- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.861
şakaaaaaaaaaaaa..........
sadece 1 avuç kuru üzüm yedimm..:86::86:
geçen haftaki ihracatların birinde mal 2 konteynırmış.ben talimatı hazırlarken 2 konteynır numarasınıda yazmışım ama gümrükçüye birinin numarasını mail atmışım.kadında tek beyanname çıkarmış neyse kısacası sorun çıkmışhehheeee bi güzel fırça yedim aaa unutmuşum yaa dedim sadece müdüre ayyhhh içimin yağları eridi tartılsam 60 kilo çıkarım valla uyuz oldu bana iyice :89: ayy herşey karşılıklıııı :82: gitti orutuyo şimdi aşşada salak umrumda değil valla takmıyorum.akşam şu kapıdan çıkınca unutuyorum hepsini
gecelik şov heee
gecelik şov heee
yok canım ya daha barışmadık
hele bi akşam olsun bakalım nolcak
ona bi gecelik şov yapım diom
o suçlu ama ben adım atmazsam o 4 gün sürdürür
siz ne zamandan beri küssünüz
Hahahah merve iyi yapmışsın kızgeçen haftaki ihracatların birinde mal 2 konteynırmış.ben talimatı hazırlarken 2 konteynır numarasınıda yazmışım ama gümrükçüye birinin numarasını mail atmışım.kadında tek beyanname çıkarmış neyse kısacası sorun çıkmışhehheeee bi güzel fırça yedim aaa unutmuşum yaa dedim sadece müdüre ayyhhh içimin yağları eridi tartılsam 60 kilo çıkarım valla uyuz oldu bana iyice :89: ayy herşey karşılıklıııı :82: gitti orutuyo şimdi aşşada salak umrumda değil valla takmıyorum.akşam şu kapıdan çıkınca unutuyorum hepsini
aynen öyle geçenlerde bi gecelik almıştım giymek nasip olmamıştı
bugün giyiyim hemi barışmış olurum
Hahahah merve iyi yapmışsın kız
Noliyiiiiiiiiiii
.............................
kız ne yazmıştın da böyle noktalı çıktı
ne gülüyon nihan benzetemedim işte alla alla
sağol canım inş ya
Teşekkür ederim canım geldim bile :)
Hayırdır inş. demekki göbek en kısa zamanda gidecekAyrıca demekki erkek milleti hep aynı başkası yaptığı zaman demediklerini bırakmazlar ama kendileri aynı şeyi yapınca hep haklı bir noktaları vardır
çok geçmiş olsun canım üzülme kardeşin biraz zor bir gençlik geçiriyor demekki şimdi ona sorsan ne kadar haklı nedeni vardır kimbilir ama anneni de düşünmesi lazım tabiki inş. bir an önce değişir kendine gelir
gözün aydın mervecim aşk böyle bir şey işte
Afiyet olsun nafcım
hoşgeldin canım
kızlar dayanamadım 2 dilim pastayı götürdüm..
anam dedim noliiii 2 dilim bide iyi bari şakaymışşakaaaaaaaaaaaa..........
sadece 1 avuç kuru üzüm yedimm..:86::86:
:89::89:aynen öyle geçenlerde bi gecelik almıştım giymek nasip olmamıştı
bugün giyiyim hemi barışmış olurum
Hahahah merve iyi yapmışsın kız
Noliyiiiiiiiiiii
nolcekse akşam olcek:)))
kırmızı noktalı çıkmıştır kesinkız ne yazmıştın da böyle noktalı çıktı
kızlar ne dicem bakın.hediyesi eline geçenler hediyem geldi falan demesin.özelden yazsın sadece kiimden geldiyse.çünkü herkes söylerse geride hediyesi gelmeyenlerden kimin kime çıktıgı anlaşılır.belli bigün belirleyek.mesela önümüzdeki hafta içi veya cuma falan olur.1 hafta sonra yani.resimler falan koyulsun aynı gün kim kime çıkmış açıklansın
kız ne yazmıştın da böyle noktalı çıktı
gelgel herkesin totoşa yetçek kadar yer var ama biraz totişini yana çek
temem sığdım ahanda oturdum
Nihann çek totonu kenara benimki açıkta kaldı sığamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?