- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.601
nihan ve aygün aynı anda yazmışsınız kızzzz
evet aygün varsa koy kızYaa öyle oldu ama boş gözüküyor ilk senin gördüğünde ne yaptıysam o doğruymuş :) şimdi olmuyor ben görüyorum albümlerimde şu an ama anlamadım
Resim formatları uygun değil herhalde ya da problemli bilgisayarım diye sayfalar çok yavaş açılıyor benim şu an
Sen de koysana aygün bu arada bakalım
evetnihan ve aygün aynı anda yazmışsınız kızzzz
Takılma boşver canım erkek işte geneli düşüncesizbu işyeri feci bunalttı beni nafcım
kaçıp gidesim var ama malum aylık ödemeler var.
sevgilim dün dogum günümde eli boş geldi.
bende ilişkimi sorgulamaya başladım.
zira beni düşünüp ufacık bişi alabilirdi ama onu bile yapmadı.
önceden belli olmayan bişi değil sabit bi gün.
dün ben sana bişi almadım diyince şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş.
patronlar bunalttı.
hayatımda bir değişime ihtiyacım var fena halde.
sanırım yeni bi işin yanında yeni bi aşkta lazım ..
neyse ben gidiyim gene ..
hiç keyfim yok ..
öpüyorum kızlar sizi ..
ben bu hafta sonuna kadar göndermiş olurum hediyemi.
görüşürüz
Aynen çok yavaşay bu sitenin hali ne.?çatlıycam şimdi orta yerimden,çook yavaşşş...
Göremedimm yanarım ben göremedimmmm :97:Yaa öyle oldu ama boş gözüküyor ilk senin gördüğünde ne yaptıysam o doğruymuş :) şimdi olmuyor ben görüyorum albümlerimde şu an ama anlamadım
Resim formatları uygun değil herhalde ya da problemli bilgisayarım diye sayfalar çok yavaş açılıyor benim şu an
Sen de koysana aygün bu arada bakalım
Ben de varım ama görünmüyorum :93:
çok kırıldım
maddi değerinin zerre önemi yok gözümde ..
ufacık bişi ya ..
pazar günü evde yattı 1 saat çıkıp bişi alabilirdi.
c.tesi beni sınava götüren şefkatli adam doğum günümde bi öküze dönüştü.
bilmiyorum.
bugün tek istediğim şey otobüse binip izmire gitmek.
izmire gidicem dedim beraber gidicez diyo.
kafam çok karıştı. offf eve bi gitsemde ağlasam rahatlasam.:2:
çok kırıldım
ufacık bişi ya ..
bilmiyorum.
çok sinir bozucukızlar çıkamadım.salak mğdğre taa dünden söledim paramı ayarla diye.para yok diyo şimdide.belli bi maaş günü yok.istemesen kimse al senin maaşın demez he.bide diyoki açıköğretim harcın kaç para.güya bitek harç paramı vercek.bilmiyorum dedim bende.akşama veririz para yarın yatırırsın 2 dk dedi.büroyasda gitmem lazım kitaplar için dedim.aman merve kitapa ne gerek var ne işe yarıyo kitap ne ki ya diyo mal.ne demek ne gerek var ders çalışcam dedim.kitap olmadan nerden çalışabilirim dedim.uyuz oldum salak ya
çok sinir bozucu
Nasip değilmiş sanırsamyok nafım olmuyor biri görünmüş sadece resmin albüm diye çıkıyor anlamadım benim bilg. var belki bişey şu anda hiç olmuyor geçen günkünden de değişmiş gibi geldi resim yükleme. site de çok yavaş sonra bir ara yine denerim
Topu böyle bunlarınkızlar çıkamadım.salak mğdğre taa dünden söledim paramı ayarla diye.para yok diyo şimdide.belli bi maaş günü yok.istemesen kimse al senin maaşın demez he.bide diyoki açıköğretim harcın kaç para.güya bitek harç paramı vercek.bilmiyorum dedim bende.akşama veririz para yarın yatırırsın 2 dk dedi.büroyasda gitmem lazım kitaplar için dedim.aman merve kitapa ne gerek var ne işe yarıyo kitap ne ki ya diyo mal.ne demek ne gerek var ders çalışcam dedim.kitap olmadan nerden çalışabilirim dedim.uyuz oldum salak ya
biliyorum canım.onlardan çalışmıyorum zaten ama yinede alıyorum evde dursun diye.ama muratın dersanesi bana en yakın zaten açıköğretim büromun orda.oraya gitmişken hem bürodan alıyorum hem murattan.merve sakın o kitaplardan çalışma sittin sene bitiremezsin aöf yi
muratın yardımcı kitaplarını al ..
cok ciddiyim ben o kitapları hiç almadım bile
hayırdır inş cnmmerhabalar ..
geldim ama durmıycam moralim acayip bozuk ..
bi dolanıp cıkarım ..
hediyeleri yollamaya baslıyor muyuz ?
evet cnmBu arada dianınkini de çikolata sosu yapmak için almıştım denemiştim bende çokta güzeldi tadı
ben de sos yaparken keşfetmiştim aynennmaleseffff yaa
olişimmm bende öpütyorum bende tv 8 bakıyodum tatil diye bi filmm aşk ve komedi
Serin tut kalbini cnm bişey çıkmaz
Bu gün yarın götürecek cnm hallolsun şu bilgisayar artıkbıktım bende onunkiyle idare ederim cnm akşamları
yarın değil de en azından sonraki gün olsa?? perşembe yane??yok kız daha değilama bellide olmaz yani
bakalım kısmet artık:78:
evet herkezin ki hazırsa yarın verelim kargoya nedersiniz kızlar
tmm cnm saklarım sosu.. birazdan yapıcam..Delü
Anamm ortalık karıştı
Abatu mu gelmiş görmedim hiç :97:
Geç kalma bebişim :93:
Selam tatlım
Yap tabi canım inşallah memnun kalırsın tariften :97: bide ben artan şurubunu atmıyorum olişim biraz kaynatıp yoğunlaştırıp kavonozda saklıyorum (dolapta) yakışacağını düşündüğüm başka bir tatlının üzerinde sos olarak kullanıyorum
Uykucu seni
Tamam cnm :89:
Olur veririm bebik :97:
Bende çok seviyorum ıvır zıvır şeyler yemeyi :97:
Neyin var kuzu :44: bence hazır olan yollasın arkadaşlar boşuna beklemeyelim hediyesi gelende paylaşır gelmeyen daha da heyecanlanır
Selam cnmbelirlenmedi ama hazırsa gönderelim bence :97:
yess geçmişte kalıyodurryok kız yazıyoruz denk gelmedi sana sanırsam
evt değil vallaEvettt
Herkesin hazır değil bebişkom :97:
Kızz yazıyoruz ya
Evet evet saklandım ben
iyi yapıyosun cnmkabul ettim tabi canım ama albümü sildim birazdan yüklerim yine canım bilgisayara tekrar koymam lazım bilgisayarda resim tutmuyorum çünkü iş yeri bilgisayarı olduğu için
tinkerbell ben bi resim gördüm çarpıya tıklayınca çıktı 3 kişi vardı sen öndekisin di mi??kızlar iki resim yükledim biri yeni düşük yaptığım zaman sizle ilk rejime başladığım kilom kocacığımla :) ötekide daha net yüzüm yakından görün diye
hayırlısı cnmkızlar ben açıköğretim kayıt yenileme paramı yatırıp açıköğretim bürosuna gidip kitaplarımı alcam.zaten akşam olur.sanırım daha gelmem şirkete..öpüyorum sizi.yarın görüşürüz
abatuş bozma moralini idare et cnm fazla şey bekleme şimdilik... sıkma canını..bu işyeri feci bunalttı beni nafcım
kaçıp gidesim var ama malum aylık ödemeler var.
sevgilim dün dogum günümde eli boş geldi.
bende ilişkimi sorgulamaya başladım.
zira beni düşünüp ufacık bişi alabilirdi ama onu bile yapmadı.
önceden belli olmayan bişi değil sabit bi gün.
dün ben sana bişi almadım diyince şaka yapıyor sandım ama gerçekmiş.
patronlar bunalttı.
hayatımda bir değişime ihtiyacım var fena halde.
sanırım yeni bi işin yanında yeni bi aşkta lazım ..
neyse ben gidiyim gene ..
hiç keyfim yok ..
öpüyorum kızlar sizi ..
ben bu hafta sonuna kadar göndermiş olurum hediyemi.
görüşürüz
benimkisi hiç bi doumgünümde hediye almamıştır bi tanesi hariç onu saymıyom benim zorumla bi gül getirmişti ki gül sevmem
ama dedim bu yaz da elin boş olursa boşucam seniiii
öyleler kendince yapmıştır bi ayarbu erkeklerde ne kadar sinir bozucu varlıklar ya
bide ben sana hediye almadım diyor he
bunun için ilişkini bitirme canım belli dönemlerde tutuyor böle galiba benimkide arada yapardı böyle
sende ona göre davranıp intikamını al bence
üzme kendini hem
ay bi bugün böyle ya
valla yaa :103:nihan ve aygün aynı anda yazmışsınız kızzzz
kırılma abatuş fazla şey bekleme kırılmazsın böyle dengesiz davranıyosa demek ki napcağına karar verememiştir..çok kırıldım
ufacık bişi ya ..
bilmiyorum.
tmm cnm 3 lü resimi gördüm ben en sağdaki sensin di miyok nafım olmuyor biri görünmüş sadece resmin albüm diye çıkıyor anlamadım benim bilg. var belki bişey şu anda hiç olmuyor geçen günkünden de değişmiş gibi geldi resim yükleme. site de çok yavaş sonra bir ara yine denerim
kuşum aman tüm hakkını almadan çıkma harç yatırmayakızlar çıkamadım.salak mğdğre taa dünden söledim paramı ayarla diye.para yok diyo şimdide.belli bi maaş günü yok.istemesen kimse al senin maaşın demez he.bide diyoki açıköğretim harcın kaç para.güya bitek harç paramı vercek.bilmiyorum dedim bende.akşama veririz para yarın yatırırsın 2 dk dedi.büroyasda gitmem lazım kitaplar için dedim.aman merve kitapa ne gerek var ne işe yarıyo kitap ne ki ya diyo mal.ne demek ne gerek var ders çalışcam dedim.kitap olmadan nerden çalışabilirim dedim.uyuz oldum salak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?