Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hoşgeldin melis
tamam ozaman özelden paylaşılsın benim için farketmez
ben en samimi duygularla yazılsın hediyeyi alan kişide forumda okusun diye dedim ama farketmez

Evet ya bugün pek bir sessiz burası :44:
bende kahvaltımı yazayım bari
çeyrek poğaça 1 bardak çay
arada 1 mandalina
birazdan da kıymalı ıspanak yiyeceğim 2 dilim diyet ekmeğimle:119:
akşamı bilmiyorum

hoşgeldin melis
tamam ozaman özelden paylaşılsın benim için farketmez
ben en samimi duygularla yazılsın hediyeyi alan kişide forumda okusun diye dedim ama farketmez

özgeccim günayadın nasılsın bebiğim....

bi karar baglansa çok ğüzel olcak kimiii miz yazaaz kimmiz özeldenmi yazacaz ozamnn süprizin anlamı kalmıyoır hemde heyacanın

şöyle yapalımmıkii......................kim kime çıktıysa karşılıgını yazsınnn arkdaşının sonrada hediyesi alındı densin tablo gibi bişe yapsakk

kızlar ben pazartesi gönderiyorum kargoyu.hee bu arada günaydın.çok yoğunum bugün.ama takipteyim
Bende inşallahhh bir problem çıkmazsa yarın yolluyorum :97:
bu arada kahvaltıda bi dilim beyaz ekmek bi biber kızartması ve yarım salatalık yedim.
Afiyet olsun ama az değil mi cnm :97:
ay niye kimse yazmıyo yaaa
Benim çok işim var bugün yazamıyorum o yüzden :95:
Melisim söyleyelim dedik en son burdan yazcaz hediye gelir gelmezzz
Evet ya bugün pek bir sessiz burası :44:
bende kahvaltımı yazayım bari
çeyrek poğaça 1 bardak çay
arada 1 mandalina
birazdan da kıymalı ıspanak yiyeceğim 2 dilim diyet ekmeğimle:119:
akşamı bilmiyorum
Afiyet olsun cnm
ben yemeğe çıkıyorum :80:

bende yemeğe gidiyorum görüşürüz kızlarrrr

Afiyet olsun kızlarrr

sende sölemedin dün
tamamm akşma yazıyomm kim çıktıysaa

benim içni farketmez ben topluma uyarım
özge benim içinde sorun olmazz cnm

İşe geri dönüyorum görüşürüz

selam kızlar

geçmişi okumadan geldim bakıcam az sonra

üzüldüm apartmanların arasında küçücük bi toprak alan var oraya da beton döküyo manyaklar
bu beton=temizlik anlayışını anlamıyorum ben yanlış buluyorum
ayrıca yağmurda toprak su çekemeyecek sele zemin hazırlayacak beton..
çok da cici bi ağaç var bari ağacın etrafına beton dökmeyin dedim güldüler ağaç bizim dediler
koca koca ağaçların etrafına bi karış toprak bırakmıyolar su emebilmeleri için..
offfffff

bu beton olayını kafaya takan yaşlı bi adam

umarım yaşlandıkça ben de yaşlıların çoğu gibi çirkefleşmem.. olgunlaşırım, daha sabırlı sevgi dolu olurum inşallah..

yaşlıların çoğu çok çok inatçı.. ve de huysuzlar.. genelde saçma sapan şeylere inat ediyorlar.. çocuk gibiler ama çocuk şirinliğine sahip değilller.. kin ve öfke dolular hayata karşı.. üstelik çocuğa eninde sonunda yasak getirebilirsin.. bunlara yasak da işlemiyor..

bimiyorum ya.. umarım ben de böyle olmam.. açıkcası çekemiyorum böyle insanları..

Son düzenleme:
ay az önce 1 saatliğine çıktımm kızlarr kk dan o arda komşum geldii apartaman hırzız girmişş

polisler geeldiiii şaırdım bide apartmanımızz hepp yerli kesim yaniii,,sinir oldumm korktumda.....bide 1ci kat benim ama taşınıyorum inş

ay az önce 1 saatliğine çıktımm kızlarr kk dan o arda komşum geldii apartaman hırzız girmişş

polisler geeldiiii şaırdım bide apartmanımızz hepp yerli kesim yaniii,,sinir oldumm korktumda.....bide 1ci kat benim ama taşınıyorum inş:95:

şimdi geçmişe bakıyorum
öğle saati yemek yiyenlere afiyet olsun
meliscim sen taşınıyosun ziynet eşyası para tutma evede yeter
senin sonuçlar noldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…