bence.. ve 85 krş mu ne koca paket.. dün merak ettim baktım konya şeker üretiyomuş..
iyi yapıyosun nafcım hiçbişi proteinin yerini tutamaz
aa bence deee hatta çekilişten önce herkes özel albümüne fotosunu koysun tam tanışalımm kaynaşalımm :82:nihan kız hani resim koycaktın
bekliyos nihannülen tam yükledim yüklendi gitti anlamadım ya int gitti ama oldu bi 2 dk daha bekleyin biyere gitmeyin he
hadi koydum bakın bakalım
nihaaannnn ne kilosu kıızzzz sende kilo milo yok valla.fıstık gibisin maşallah
Hemencik koştumhadi koydum bakın bakalım
Hadi nennnafçım kadar güzel olamasamda nasılım kızlar
Günaydın merve sultangünaydın kızlar nasılsınız.
akşamki menüm:bi kepçe yayla çoybası,bi tabak taze fasulye
sonra çayın yanında bi avuç badem ve 3-4 tane hoşbeş
sabah kahvaltıda yarımşar domates salatalık ve bitane ev poğaçası yedim
slm cnm ben de pbe alıcam :103:
yalnız bu hafta şikayetlerim geçti üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorumm
erken yatmaya çalışıyorum artık erken kalkabileyim diyeee:82:
valla tahmin etmiştimmm
dur kıs melisss sabret azıcııık
özge naberr
selam nihan naber cnm
nafcım günaydın
evt cnm kan verdim yeni döndüm hatta kahvaltı ediyorummama şikayetlerim geçti :82:
temizlik güzel tabi ama her şeyin bi bedeli var.. haftada bir süper bence.. sonuçta kimse kirletmiyo çoluk çocuk yok fıstık gibidir evin zaten..
bu aralar bitter aşkım depreşti yinedianın bitter çikosunun tadı çok güzel inanmazsınızz.. nestleden daha güzel bence.. ve 85 krş mu ne koca paket.. dün merak ettim baktım konya şeker üretiyomuş..
iyi yapıyosun nafcım hiçbişi proteinin yerini tutamaz
Günaydın bebimm afiyet olsunsonuçları sabırsızlıkla bekliyorum :97: bide senin bi iş vardı o noldu aklımdasın kaç gündür sorucam sorucam soramadım bir türlü :97:
aa bence deee hatta çekilişten önce herkes özel albümüne fotosunu koysun tam tanışalımm kaynaşalımm :82:
Anacım beni görmeyen kaldımı forumda
bekliyos nihann
nihancım epey vermişsin tebrik ederim cnm
bi daha yazsana önceki ve şimdiki kilonu ve boyunu
kızlar hangi gün kargoya vercez hediyeleri onu da konuşalım bence ortak karar alalım herkes aynı gün göndersin
Kız nihan garısı göbeğine bittim bayıldım ısırasım geldiciddiyim
Bu arada açık halinde çok güzel kapanmakta çok yakışmış :97: her halinle beğendim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?