- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.821
ay sizin sahiliniz var tebi ne güzel biz tarlalık yollarda sürüyoruz manzaramızda ağaçlar kuş cıvıltıları
cnm boğaza inmezsem trafiğin ortasında sürüyorum ben
tarla ağaçlar kuş cıvıltısı deyince özendim bilee
Teşekkür ederim canım geldim bile :)güle güle selence sende kendine dikkat et
Hayırdır inş. demekki göbek en kısa zamanda gidecekgünaydınnnnnnnnnn
dün akşam bi tabak çorba 4 kaşık falan madımanak yedim azcıkda yufka:))))
sabah 2 dilim ekmek bi yumurta
kızlar ya acayip göbeğim var anlatamam
kıyafetlerim falan oluyo ama bu göbek beni çok sinirlerndiriyo
bugün rüyamda alışverişteyim ama seçtiğim her kıyafeti acaba göbeğim çıkarmıki diye düşünerek bakıyodum
rüya değil bi kabustu
bu arada dün gece eşimle tartıştım canım sıkkın biraz
ve ortada hiç bişi yokken
bazen bu erkekleri anlamıyorum her şeyi kendilerine çevirmeyi okadar iyi beceriyolarki anlatamam
çok geçmiş olsun canım üzülme kardeşin biraz zor bir gençlik geçiriyor demekki şimdi ona sorsan ne kadar haklı nedeni vardır kimbilir ama anneni de düşünmesi lazım tabiki inş. bir an önce değişir kendine gelirya kızlar canım çok sıkıldı annem 3 yıldır kanser tedavisi görüyor Allahıma çok şükür atlattı ama sürekli kontrolleri var. ve bu hastalıktan dolıyıda çok alıgan herşeye üzülüyor. Kardeşimde çok asi ya napçaz bilmiyorum sürekli annemi azarlar bağırır şimdi telf konuştum kavga etmişler çıkmış gitmiş napçaz bu kızla bilmiyorum annem hasta idare et diyorum yok anlamıyor üzüntü sinir stres kesinlikle yasak anneme ama bu kız sağlam insanı bile çileden çıkarır ya sinirden ağlıyorum şuan
gözün aydın mervecim aşk böyle bir şey iştekızlar bugün içim daralıyo.günden güne dahada geriliyorum.benimkine söledim açık açık.çıkcam dedim.ne zamana kadar durmayı düşünüyosun burda dedi.en fazla ocak sonu dedim.tmm ben sana bulurum iş dedi
Afiyet olsun nafcımBen yemeğe gidiyorum
hoşgeldin canımSelammm kızlar ben geldimm :92:
Kolay gelsin neşecim :97:ayyy bende nihayet gelebildim bugüüün. iş arkadaşım izne çıktı onunda yerine ben bakıyorum o kadar çok işim varki. kendi masama bile oturamaz oldum. yazabileyim diye geçmişi bile okuyamadım. ama bir hamile lafı geziyor ortalıkta hayırdııır..
Kovsanda gitmemayy kızlaarrr hamile kalınca ayrılmayın topikten ya
Ohhh götür olalanafcım afiyet olsun cnm
bu arada madımak sivasın niye karadeniz aklıma geldi bilmiom
kızlar evde hem tulumba hem ayva tatlısı var hiç hayra alamet değil bu durumm
hamile smıley i mi ben hiç bi anlam veremedim garip garip bakıyo diye koydum
06:50 gibidün akşam tulumba tatlısı da gelince kaymak almadım cnm ama hep dedim şöyle olsaydı mis gibi diyee..
sen sabah kaçta biniyosun bisiklete??
Kuş sesleri de güzeldir tabi kuzucum :97:ay sizin sahiliniz var tebi ne güzel biz tarlalık yollarda sürüyoruz manzaramızda ağaçlar kuş cıvıltıları
benzemiyomu ilahi özge göbüşünü tutmuş işte şişman smilimi sandın evet ya şişman insan smilinede benziyo
Afiyet olsun cnmayy çorbamı ayakta içtim yaa işim çıktı yukarı çıkmak zorunda kaldım kızlar.birazdanda dewamını getirmeye incem
Ben deminden beri giremiyorumya yine çok yavaşladı sıkılmaya başladım
çıkçıcam ben pöfff
Ohh yarasın :81:evt çok yavaşladı çok vakit alıyo
hem ayva hem tulumba tatlısı yedimm sonundaa yaptımm :78: tabi hemen uyku bastırdı..
brn çıkıyorum kızlar 6dan önce gelemeyebilirim şimdiden iyi akşamlarrr
Hoşgördüm bebemmmmmhoş geldin sefa geldin
ben geldim öğlen 1 dilim ekmek bir tabak yemek
şimdide elma ve mandalina yicem
şuan kaç dereceki istanbul?istanbulda sıcaklık 16 derece düşecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?