Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar öğlen yemeğimi yedim bende.bi kase yayla çorbası,bi tabak patlıcanlı patatesli yemek,bitane küçük biber dolması ve salata.amma yedim hee.akşama meyveyle geçiştirmeyi düşünüyorum.akşam eğer erken çıkarsam belki hediyeyide alırsam cumada gönderebilirim belli olmaz.ama ben pazartesiye bırakmak istiyorumki haftasonu güzel güzel bakiyim diye kızlar.

slm kizlarrrrrrr
hediyelerin fotosunu koyarsiniz artik
nihan uzulme canim. biz de 2011 model araba almistik. esim gozu gibi bakio. dun ben park yerine sokarken arabayi surttum duvara cizikler olustu bir suru esimin ici gitti

kusura bakçak bişey yok nihan bazen hepimize oluyor yeter artık dediğimiz zamanlar
sağol canım
şans yaa biraz daa demekiii rabim böyle uyugun görüyor bizee

yapcak bişemiz yok bazende teslimiyet iştee
evet haklısın

slm kizlarrrrrrr
hediyelerin fotosunu koyarsiniz artik
nihan uzulme canim. biz de 2011 model araba almistik. esim gozu gibi bakio. dun ben park yerine sokarken arabayi surttum duvara cizikler olustu bir suru esimin ici gitti
hadi ya,demek bişeye gözün gibi bakmıcan canım
bizimde bi kaç gün öncede kaldırıma sürttü kendisi üzüldüydü çok dediydim boşver bi çizik daha kötüsü olmasın inş. ama
Allahtan benim elimdeyken bişey olmadı he dün akşam filan hep kullandım o yoktu benim elimde bozulmadığına dua ediyorum
öyle kalakalırdım herhalde

artik bozulmaya basliorum. ikidir slm veriorum kimse selami almio. (nihan sen vermissin)surekli bi hediye muhabbetidir gidiyo cekilise katilmayanlar genelde muhabbet disinda kalio... neyse size iyi gunler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…