- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.641
Tinkerbell inşallah en kısa sürede hallolur bilgisayarın :97:
nihan kız düzeldi sanki gitme biyere :95:
kaçırmadıma sevindimbenden kaçmazki zate son dk yakaladım hehhey
Hakket nenn bundan sonra korkutmak istediğim biri olursa seni çağırcam:82::82: burdayım daha
korktu site ben çıkçam diye düzeldi
İnşallah canım :98: tmm bence de hazırlayan arkadaş göndersin bekleme yapmayalımBilg. hallolduğunda görüşürüz kızlar çabuk yaparlar inş. Hediyede bu hafta içinde göndeririz konuşulduğu gibi r Ben paketleyim bu perşembeye kadar yolluycam
iyi ama ben göriyim..
:26:kızlar nasıl kaldırıldığını öğrenebilirmiyim.daha sonra tekrar deniycem.
çağır bebik hallederiz:82:
Hakket nenn bundan sonra korkutmak istediğim biri olursa seni çağırcam
İnşallah canım :98: tmm bence de hazırlayan arkadaş göndersin bekleme yapmayalımhergün yeni bir heyecan dıptıs dıptısss dıptısss :81:
Bende bu hafta gönderiyorum hediyelerimi yafrimularr :98:
bende istiremm
çok tatlısın cnm bence öyle kilolu da değilsin hele ilk baştaki resimde zayıfsın bile
açık halinde pek güzelmiş
Sevgililer günü yada kadınlar gününde bir çekiliş daha yaparız ona katılmak istermisin bebim :81:
başka kim kaldı görmeyen onlarla beraber koyayım olarmınihancm koymuşsun resim hani bize biz görmedik
haklısın mervecimewet yaa uyuz oldum sinirden ağlicaktım da zor tuttum kendimi ya
orası öyle dee...valla oliş uyuz oldum çok sinirliyim ya.insan kendini haketmediği bişey istiyomuş gibi hissediyo.öyle davranıylar.oysaki istemeye bırakmamalılar
olişimyine herkeze yazmış canım benim
benim için farketmez perşembede olur.
hadi breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kahve ve sigara keyfine gidiyorum belki moralim yerine gelir
o da olur cnm.. dediğim gibi ben cuma yollayabilirim gibi gözüküyo..Kızlar hediyesi hazır olan istediği zaman yollasın bence neyi bekliyoruz ki
slm cnm nbrslm kızlar ne kaynatıosun bakayım dedim ama 10dk dır giremedim siteye.sayfamı yavaş yoksa benm netmi anlamadım..geçmişide okuyamadım:84:çatlarım he okuyamassam:95:resim muhabbeti var sanırım nihancm ben görmedim resmini:26:
ben çarpıya tıkladım cnm belki çıkar diye.. tıklamamış olabilirler.. genç kız gibi yüzün var cnm.. diğerlerini de bekl,yorussOlala evet cnm öndeki benim onlarda arkadaşlarım Demekki olmuş nihayet Aygün 3 de boş diyince bende kaldırdım sonra olmadı demek ki diye :82:
inş olur cnmcnm koydum ama dediğim gibi olmadı diyince kaldırdım şimdide eşim aradı sök kasayı geliyorlar almaya diye bilgisayarı son bir bakiim size dedim şimdi çıkıcam
başka kim kaldı görmeyen onlarla beraber koyayım olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?