- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.621
yok kız hala gözükmüyo luan site çok yavaş ondan olabilir sonra dene istersenkızlar koydum ama ben görüyorum..
nete resmini koyma diyo la...
pardon tinkerbell koymuş sanırım resim kaçırmışm vallah
Olala evet cnm öndeki benim onlarda arkadaşlarım Demekki olmuş nihayet Aygün 3 de boş diyince bende kaldırdım sonra olmadı demek ki diye :82:
Kız görünmüyo zatenbide ben bu resmi kaldıramıyorum kociş görürse kızar nasıl kaldırcamkii.
Kıyamam canım doğru söylüyosunHerkese selamm
kızlar bu ne hız ya geçmişi okumaya kalktım okuyorum okuyorum tam sona yaklaşmışken benim cadı kaldırıyor beni geldiğimde bir bakıyorum yine 3-4 sayfa ilerlemiş
Hızınıza yetişemedim vallahi bugün
Hemen yediklerimi yazayım ben de
sabah 2 dilim kepekli ekmek az krem peynir
öğlen 4 kaşık kıymalı kabak yemeği ve salata
birazdanda yürüyüş yapacağım inş. bakalım minik uyanmazsa
Meraklıslm kızlar ne kaynatıosun bakayım dedim ama 10dk dır giremedim siteye.sayfamı yavaş yoksa benm netmi anlamadım..geçmişide okuyamadım:84:çatlarım he okuyamassam:95:resim muhabbeti var sanırım nihancm ben görmedim resmini:26:
Hahahahha onu bizde göremedik kevser henüz bişey kaçırmadınpardon tinkerbell koymuş sanırım resim kaçırmışm vallah
Kız görünmüyo zaten
Kıyamam canım doğru söylüyosunazcuk çenemiz düştü de
Meraklısite yavaş :95:
Hahahahha onu bizde göremedik kevser henüz bişey kaçırmadıntinkerbelcim daha sonra site düzelince tekrar dener bizim için herhalde
Kız görünmüyo zaten
Kıyamam canım doğru söylüyosunazcuk çenemiz düştü de
Meraklısite yavaş :95:
he site yavaşsa tamm düzelince hepicini okurum
Hahahahha onu bizde göremedik kevser henüz bişey kaçırmadıntinkerbelcim daha sonra site düzelince tekrar dener bizim için herhalde
:82::82: burdayım dahaTinkerbell inşallah en kısa sürede hallolur bilgisayarın :97:
nihan kız düzeldi sanki gitme biyere :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?