Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kaçırmadıma sevindim benden kaçmazki zateson dk yakaladım hehhey

:82::82: burdayım daha
korktu site ben çıkçam diye düzeldi
Hakket nenn bundan sonra korkutmak istediğim biri olursa seni çağırcam
Bilg. hallolduğunda görüşürüz kızlar çabuk yaparlar inş. Hediyede bu hafta içinde göndeririz konuşulduğu gibi r Ben paketleyim bu perşembeye kadar yolluycam
İnşallah canım :98: tmm bence de hazırlayan arkadaş göndersin bekleme yapmayalım hergün yeni bir heyecan dıptıs dıptısss dıptısss :81:

çağır bebik hallederiz:82:

ewet yaa uyuz oldum sinirden ağlicaktım da zor tuttum kendimi ya
haklısın mervecim

valla oliş uyuz oldum çok sinirliyim ya.insan kendini haketmediği bişey istiyomuş gibi hissediyo.öyle davranıylar.oysaki istemeye bırakmamalılar
orası öyle dee...

olişim yine herkeze yazmış canım benim

benim için farketmez perşembede olur.
ya kızlar benim planlar ters tepti :26: ben ancak cuma gönderebilirim gibi gözüküyo..

hadi breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kahve ve sigara keyfine gidiyorum belki moralim yerine gelir

Kızlar hediyesi hazır olan istediği zaman yollasın bence neyi bekliyoruz ki
o da olur cnm.. dediğim gibi ben cuma yollayabilirim gibi gözüküyo..

slm cnm nbr

Olala evet cnm öndeki benim onlarda arkadaşlarım Demekki olmuş nihayet Aygün 3 de boş diyince bende kaldırdım sonra olmadı demek ki diye :82:
ben çarpıya tıkladım cnm belki çıkar diye.. tıklamamış olabilirler.. genç kız gibi yüzün var cnm.. diğerlerini de bekl,yoruss

cnm koydum ama dediğim gibi olmadı diyince kaldırdım şimdide eşim aradı sök kasayı geliyorlar almaya diye bilgisayarı son bir bakiim size dedim şimdi çıkıcam
inş olur cnm

ya kızlar benim planlar ters tepti :26: ben ancak cuma gönderebilirim gibi gözüküyo..

slm cnm nbr
slm olşim iim saolasınsizdn nbr

ben çarpıya tıkladım cnm belki çıkar diye.. tıklamamış olabilirler.. genç kız gibi yüzün var cnm.. diğerlerini de bekl,yoruss

inş olur cnm[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…